v-am dat de lucru saracilor. pana si stefan p isi face timp pentru acest concurs. i-am furat agenda:
07:00. trezirea
07:10. verific forum hades
07:11. am gasit motiv de scandal
07:12. am postat. ce marfa sunt!!!
07:15. baaaa ce post marfa am dat.
07:16. sa-mi bag pula tre sa ma duc la munca.
07:35. metrou
08:03. iau pula de la sefu'
08:04. incepe sa-mi placa
08:30. gata
08:35. nu mi-a raspuns nimeni la post
08:36. astia tot dorm
08:37. hai ca ma uit mai tarziu ca tot n-au raspuns 08:40. lucrez la banger fara sample...
08:41. sa moara mama ce greu e.
08:50. am gasit un premier marfa. ajunge pt acum
09:00. a raspuns unuuuuuuuuuu. mama ce tare. ceee ii zic acuuuum
09:00 - 12:00. forum, ma simt bine la birou, forum
12:00. pauza masa
12:30. clieeeeeeeeent. vand un calculator
12:35. mi-a facut plangere la sefu
12:40. iau pula de la sefu'
13:20. gata. a durat mai mult
13:20 - 17:00. forum, ma simt bine la birou, forum
18:00 - acasa, laba, forum, laba, forum, laba, forum, somn.
deocamdata nu am nimic impotriva, pt ca nu apare a mai fi postat cineva de pe acest ip. mai mult ca sigur dinamic. dar as prefera sa nu recurgeti la astfel de metode. . . desi pe de'o parte ii inteleg pe unii. . .
ce pula mea.. sa pic daca inteleg ce se intampla. E vorba de niste oameni care fac niste piese in frutilups si le pun pe net! Alo! Acuma se trezesc toti producatorii pizdii ca nu e voie? wtf ya yo... nu sunteti cu toate, dragii mosului. ONTOPIC de acuma
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Kenshin wrote:ce p*** mea.. sa pic daca inteleg ce se intampla. E vorba de niste oameni care fac niste piese in frutilups si le pun pe net! Alo! Acuma se trezesc toti producatorii pizdii ca nu e voie? wtf ya yo... nu sunteti cu toate, dragii mosului. ONTOPIC de acuma
bai ametitule... tu i'ai bagat in ceata, cu titlul tau de CONCURS.
concurs de facut laba la urs. castigatorul o sa aiba onoarea sa isi puna kenshin melodia ringtone.
ori explici ideea de concurs, ori iti modific topicul dupa cum ma taie pe mine capul mai bine.
eu wrote: oricum nu e niciun premiu in afara de "ba, e tare cacatul asta facut fara sample-uri, bigapiaself"
pai daca nu se obosesc sa citeasca tot threadul, ce sa fac, sa il citesc eu pt ei? editez primul post, na
si in momentul in care sunt trimise mai toate, si nu mai cere niciunul amanari etc facem si un poll. nu ma am cu chestiile organizatorice, daca se pricepe cineva mai bine step on up.
ok hai facem altcumva. nu mai uploadati/postati aici pana peste o saptamana ( daca nu va convine termenul, postati aici). in ziua respectiva stabilim cum facem cu urcatul (preferabil tot intr-o arhiva in acelasi loc), numerotat/denumit, etc. de acord?
si cu ocazia asta se va duce pe p**a reputatia de hatereala anti-comerciala a forumului, poate eu cel putin am de gand sa fac cel mai comercial sellout piece of shit ever
myspace ma...nu e asa cel mai corect?fiecare cu myspace-ul lui...pe o data stabilita la o ora stabilita...fiecare sa isi puna cu juma de ora inainte piesa..ca sa se poata asculta.cu ocazia asta se desfasoara si "concursul" calumea...si isi mai fac si producatorii plays si reclama la paginile lor personale...
and shit...