"chestionarul" asta n-are nicio relevanta din punct de vedere sociologic. deci discutiile pe marginea lui sunt aberante.
dar cum nu trebuie sa crezi in horoscop ca sa il citesti...l-am votat pe ghost
goran bregovici e chiar ok nu iti inteleg nemultumirea.
cand am spus ca discutiile generate de chestionarul tau sunt aberante am plecat de la ideea ca nu se masoara absolut nimic prin el.poate doar preferintele muzicale a 80 de utilizatori ai forumului hades records. "cel mai tare mc de la wu" poate insemna o groaza de chestii. CE ai vrut mai exact sa afli?
de aici si pana la stabilirea unei relatii cauzale intre preferinta si motivele alegerii e un drum lung pe care nu ai cum sa il parcurgi in conditiile in care in "chestionar" ai doar o singura variabila(care tine de preferinta). si asta nu e singura problema, asta mi-a venit in minte pe moment. stiinta stie!
Raekwon are slangu' ala se vede ca e baiat crescut p strada Ghost are flow GZA e profesionist la el e arta nu joaca gen Meth care e f sui ) cum era si ODB el e cu za smokers cu redman o arde mai bine asha,RZA e mai bun ca producator,cel mai bun ....tinand cont de albumele personale cred ca e Rae /ps:masta killa are 2 albume destul de reusite;)cam asta....a si Inspectoru Deck da bine p forever,u god are si el albume resusite 2 dak nu ma insel!cam asta cu WU ps2:cautati filmu ca e tare!
ca de obicei omul cel mai iubit e si cel mai bun =)) niciodata copii!meth face ce vrea publicu'da nu e cel mai bun SOTTO!si ala nu e flow sunt jocuri de cuvinte...la noi raku face ceva asemanator(ps:si yo sunt fan raku)