Studio de Inregistrari Si Productie Audio Pentru toata Tara
-
- funk soul sensation
cand a zis de nerub, urca pe scara calitatii...souljunk.fane wrote:ce-ai ma cu nerub? e ok
@Boka:

Ma gandesc ca ai realizat asta, ascultandu-i si tu pe altii.
Cand downloadezi o piesa trasa cu un jaf de microfon, nemixata, nemasterizata... si o pui in playlist langa piesele tale de zi cu zi (decat daca esti mega-fan home=made si lo-fi) va fi mai palida ca o stafie!!!
@Alexsay - in felul asta nu vei avea ascultatori niciodata sau cel putin nu vor depasi cifra de 2-300.
Vi se pare scump 100 de euro? George Hora, face piesele (cap-coada) intre 700-1500 de euro, chiar 4000 pentru straini.
Ciuss fellaz!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
@Graal asta e parerea ta dar nu e si adevarata iti pot da zeci de argumente iar George hora sa se duca in padure cu tot cu miile lui de euro , pula mea eu mai mult de 200 de ron pe o piesa nu dau (cu tot cu negativ)
Si totusi continua sa manance cacat...DiNO wrote: 115kg in viu.

DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
@DFB tu ce sloboz de bagi in seama? te-a intrebat cineva ceva?
@Meggadon da frate am pretentii de artist si o sa demonstrez ca poate sa se faca treaba profi si cu bani putini doar ca plm mai trebe si cap pentru asta si na altii prefera sa scoata banu.... intradevar tre sa fi imbecil sa dai banii astia daca e doar un hobby
@Meggadon da frate am pretentii de artist si o sa demonstrez ca poate sa se faca treaba profi si cu bani putini doar ca plm mai trebe si cap pentru asta si na altii prefera sa scoata banu.... intradevar tre sa fi imbecil sa dai banii astia daca e doar un hobby
Si totusi continua sa manance cacat...DiNO wrote: 115kg in viu.

DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Raspunsuri:
stefan p : deci daca vin la voi , trag piesa si-mi dati si bani in plm Smile)))
raspuns: scadem din pretul final banii de tren,astfel ca nu plata ta nu vadepasi 100 de euro
alexsay: e mult 100 de euro o piesa pt rapu nostru
raspuns.: Salut.100 de euro este exagerat de putin pentru o piesa de calitate superioara,demna de difuzat cel putin la radio,cei care spun ca este mult nu am decat sa le zic sa isi faca in continuare cum stiu ei mai bine.
Si da o piesa de la A la Z cuprinde TOT:Imprimare Voce,Compozitie,Orchestratie,Mixaj,Masterizare,Versuri,Indrumarea din partea producatorului. Adica cel putin o zi de munca .Era sa uit la aceste servici am spus ca intra si biletul de tren daca artistul vine din alta parte.Toate astea pt 100 de Euro,iar unii spun ca este foarte scump? Atunci e clar...
Numai Bine,va astept!
cleeque: cam scump. pretul include si negativul?
raspuns: Pretul include : Imprimare Voce,Negativ cu tot tacamul,mixare,masterizare,text + indrumare din partea producatorului
alexsay: Cum s***** sa nu ti-se para scup 100 de euro Shocked poi daca vreau sa imi fac un album de minim 10 piese dau 1000 de euro aka vreo 37 de milioane is o groaza de bani frate, (si oricum nu cred ca include si instrumentalul) aici e romania frate e locul in care muncim pt 6-7 milioane pe luna de ne sar capacele e normal sa gandim asa, nu ti-se pare? si nush daca gresesc dar pentru vreo 150 de euro tragi piesa in studio la Agresiv si plm acolo calitatea e incontestabila
raspuns: Cine crezi ca iti sta 2-3 zile sa isi bata capu cu piesa ta pt mai putin de 100 de euro?.Asa da,putem facem si piese la minut cu 30 de lei.
Este vorba de calitate si nu cantitate.
Daca nu o sa va schimbati mentalitatea asta,o sa iasa cum a iesit pana acum.
Mult si prost.
Toata Stima
xpl: ce microfon folosesti ?
raspuns: Audio-Technica AT3035 si Shure Sm58
graal: Numai romanului i se poate parea scump 100 de euro pe o piesa.
Omul a mentionat ca e indiferent de orele petrecute in studio, piesa de la A-Z(adica si instrumental daca vrea artistul, si mix/master) si e dispus sa scada si biletele de tren.
Toate bune si frumoase, insa cand se ajunge la setup, e cam slabutz dupa PAREREA MEA. Tratamentul acustic lasa de dorit de asemenea.
Nu stiu cum vor suna proiectele finale, dar hei, eu iti urez succes.
Pace tie si muzica de calitate!
Graal.
LE: Geamul ar fi trebuit sa il pui inclinat.
raspuns: Pozele au fost facute acum cateva luni,intre timp vor fi puse si panouri fonoabsorbante si bass-trap-uri,si da ai dreptate cu geamul,trebuia sa fie inclinat,data viitoare cand schimbam locul vom sti,Pace si tie
pentru Mallone: Daca este cazul sa vina cu trenul,si vine cu bilete in valoare de 267,ne intelegem sa faca cel putin 2 piese daca vine pana la studio.
Si P.S. Piesa nu va iesi un CACAT
joveplace: am si eu o intrebare... cam cat s-a investit in mare in studio? (aparatura, aranjamente, etc.) Smile
raspuns: circa 7.300 de euro
stefan p : deci daca vin la voi , trag piesa si-mi dati si bani in plm Smile)))
raspuns: scadem din pretul final banii de tren,astfel ca nu plata ta nu vadepasi 100 de euro
alexsay: e mult 100 de euro o piesa pt rapu nostru
raspuns.: Salut.100 de euro este exagerat de putin pentru o piesa de calitate superioara,demna de difuzat cel putin la radio,cei care spun ca este mult nu am decat sa le zic sa isi faca in continuare cum stiu ei mai bine.
Si da o piesa de la A la Z cuprinde TOT:Imprimare Voce,Compozitie,Orchestratie,Mixaj,Masterizare,Versuri,Indrumarea din partea producatorului. Adica cel putin o zi de munca .Era sa uit la aceste servici am spus ca intra si biletul de tren daca artistul vine din alta parte.Toate astea pt 100 de Euro,iar unii spun ca este foarte scump? Atunci e clar...
Numai Bine,va astept!
cleeque: cam scump. pretul include si negativul?
raspuns: Pretul include : Imprimare Voce,Negativ cu tot tacamul,mixare,masterizare,text + indrumare din partea producatorului
alexsay: Cum s***** sa nu ti-se para scup 100 de euro Shocked poi daca vreau sa imi fac un album de minim 10 piese dau 1000 de euro aka vreo 37 de milioane is o groaza de bani frate, (si oricum nu cred ca include si instrumentalul) aici e romania frate e locul in care muncim pt 6-7 milioane pe luna de ne sar capacele e normal sa gandim asa, nu ti-se pare? si nush daca gresesc dar pentru vreo 150 de euro tragi piesa in studio la Agresiv si plm acolo calitatea e incontestabila
raspuns: Cine crezi ca iti sta 2-3 zile sa isi bata capu cu piesa ta pt mai putin de 100 de euro?.Asa da,putem facem si piese la minut cu 30 de lei.
Este vorba de calitate si nu cantitate.
Daca nu o sa va schimbati mentalitatea asta,o sa iasa cum a iesit pana acum.
Mult si prost.
Toata Stima
xpl: ce microfon folosesti ?
raspuns: Audio-Technica AT3035 si Shure Sm58
graal: Numai romanului i se poate parea scump 100 de euro pe o piesa.
Omul a mentionat ca e indiferent de orele petrecute in studio, piesa de la A-Z(adica si instrumental daca vrea artistul, si mix/master) si e dispus sa scada si biletele de tren.
Toate bune si frumoase, insa cand se ajunge la setup, e cam slabutz dupa PAREREA MEA. Tratamentul acustic lasa de dorit de asemenea.
Nu stiu cum vor suna proiectele finale, dar hei, eu iti urez succes.
Pace tie si muzica de calitate!
Graal.
LE: Geamul ar fi trebuit sa il pui inclinat.
raspuns: Pozele au fost facute acum cateva luni,intre timp vor fi puse si panouri fonoabsorbante si bass-trap-uri,si da ai dreptate cu geamul,trebuia sa fie inclinat,data viitoare cand schimbam locul vom sti,Pace si tie
pentru Mallone: Daca este cazul sa vina cu trenul,si vine cu bilete in valoare de 267,ne intelegem sa faca cel putin 2 piese daca vine pana la studio.
Si P.S. Piesa nu va iesi un CACAT
joveplace: am si eu o intrebare... cam cat s-a investit in mare in studio? (aparatura, aranjamente, etc.) Smile
raspuns: circa 7.300 de euro
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

uite, tura asta nu te jignesc. a raspuns marian la intrebari. eu postez in numele lui. tura viitoare fii mai atent si nu mai posta de dragul de a te lua de pula cuiva.Logic wrote:Eladio, pe bune ca le faci si versuri? sa-mi arati si mie cand canta unu pe versurile tale
www.hiphopdinromania.org

nu intelege gresit, n-am nimic cu tine, is curios sa vad cum suna un emcee pe versurile altuia, as fi curios sa il si cunosc...tie ti se pare ok treaba asta?Eladio wutanghiddenmember wrote:uite, tura asta nu te jignesc. a raspuns marian la intrebari. eu postez in numele lui. tura viitoare fii mai atent si nu mai posta de dragul de a te lua de p*** cuiva.Logic wrote:Eladio, pe bune ca le faci si versuri? sa-mi arati si mie cand canta unu pe versurile tale
pun suflet pe track si trec prin viata ca gloantele prin 2pac
si eu iti raspund asa:
dr dre a cantat pe versurile altcuiva. stiai? si asa a sunat pe chronic 2001
dr dre a cantat pe versurile altcuiva. stiai? si asa a sunat pe chronic 2001
www.hiphopdinromania.org