Stefan P wrote:Ma, in 2 zile a facut 450 de downloaduri doar pe fileshare... sa le dea Dumnezeu sanatate cum s-ar zice ... casele de discuri = industrie si ca orice firma tre sa fie pe profit. Crezi tu ca noi cu sunetele astea - in cadrul actual - am fi adus profit ? ))) asta ca sa fiu on topic totusi si sa nu incep(em) cu exemple de oameni care au muncit de vreo 10 ani in cacaturile astea si inca au cate 2 joburi.
ai dreptate, banii fut meciul. si romanii la fel, o mare parte din ei prefera muzica de cacat (manele, muzica aia de cacat de o vara, dance etc).
revenind la album, nu stiu daca ai avut (stefan p) ocazia sa vezi si pe alte forumuri ce s-a vb de album. Pe scurt, a fost apreciat
asta e ceva mai complex decat cele doua materiale anterioare, preferatul meu ramane precuts 2 dar materiale d`astea sunt bucuros sa ascult oricand.
nu-i cunosc personal pe baieti dar hiphopul romaesc e la modul:
da,toata treaba suna bine.
Phane bun acolo la productie,si chiar si la lirica.Lecart e ..Lecart,cred
mie personal Phane nu-mi suna a Doc.sunt altii care suna a Doc,mai grav de-atat.
Constanta a mai iesit putin din coma.
Last edited by O.N. on Mon Jun 08, 2009 5:36 pm, edited 1 time in total.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.