Michael Jackson
Moderator: .etalosed
Re: Michael Jackson
io chiar nu ma uit la tv 

n-am cablu tv si prin urmare chiar nu simt valva facuta de media, oameni, etc. singurele lucruri care-mi amintesc zilnic ca a murit michael sunt alerta 9AM, spre exemplu "Ultima ora: VIDEO: Fantoma lui Michael Jackson bantuie Neverland-ul" via gmailKen wrote:cine zice ca nu se uita la tv e ipocrit in 99% din cazuri. tu se pare ca nu intelegi masura in care forumul asta e un reper "asa da/asa nu" pentru generatii de reparasi de paispe ani care vin aici ca sa se orienteze, daca e cul sau nu pana la urma sa asculti kazi ploae, ca doar are beef cu facem, daca e voie sa asculti emo rap, adica socially acceptable, sau daca chiar trebuie sa imi pun status cu RIP JACKO si sa vars o lacrima numai fiindca asa face majoritatea. Cu alte cuvinte, sa le prezentam alternativa
Fiindca astia cu 10-15 ani mai mici sunt aia pe care o sa ii injuri in metrou ca nu-ti cedeaza locul, la pensie (in afara cazului in care o intinzi spre alte orizonturi).

you just never know when you're living in a golden age.
- Kaen Shine
- Shiftee
iar cu chestia asta cu agitatul. chiar tre sa mentionez de fiecare data ca stau cu picioarele pe masa si beau frappe? jesus chrysler. nu mai luati totu asa de in serios... de acuma o sa pun taguri din astea [joke][/sarcasm] ca sa fie clar pentru toata lumea. Acuma daca-ti zic ca mi se rupe pula de oamenii sub 18 ani, crezi asta, sau ce am scris in postul anterior? 

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
ai fi ajuns un politician remarcabil, de incercai. period.
you just never know when you're living in a golden age.
Leasa:Eladio wutanghiddenmember wrote:ce cred raperii romani despre michael jackson:
http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... chael.html
Ma doare-n pula c-a murit, la fel cum m-a durut in pula de el cat a trait, la fel cum l-ar fi durut pe el in nasul inexistent dac-as fi murit eu. Si daca nu-i convine cuiva ce-am zis sa-i iau mortii la pula de ipocrit!!!
Cineva a avut o copilarie nefericita ... hai frate, de unde pana unde afirmatia asta ? Io inteleg ca aia de-i doare-n pula SE ABTIN de la comentarii... de fapt nu se abtin, sunt atat de ignoranti, incat nici nu aud daca a murit sau nu Michael si drept urmare - tac. Frate, tu abia ai de un pachet de tigari si ala cand aparea pe scena, doar misca putin capul si lesinau 300 de pizde ... ai auzit vreodata de respect ? Omu asta a INFLUENTAT sute de artisti si muzica lui a fost prezenta in milioane de momente importante pentru oameni .
Tu nu ai cum sa te compari cu el... normal ca pe noi/el ne/il doare-n pla daca tu o mierlesti maine ... esti un zero pentru majoritate ( insemni ceva doar pentru un grup restrans de oameni ) pe cand asta e pe 100 000 000 de discuri.
- Mef
- spre 5000 de posturi, e ok
=)))))))))))) m-am spart de ras =)) si nu rad pt ca a 'plans' ci pt cacatu care il mananca acoloAlexsay:
Am fost socat cand am aflat ca Michael Jackson a murit , si instantaneu mi-au dat lacrimile.

si leasa.. .. nu mai zic nimic , a zis fane destul
De tot cacatu' ce a zis Leasa.... putea sa zica ca nu-l intereseaza subiectu' si gata....
cat despre moartea lui M J...toti murim....dar nu toti castigam nemurirea. dincolo de toate, ramane geniul sau. RIP !
cat despre moartea lui M J...toti murim....dar nu toti castigam nemurirea. dincolo de toate, ramane geniul sau. RIP !
-
- Niciodata un nimeni
uitati-va acum pe PRO TV. titlul din dreapta : Michael,ultimul omagiu si in stanga "Happy Hour". Stiu ca e numele emisiunii,dar ar fi putut aia din regie sa-l scoata,macar asa din bun simt ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
da uite prostii astia in obor cu cerceafurile in cap=)))da doamne fulgere pe ei:))))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
-
- TheRapist
Acum, puteţi urmării live ceremonia dedicată lui Michael Jackson pe www.blacksheepsound.ro (daca nu aveti acces la tv)

Ce face lumea pt vizite
...

cam ce faci si tu pt atentie. . .
nuj ce va bateti capul cu parerile alora, in general veti observa ca anonimii au cele mai lungi pareri.
nuj ce va bateti capul cu parerile alora, in general veti observa ca anonimii au cele mai lungi pareri.

*whipping sound* WHoochiiish!!!
-
- TheRapist
Tu bagaboanta ! Tu vorbesti ? Cand era "revolutie" in Moldova, tu vindeai tricouri cu BPR ....asa ca mai bine taci !SanzEeK wrote:Ce face lumea pt vizite...