http://www.filedropper.com/tonaj-potent ... tereep2009
Fiind materialul de inceput al trupei nou infiintate de mine si CDP,Tonaj,ne-am gandit sa il punem la download,pt cei care vreti sa il downloadati,aveti linku mai sus.Pt.ascultare,
http://www.myspace.com/t0naj
Auditie placuta!
Tonaj-Potentialul de Putere [EP]
Re: Tonaj-Potentialul de Putere [EP]
pai si atunci, prietene, de ce te ataci cand iti zic ca ce am ascultat pe pagina aia a ta de myspace e slab? daca pana si tu consideri ca ep-ul nu are calitatea necesara de a da macar 1 leu pe el.B0ka wrote: daca aveam o parere buna despre mine,puneam ep-u asta in vanzare.
te uiti des in oglinda si te pupi pe frunte de destept ce esti?
99.9%
eu am renuntat la jigniri,te rog sa faci si tu acelasi lucru...
dictia de care vorbesti ca ar fi deficitara este din cauza dublajelor,care sunt date mai tare...dupa cateva ascultari obiective
asa e,nu am dat cum vroiam eu pe unele piese(dar in niciun caz nu tine de dictie),de aia nu l-am pus in vanzare
parere proprie despre ep:colegu de trupa e genial in lirici,fff smecher.
urmeaza materiale noi.
p.s:totusi,incearca sa-l asculti pe tot,te rog.
dictia de care vorbesti ca ar fi deficitara este din cauza dublajelor,care sunt date mai tare...dupa cateva ascultari obiective
asa e,nu am dat cum vroiam eu pe unele piese(dar in niciun caz nu tine de dictie),de aia nu l-am pus in vanzare
parere proprie despre ep:colegu de trupa e genial in lirici,fff smecher.
urmeaza materiale noi.
p.s:totusi,incearca sa-l asculti pe tot,te rog.
- Kremlin
- Still a Late Night fan
salut. am ascultat si eu ep-ul. din pacate nu am ramas cu mai nimic...in afara de vibe-ul asta de revolta si tendintza de a fi cat mai tehnici..care nu prea a iesit cum s'a vrut
cdp dud o arde ok
boka, someone was right..nu articulezi bine cuvintele..si am impresia ca ai niste probleme cu respiratzia..buuut that's just me
in orice caz...do whatever you want
spor la muzica!
:justinplaysmichaelinbiomovie:
cdp dud o arde ok
boka, someone was right..nu articulezi bine cuvintele..si am impresia ca ai niste probleme cu respiratzia..buuut that's just me
in orice caz...do whatever you want
spor la muzica!
:justinplaysmichaelinbiomovie: