Buna!
Buna!
Nu vreau sa par un idiot care nu stie ce vorbeste. Insa iau pe scurt povestea mea. Acum un an jumate am inceput sa ''fac muzica''. Insa din pacate nu am avut nici studio si nici bani de studio.Asa ca m-am apucat de treaba si acasa,cu un microfon de la casti am inregistrat. Am avut 2 concerte ,publicul a fost multumit de prestatia mea si am continuat cu muzica asa cum am putut. Si acum inca mai am versuri,negative dar m-am gandit sa nu mai fac melodii ca si pana acum.Si de aceea vroiam sa va intreb : Hades Records promoveaza tinere talente? Daca da,in ce conditii? Daca se poate sa imi raspundeti la aceasta intrebare deoarece chiar imi place ceea ce fac si as vrea sa o fac cat mai bine. Multumesc anticipat! Astept raspuns!
- nx
- dimineata verific forumu
Re: Buna!
Antropic... si tu ar trebui sa iti iei un impresar gen :
http://www.anuntul.ro/anunt/AUSTRIA_Elv ... te_2018278
http://www.anuntul.ro/anunt/AUSTRIA_Elv ... te_2018278
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
nu am nimic cu tine, dar aici e topic de promovare... tu vad ca nu promovezi nimic... nu ai pus nimic la download spre ascultare... deci... prima data inregistreaza o piesa, preferabil intr`un studio, si pe urma revino aici cu ea... topicul se va inchide.. il mai las putin pana cand imi dai reply. salut.
...hai ma baieti...nu vreti sa fie si el un fel de killa beez,ceva?...a 2-a generatie 

ba, da de ce nu il iei tu? sa fie un fel de boka 2.0, poate nu mai facem caterinca de tine?
din atatia repari practicanti, nu am vazut sa zica unu, "hai frate sa tragi la microfonul meu genius, ca i'am pus si sita din ciorap", "da'ne o piesa, cat de proasta, sa ne dam cu seama aicisha", "hai sa tragem o piesa, dau eu studiou, dai tu un suc si o bere neumarkt" ...
...
. . .
oricum, principala conditie generala pentru a putea fi luat in seama de cineva este sa demonstrezi in prealabil ca meriti sa se investeasca in tine (incredere, timp, bani). atata timp cat nu vii cu nimic care sa sustina dorinta ta de a deveni emcee, nu cred ca o sa te ia cineva in seama. asa ca sfatul meu e acelasi pe care ti l'a dat si Theo Handsome mai sus:
aici o sa gasesti oricand o parere sincera despre materialul tau. . .
din atatia repari practicanti, nu am vazut sa zica unu, "hai frate sa tragi la microfonul meu genius, ca i'am pus si sita din ciorap", "da'ne o piesa, cat de proasta, sa ne dam cu seama aicisha", "hai sa tragem o piesa, dau eu studiou, dai tu un suc si o bere neumarkt" ...
...
Zodiak style: Politica actuala a Hades Records, nu este orientata spre achizitia de noi emcee.Kadde-T wrote:Hades Records promoveaza tinere talente? Daca da,in ce conditii?
. . .
oricum, principala conditie generala pentru a putea fi luat in seama de cineva este sa demonstrezi in prealabil ca meriti sa se investeasca in tine (incredere, timp, bani). atata timp cat nu vii cu nimic care sa sustina dorinta ta de a deveni emcee, nu cred ca o sa te ia cineva in seama. asa ca sfatul meu e acelasi pe care ti l'a dat si Theo Handsome mai sus:
Theodore Hansson wrote:prima data inregistreaza o piesa, preferabil intr`un studio, si pe urma revino aici cu ea
aici o sa gasesti oricand o parere sincera despre materialul tau. . .

da,inseamna ca nu ai ascultat "felia mea de ciorba",sau vechiul meu album,"in primu rand",sa vezi cam cati mc am promovat noi,asta era doar o gluma,fi sigur ca daca omu isi baga acolo o bucata nu ar fi ramas pe dinafara.
cat despre tine,vad ca ai prins din nou tupeu si ai reinceput sa ma mananci de cur,ar trebui sa recitesti topicul lui Terranova,ca sa iti amintesti unde ti-e locul.
cat despre tine,vad ca ai prins din nou tupeu si ai reinceput sa ma mananci de cur,ar trebui sa recitesti topicul lui Terranova,ca sa iti amintesti unde ti-e locul.
Sfatul meu catre tine, tinere, ar fi sa iei in serios ceea ce faci. Nimeni nu va investi in tine, daca nu investesti tu initial.
Intai trebuie sa te promovezi singur.
Pentru asta, strange niste bani (gen cateva sute de euro) si contacteaza cativa beatmakeri/producatori buni, cumpara niste instrumentale care consideri ca te-ar ajuta sa iti expui stilul si ideile cel mai bine (nu face cu d'alea luate de pe net), apoi exerseaza pe ele acasa inainte sa ajungi in studio (invata-ti lectia de acasa sa minimizezi costurile in studio), iar apoi fa pasul decisiv de a intra intr-un studio semi-profesional cel putin pentru a avea o calitate decenta.
Dupa prima piesa facuta, ar trebui sa activezi AUTO-CRITICA, iar apoi AUTO-EDUCAREA. Iti pui piesa in winamp si o asculti alaturi de alte piese (preferabil care ti se par a fi foarte bine realizate si placute), moment in care e foarte important sa incerci sa fi obiectiv in legatura cu prestatia proprie si sa iti remarci minusurile (si plusurile).
Apoi cauta pareri de la anumiti oameni, pe care trebuie sa ii rogi sa fie sinceri in intregime.
Apoi la a doua piesa trasa in studio, trebuie sa fi deja imbunatatit (desi poti fi perfect de la inceput, insa rareori se intampla asta cu mcee-ul roman).
Apoi pui aici la promovare/download, daca tu crezi ca merita!
NOROC!
Intai trebuie sa te promovezi singur.
Pentru asta, strange niste bani (gen cateva sute de euro) si contacteaza cativa beatmakeri/producatori buni, cumpara niste instrumentale care consideri ca te-ar ajuta sa iti expui stilul si ideile cel mai bine (nu face cu d'alea luate de pe net), apoi exerseaza pe ele acasa inainte sa ajungi in studio (invata-ti lectia de acasa sa minimizezi costurile in studio), iar apoi fa pasul decisiv de a intra intr-un studio semi-profesional cel putin pentru a avea o calitate decenta.
Dupa prima piesa facuta, ar trebui sa activezi AUTO-CRITICA, iar apoi AUTO-EDUCAREA. Iti pui piesa in winamp si o asculti alaturi de alte piese (preferabil care ti se par a fi foarte bine realizate si placute), moment in care e foarte important sa incerci sa fi obiectiv in legatura cu prestatia proprie si sa iti remarci minusurile (si plusurile).
Apoi cauta pareri de la anumiti oameni, pe care trebuie sa ii rogi sa fie sinceri in intregime.
Apoi la a doua piesa trasa in studio, trebuie sa fi deja imbunatatit (desi poti fi perfect de la inceput, insa rareori se intampla asta cu mcee-ul roman).
Apoi pui aici la promovare/download, daca tu crezi ca merita!
NOROC!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?