am mai zis-o pe un topic, o mai zic si aici: mari manelisti tiganii astia de mai jos ) :
degeaba zici ba kensin ca nu esti hater, ca te miros de la o posta... si cand prinzi un cacat de mancat, te infrupti din el cu ambele maini . Sunt ritmuri ORIENTALE, manelele noastre n-au ABSOLUT nicio legatura cu muzica orientala. La urma urmei totul se rezuma la instrumentele pe care le auzi, boule, iar clarinetul (de exemplu) n-a fost inventat nici de guta nici de salam! Sa bagi manelele in aceeasi oala cu muzica orientala, e ca si cum ai asocia toate chinezariile de "adidasi" cu brandul adidas
Nu sari la extrema cealalta, manelele au mega-mare legatura cu muzica orientala. Ffs, se fura si negative intregi.
Dar influente orientale apar pe la mai multe genuri, si la case mai mari.
Lol, inseamna ca Sting e manelist saracul, doar a cantat cu Cheb Mami. Sa fim si inculti total, trantim si un 'Cine plm e Cheb Mami?'.
Mafia e tare, credeam ca or sa tranteasca niste materiale mult mai 'George Hora', dar zic ca s'au mentinut. Imi plac mai mult decat ex-'La Familia', desi inainte ii tineam la aceeasi linie.
Oricum, Jasmine > Kamelia. Nu ca ar ajuta, si Jasmine e lowclass.
DMX, baby, cred ca ai fost tare trist cat n-am dat pe aici, huh? esti adorabil cand te umfli asa. as putea sa-ti raspund ca esti un labar frustrat care viseaza cu ochii deschisi cum l-ar satisface pe dl. irimia oral, dar unde ar duce asta? love and understanding, brother >:D<
ce ai zis n-are rost sa re-discut ca e uzat subiectul de mult. da, si sting a facut chestii cu influente orientale. asa, si? si adi minune la fel. si puya. tre sa ai bun simt/gust ca sa discerni ce e ok si ce e kitsch, si asta tine de cultura generala, pe care nu ti-o da nimeni nici in aia 12 (sau la unii ani de scoala standard.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Ken wrote:DMX, baby, cred ca ai fost tare trist cat n-am dat pe aici, huh? esti adorabil cand te umfli asa. as putea sa-ti raspund ca esti un labar frustrat care viseaza cu ochii deschisi cum l-ar satisface pe dl. irimia oral, dar unde ar duce asta? love and understanding, brother >:D<
ce ai zis n-are rost sa re-discut ca e uzat subiectul de mult. da, si sting a facut chestii cu influente orientale. asa, si? si adi minune la fel. si puya. tre sa ai bun simt/gust ca sa discerni ce e ok si ce e kitsch, si asta tine de cultura generala, pe care nu ti-o da nimeni nici in aia 12 (sau la unii ani de scoala standard.
frate,eu alta chestie nu inteleg. si acum cred c-am gresit ca m-am bagat aiurea in seama si iar am vorbit despre dmx asta al nostru. cum slbz sa vorbesti despre persoane pe care nu le cunosti,cum slbz sa fi atat de tare in gura si lasand asta la o parte,cum slbz sa cataloghezi anumite persoane pe care le stii doar de pe un rahat de forum,cand arati ca un pederast dat cu ruj pe buze si facut posta in celula 24 de la jilava ?
si cand zic asta,aduc si niste dovezi. ca si-asa lumea de pe forum si-a permis sa puna pe forum poze de pe hi5-ul meu. imi permit si eu sa "cataloghez" unele persoane,pentru ca nici altora nu le-a pasat.
nu`mi dau seama in poza aia daca e fata sau baiat dar , aia sunt osiris bronx?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
holy crap
ziceti-mi ca e o gluma baby, de ce n-ai zis ca esti fata? Te-as fi tratat cu totul altfel. as zice ca imi vine sa rad da' sunt de-a dreptul bulversat
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer