BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Re: BUG Mafia

Post by Suzy »

Pilu wrote:nu`mi dau seama in poza aia daca e fata sau baiat dar , aia sunt osiris bronx? :shock:
hai pilu, mai taci in plm..tu esti ultimul care ar trebui sa comenteze.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
kellu_joker
spre 5000 de posturi, e ok

Post by kellu_joker »

bai manole, tu vbesti serios? :lol: :lol: ...zi-mi ca glumesti, pt ca nu mai pot de ras.. :lol: :lol:
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

ce e asa amuzant?
Nae.
.|.

Post by Nae. »

sa moara masa cine sa apucat sa comenteze aspectu fizic...mallone si kenshin..van gura de popandai...
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

nu aspectul fizic,pentru ca nu sunt genul care sa comentez aspectul fizic al unui om ( si nimeni nu cred c-ar trebui s-o faca ),dar m-am saturat de toti travestitii tupeisti care catalogheaza aiurea anumite persoane ... sa-si vada in plm de treaba lui,ca m-am saturat de alde el si de souljah ala ... care tot timpul au ceva de comentat aiurea.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Suzy wrote:
Pilu wrote:nu`mi dau seama in poza aia daca e fata sau baiat dar , aia sunt osiris bronx? :shock:
hai pilu, mai taci in plm..tu esti ultimul care ar trebui sa comenteze.
De ce ma? M`ai vazut pe mine cu freze dinalea si chestii? Daca am doar 16 ani inseamna ca nu am voie sa comentez sau care e problema?Si in + nu am zis nimic dar tot nu imi dau seama daca e fata sau baiat iar la nume are "D M X" , de unde vrei sa stiu?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

pilule, treaba sta asa: esti batut in cap.

na, ca m-am bagat si eu :lol:
biugii mafia :arrow:
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

hai coae, terminati cu glumele astea. cum plm sa nu-ti dai seama daca e fata sau baiat?? se vede clar ca e baiat si dupa cum se imbraca si dupa structura fetei..ce slbz.
hai sa nu discutam despre cum te-am vazut pe tine :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

^^asta s-a simtit :)) ...n-am nimic cu dmx da am crezut ca ala cu sapca e el...e mai fata ca jj aia in poza asta :)))...si nu pot sa cred ca s-a apucat tocmai buzitza sa comenteze:)))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

oricum a fost headshot
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

nu stiu, poate-s io de moda veche, dar sa fiu luat peste picior de un hermafrodit emo pe threadul despre bug mafia e suprarealist de-a dreptu' :lol: si da, si io am crezut intai ca baiatul e dmx.

georgica, de ce zici asta? nu ma ridic la standardele tale de frumusete masculina? :lol:

in fine, e o discutie idioata, back 2 topic
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

dar plictisitor mai esti kenshine...
Image
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

georgica wrote:sa moara masa cine sa apucat sa comenteze aspectu fizic...mallone si kenshin..van gura de popandai...
Image
cuta aia a aparut din cauza ca tricoul s-a prins intre patratelele de pe abdomen...stateai pe spate nu? putin incovoiat.
Image
Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

Terminati cu caterinca de prost gust si reveniti la Mafia, ca despre asta era vorba.

Veteranii au scos un clip mult prea tare, cum mai rar se vede in Romania, dar mai bine il faceau la melodia originala, remake-ul asta nu imi place de nicio culoare.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
KliBru
rapperu vostru preferat

Post by KliBru »

MINI-INTERVIU ALEX CEUASU :

Alex Ceausu (Ador Media) - "E o aberatie sa crezi ca publicul din clipul BUG Mafia - In Anii Ce Au Trecut e regizat".

Salut Alex
De cateva zile, de cand s-a lansat videoclipul B.U.G Mafia – In anii ce-au trecut, circula pe forumurile si blogurile dedicate rapului o intrebare: Publicul de la concert din timpul filmarii videoclipului a fost regizat?Sunt carcotasi care spun ca asemenea public nu exista in Romania si mai ales la un concert hip hop.

Salut,
Da, ce pot sa zic, e o aberatie.Cine crede asta inseamna ca nu a fost la niciun concert B.U.G.
Ca sa… “regizezi” asa cum spui tu, un public, trebuie sa-l platesti sa faca figuratie, ori in Disco Tineretului in noaptea filmarii au fost aproape 10 000 de oameni. Sa platesti atatia oameni sa bata din palme, sa mai arate si a raperi , si sa-i si transporti la mare…ar fi insemnat sa fim masochisti. Nu, nici vorba de public “regizat”. Au fost oameni din toata tara care atunci cand a inceput piesa si i-au vazut pe baieti ca dau din maini, au reactionat.
Inainte cu o saptamana de filmari, a fost alt concert Mafia, tot in Tineretului si am mers sa vad cum arata scena, luminile, sa-mi fac o idée despre ce vom filma. Publicul de atunci sa stii ca a reactionat mai mult decat publicul din ziua filmarii. Probabil in ziua filmarii s-au inhibat de camera. Repet cine crede aberatia asta ca publicul a fost “regizat” inseamna ca nu a fost la vreun concert Mafia sau sunt doar carcotasi care au prea mult timp liber .

Ca tot te-am prins, poti sa ne spui ce clipuri mai urmeaza?

Pai sunt la montaj Jerryco cu Tataee si Simona Nae, Puya cu Alex – Sus Pe Bar, iar ce voi mai filma se va anunta la momentul respectiv.

Unde se va anunta, tii cumva legatura cu cei interesati de noile aparitii?

Cu toate ca mi se pare putin penibil Twitterul, mi-am facut un cont unde pana acum am postat doar ce a iesit de la montaj, dar promit ca voi posta si informatii din ziua filmarilor.Trebuie sa ma obisnuiesc cu Twitterul asta... din fire sunt mai misterios.

Cum te putem gasi pe Twitter?
Stai sa ma uit ca am uitat id-ul... AlexAdorMedia.

Ok.Merci mult pentru amabilitate
Cu mare placere.

Interviu realizat de : Alex Filoti - Happy Advertising

LE: n-am mai stat sa-l editez
http://www.happy-advertising.com - WEB DESIGN & STUFF
http://www.happy-host.com - DOMENII .ro la doar 160 RON | GAZDUIRE DE LA 20 RON/LUNA
Post Reply