nu stiu carui gen apartin piesele de mai sus, dar dupa parerea si gusturile mele, intra la "muzica de petrecere"

ps: nu-i regheton

Moderator: .etalosed
esti cat se poate de PILAF! Sa pui niste etichete in modul asta si sa te bati cu caramida in piept ca esti deschis la minte, e de-a dreptul RIDICOL!Mallone wrote:dnb si minimal pentru mine = muzica de si pentru drogati. din punctul meu de vedere genurile astea de muzica nu au ce cauta la petrecerile la care merg eu. si nu,nu sunt deloc narrow minded. sunt cat se poate de open minded.
si mie imi place rafaga da' open minded nu esti cand spui ca plm ''muzica de si pentru drogati''. drogatii sunt okMallone wrote:dnb si minimal pentru mine = muzica de si pentru drogati. din punctul meu de vedere genurile astea de muzica nu au ce cauta la petrecerile la care merg eu. si nu,nu sunt deloc narrow minded. sunt cat se poate de open minded.
singura melodie "reggaeton" care e ok pentru mine
andiustin wrote:esti cat se poate de PILAF! Sa pui niste etichete in modul asta si sa te bati cu caramida in piept ca esti deschis la minte, e de-a dreptul RIDICOL!Mallone wrote:dnb si minimal pentru mine = muzica de si pentru drogati. din punctul meu de vedere genurile astea de muzica nu au ce cauta la petrecerile la care merg eu. si nu,nu sunt deloc narrow minded. sunt cat se poate de open minded.
faptul ca asculti rafaga si mai stiu eu ce mizerie de regheton, nu te face mai "open minded"
si care e legatura dintre punk si minimal?alexmarius wrote:si mie imi place rafaga da' open minded nu esti cand spui ca plm ''muzica de si pentru drogati''. drogatii sunt okMallone wrote:dnb si minimal pentru mine = muzica de si pentru drogati. din punctul meu de vedere genurile astea de muzica nu au ce cauta la petrecerile la care merg eu. si nu,nu sunt deloc narrow minded. sunt cat se poate de open minded.
singura melodie "reggaeton" care e ok pentru minesi dnb n-are ce cauta langa minimal, puteai sa zici punk
nu e vorba de nici o profunzime, boss. e muzica de petrecere. si daca tu nu te distrezi pe ea si nu-ti place, nu inseamna ca nu-s altii care o fac. si nu, nu se drogheaza. stiu destui care ascult muzica de asta si n-au treaba cu drogurile. asculta ca le place, ca le da o stare de bine. nici nu trebuie sa asculti muzica asta la party..asculta boss ce-ti place tie si noi ascultam ce ne place noua. nu trebuie sa te convinga nimeni sa asculti ce nu vrei.. si scuza-ma ca-ti zic frate, dar chiar esti ignorant.Mallone wrote:n-a putut nimeni pana acum sa ma convinga pana acum de profunzimea acestui gen de muzica. ia incercati sa fiti si voi cat mai convingatori,cu argumente cat se poate de palpabile. de ce as asculta minimal ( sunete de cratiti si de tigai ) si dnb la un party ? care e rostul acestor genuri in viata voastra ? ce va exprima ? si nu veniti cu d'alea ... prostuleeeeeeeeeeeeeee.......esti un retardat baaa .... tu nu poti intelege muzica asta ba,pentru ca esti pilaf ... esti prost .... pentru ca veti fi ignorati automat.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."