Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
"Nevastă-mea a tras de mine să colaborez cu Smiley, ea şi-a dorit cel mai mult să facem melodia asta. Deşi e cam soft pentru ce cânt eu, sunt foarte mulţumit de ce a ieşit, colaborarea cu Smiley a fost foarte mişto", a spus Cheloo, în premieră pentru Libertatea.ro.
merge cat de cat piesa
nevasta lu' cheloo este o tipa foarte tare. smechera rau gagica si foarte, foarte incapatanata si convingatoare. . .
pe cat e cheloo de capcaun si capos, pe atat e ea mai ceva ca el. foarte tare doamna ion.
cred ca se pisa pe toate piesele romanesti scoase la ora actuala
Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
acum am ascultat piesa la calitate mai buna ... de la linkul ala lu' pilu si pot spune ca nu-mi displace deloc piesa. e chiar smecheroasa asa ... iar cheloo e super ok frate. nu e penibil absolut deloc. azi n-am putut intelege nimic din piesa aia la calitate atat de proasta. dar this is waaay beyond my expectations ... cred ca o sa fie catchy asa piesa ...
sigur,vor fi oameni care nu-si vor incalca principiile si-l vor huli pe cheloo toata viata pentru colaborarea asta ... dar asta e ... sunt oameni si oameni ...
cred ca se pisa pe toate piesele romanesti scoase la ora actuala
^ de acord. nu inteleg cum poate sa fie cineva dezamagit de cheloo. omul le-a intrat la suflet ascultatorilor asa nebun si superficial, cu texte lui destepte. nu iti cere niciodata banii inainte sa scoata un album - n-ai de ce sa-l injuri daca are piesa cu smiley . mi se pare logic.
DiNO wrote:nevasta lu' cheloo este o tipa foarte tare. smechera rau gagica si foarte, foarte incapatanata si convingatoare. . .
pe cat e cheloo de capcaun si capos, pe atat e ea mai ceva ca el. foarte tare doamna ion.
tu stii...iti bei cafeaua in fiecare dimineata cu ei,nu-i asa?