Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Confectionam sfaturi, shortcut-uri, shot-uri,
Pe Marte e viata, îngheta-n caz c-aici te saturi.
naspa colaborarea...
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
eu n-am nicio treaba cu parazitii, mi-au fost relativ indiferenti multa vreme pana au scos clipul la "de ziua ta", care a rupt tot, si ca piesa si vizual. sa urmezi gorefestu ala si unele din cele mai pertinente si bine surprinse versuri cu un rahat din asta mi se pare putin zis neinspirat. oricat ma plictisea flowu ala egal si aceleasi dume scabroase le preferam unei chestii din astea. piesa era decenta pt genu' ei daca smiley canta pe toata melodia, era pop si la revedere. colaborari din astea de dragu de a crea un pic de senzatie prin alaturari d-astea oximoronice de nume = ceva banuti in plus pentru amandoi, cel mai probabil, si pentru public mai nimic. o piesa fix degeaba. si sa o arzi asa de misogin si eu sunt barbatu-n piese si apoi sa zici ca te-a batut la cap nevasta sa faci featuring cu smiley... il respectam daca zicea IMI TREBE BANI, BA. srsly
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
daca cu 'de ziua ta' ti s-a mai 'indulcit' parerea despre parazitii.. e cam nasoala treaba asta.. si sa mai iei si in serios ziaru libertatea e si mai nasoala dupa atata timp )))
Last edited by awaky on Thu Jan 28, 2010 1:13 am, edited 2 times in total.
apropo de ce ai postat la topicul cu alex ... adica ...
Kaen Shine wrote:voi o ardeti omarion, b2k astea?
pe mine nu ma deranjeaza daca asculta cineva d'astea frate ... intelege si tu ca fiecare asculta ce vrea. n-ai cum sa-ti impui punctul de vedere si sa-i determini pe ceilalti sa asculte ce asculti tu. daca asculti d'astea si te exprimi coerent,stii sa scrii si sa vorbesti corect limba romana si ai un gram de inteligenta,pentru mine e super ok. de exemplu,eu nu am cultivat prietenii cu cei care asculta hip-hop,pentru ca pur si simplu nu a fost sa fie. da,am multi cunoscuti,chiar foarte multi care o ard rep,dar nu pot spune ca sunt tovaras la catarama cu ei. aproape toti tovarasii mei asculta muzica veche,house sau muzica diversa,dar nu sunt cocalari. fiecare cu pizda masii,sincer ...
Mai bine sa'si mai permita sa scoata albume, si sa fie acolo piese care sa ii impace pe toti.
Imi place piesa, presimt ca iese video.
Si album Parazitii curand, presimt.
Black Sheep wrote:ce sa te astepti de la un om caruia i-a placut parazitii de la "de ziua ta"
aia se intampla sa fie cea mai tare piesa pe care am auzit-o de la ei de la din inima strazii incoace, cand tu probabil ziceai uite mama militarii. probleme?
mallone, nu educ pe nimeni. cheloo o arde ipocrit si asta este, poate mai inteleg unii si altii ca imaginea e imagine si sa nu puna botul chiar asa de usor.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
e cacat o arde ipocrit ... cand "n-o ardea ipocrit",cu ghilimelele de rigoare,nimeni nu cloncanea nimic pe forum. acum,gata,v-ati gasit subiecte de discutie cu totii. negativul atrage grav oamenii. ( si nu negativul melodiei ) tu chiar crezi ca poti multumi pe toata lumea ?