Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
tin sa te contrazic - cheloo s-a facut de mega cacat, oricum ai invarti-o. sau stai, o, nu, nu e baiatu rau care nu face compromisuri niciodata? incredibil ce face o nevasta
si nu se streseaza nimeni
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
nu stiu cat conteaza viata privata a unui artist, ce zice nevasta, copiii,etc. conteaza muzica pe care o face.
daca te interseaza amanunte despre cheloo, si il iei in serios inseamna ca ai o problema.
sunt personaje mult mai tari in lumea asta care merita atentie, nu un tip care cauta sa socheze la orice pas.
apropo de femei.
ma gandeam ca numai unul asuprit de femeie poate sa cante cu atata ura despre femei.
daca pt tine femeia e o distractie sau un partener de petrecut clipe placute impreuna, vei canta de bine despre ea.
asa o fi?
Asculta 2012 frate si lasa-ma... asculta beaturi cu sunete din canal , droguri, pastile , ak-47 si alti psihopati care rag la propriu si se pisa pe ei ca nu le cumperi albumele underground.
Andy: ce parere ai de piesa smiley cu cheloo?
Alexandru Oniga: acelasi cheloo de cativa ani
Alexandru Oniga: ar trebui sa invete
Alexandru Oniga: sa dea si el
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
ce va mai place sa va futeti in cur...cand am inceput eu cu rapu romanesc era pace si prietenie gen..dupa au inceput fazele mafia/la familia/carteluvs racla/gettodaci/ctc/sindicatu(intelegeti voi ideea) ...cand am intrat pe forum prima oara pe cheloo.ro era gen "parazitii nr 1" ,mafia/la familia praf...acum puya si sisu fac piese cu ldoc si cedryk si dau dissuri bug...MULTE SUCELI COAIE...ASTA E VIATA...CARE PULA MEA DINTRE VOI GANDESTE LA FEL CA ACUM 10 ANI,SAU 5 ANI,SAU MACAR 1 AN...kenshin face ce stie el mai bine si lumea inca se prinde in circ cu el se pare...nu va mai spargeti in cretz ca piesa e buna buna.