BIZZNIZZ - S-AU INTORS BAIETII [ ALBUM DOWNLOAD ] !!!
Re: BIZZNIZZ - S-AU INTORS BAIETII [ ALBUM DOWNLOAD ] !!!
ba foarte bine ca e asa.. bravo pt asta. si da sunt hater ce plm
)) te`am salutat.

te salut si io , si imi ridic si topicu..ca si asa nam ce face . ne gastiti pe www.myspace.com/baietii , si datii cu pareri + in ceva vreme o sa mai iasa o piesa ,ceva frummos asa..
Nu imi place. Suna a muzica de petrecere, deci nu e pe gustul meu. Bafta in continuare.
Tu esti copil d-ala care sta cu staniol in geam sa nu-l atinga razele de soare. Nu-ti place apa. Cauti si alti oameni care sufera ca tine si o ardeti pe conferinte pana noaptea tarziu. Posibil jucator de Wow, cu note slabe la scoala, batut de cocalari pentru tigari ( te-ai dat pe mentolate ? mare greseala ) Nu faci sport , nu-ti plac pizdele ( le consideri inferioare ) dar mila mi-e de viitoarea ta prima prietena ca va fi supusa celor mai aspre fantezii sexuale. Mancarea preferata : Lays cu sare. Bautura preferata : Mountain Dew. Cel mai mult urasti : parintii. Iubesti : pe tine.
Werther wrote:Tu esti copil d-ala care sta cu staniol in geam sa nu-l atinga razele de soare. Nu-ti place apa. Cauti si alti oameni care sufera ca tine si o ardeti pe conferinte pana noaptea tarziu. Posibil jucator de Wow, cu note slabe la scoala, batut de cocalari pentru tigari ( te-ai dat pe mentolate ? mare greseala ) Nu faci sport , nu-ti plac pizdele ( le consideri inferioare ) dar mila mi-e de viitoarea ta prima prietena ca va fi supusa celor mai aspre fantezii sexuale. Mancarea preferata : Lays cu sare. Bautura preferata : Mountain Dew. Cel mai mult urasti : parintii. Iubesti : pe tine.

muzica de petrecere ?!!? in fine..K-Ta-Klysm wrote:Nu imi place. Suna a muzica de petrecere, deci nu e pe gustul meu. Bafta in continuare.
- Darwyn4
- spre 5000 de posturi, e ok
stefan e the mentalist
"They will gaze up, and strain to find the blue dot in their skies"
m`am intors de la dentist ..si da..NU POT FI UCIS !
n-ai o treaba.Werther wrote:Tu esti copil d-ala care sta cu staniol in geam sa nu-l atinga razele de soare. Nu-ti place apa. Cauti si alti oameni care sufera ca tine si o ardeti pe conferinte pana noaptea tarziu. Posibil jucator de Wow, cu note slabe la scoala, batut de cocalari pentru tigari ( te-ai dat pe mentolate ? mare greseala ) Nu faci sport , nu-ti plac pizdele ( le consideri inferioare ) dar mila mi-e de viitoarea ta prima prietena ca va fi supusa celor mai aspre fantezii sexuale. Mancarea preferata : Lays cu sare. Bautura preferata : Mountain Dew. Cel mai mult urasti : parintii. Iubesti : pe tine.
N-am zis ca nu e buna muzica, am zis ca nu-mi place. Nu-mi place stilul, asta e, nu poti sa-i multumesti pe toti.
am inteles. e ok , pareri chestii..