BIZZNIZZ - S-AU INTORS BAIETII [ ALBUM DOWNLOAD ] !!!

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

NskY
#

Re: BIZZNIZZ - S-AU INTORS BAIETII [ ALBUM DOWNLOAD ] !!!

Post by NskY »

ba foarte bine ca e asa.. bravo pt asta. si da sunt hater ce plm :))) te`am salutat.
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

te salut si io , si imi ridic si topicu..ca si asa nam ce face . ne gastiti pe www.myspace.com/baietii , si datii cu pareri + in ceva vreme o sa mai iasa o piesa ,ceva frummos asa..
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Nu imi place. Suna a muzica de petrecere, deci nu e pe gustul meu. Bafta in continuare.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Tu esti copil d-ala care sta cu staniol in geam sa nu-l atinga razele de soare. Nu-ti place apa. Cauti si alti oameni care sufera ca tine si o ardeti pe conferinte pana noaptea tarziu. Posibil jucator de Wow, cu note slabe la scoala, batut de cocalari pentru tigari ( te-ai dat pe mentolate ? mare greseala ) Nu faci sport , nu-ti plac pizdele ( le consideri inferioare ) dar mila mi-e de viitoarea ta prima prietena ca va fi supusa celor mai aspre fantezii sexuale. Mancarea preferata : Lays cu sare. Bautura preferata : Mountain Dew. Cel mai mult urasti : parintii. Iubesti : pe tine.
Manafique
serios, sunt ok

Post by Manafique »

Werther wrote:Tu esti copil d-ala care sta cu staniol in geam sa nu-l atinga razele de soare. Nu-ti place apa. Cauti si alti oameni care sufera ca tine si o ardeti pe conferinte pana noaptea tarziu. Posibil jucator de Wow, cu note slabe la scoala, batut de cocalari pentru tigari ( te-ai dat pe mentolate ? mare greseala ) Nu faci sport , nu-ti plac pizdele ( le consideri inferioare ) dar mila mi-e de viitoarea ta prima prietena ca va fi supusa celor mai aspre fantezii sexuale. Mancarea preferata : Lays cu sare. Bautura preferata : Mountain Dew. Cel mai mult urasti : parintii. Iubesti : pe tine.
:lol: tu chiar te plictisesti acasa, nu?
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

K-Ta-Klysm wrote:Nu imi place. Suna a muzica de petrecere, deci nu e pe gustul meu. Bafta in continuare.
muzica de petrecere ?!!? in fine..
Darwyn4
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Darwyn4 »

stefan e the mentalist
"They will gaze up, and strain to find the blue dot in their skies"
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

m`am intors de la dentist ..si da..NU POT FI UCIS !
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Werther wrote:Tu esti copil d-ala care sta cu staniol in geam sa nu-l atinga razele de soare. Nu-ti place apa. Cauti si alti oameni care sufera ca tine si o ardeti pe conferinte pana noaptea tarziu. Posibil jucator de Wow, cu note slabe la scoala, batut de cocalari pentru tigari ( te-ai dat pe mentolate ? mare greseala ) Nu faci sport , nu-ti plac pizdele ( le consideri inferioare ) dar mila mi-e de viitoarea ta prima prietena ca va fi supusa celor mai aspre fantezii sexuale. Mancarea preferata : Lays cu sare. Bautura preferata : Mountain Dew. Cel mai mult urasti : parintii. Iubesti : pe tine.
n-ai o treaba.

N-am zis ca nu e buna muzica, am zis ca nu-mi place. Nu-mi place stilul, asta e, nu poti sa-i multumesti pe toti.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

am inteles. e ok , pareri chestii..
Post Reply