Leasa Dragos - Altfel
Re: Leasa Dragos - Altfel
theruler187: Iti multumesc pentru faptul ca ti-ai rapit din pretiosul timp pentru a posta aici. Te rog frumos sa te intorci la scoala sa iei parte la lectiile de gramatica la care se studiaza din punct de vedere sintactic si morfologic limba romana (Intrebare: ce a inceput? - raspuns: sa-mi curga)
Inca o data iti multumesc pentru faptul ca ti-ai asumat riscul de a te face de ras si iti doresc toate cele bune si mult succes in tot ceea ce faci cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
FAD: ma bucur ca ti se pare caterinca piesa.
Mai astept si alte parereri, dar va rog sa respectati acest forum care ne formeaza ca oameni si sa folositi cuvinte politicoase.
Inca o data iti multumesc pentru faptul ca ti-ai asumat riscul de a te face de ras si iti doresc toate cele bune si mult succes in tot ceea ce faci cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
FAD: ma bucur ca ti se pare caterinca piesa.
Mai astept si alte parereri, dar va rog sa respectati acest forum care ne formeaza ca oameni si sa folositi cuvinte politicoase.
bine leasaaaaaa

- FAD
- adevarat sa mor de nu
Leşiiiiiiiiiiiin =))
"-Ce a început?
-Să-mi curgă!"
"-Ce a început?
-Să-mi curgă!"
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
-
- dimineata verific forumu
Repisti ca tine "este " multi (asa este corect nu ??? ...din moment ce tie "a inceput sa-ti curga lacrimile")...Ma mir ca esti in stare sa incropesti o propozitie,din moment ce ai invatat gramatica ciorilor de la Rapid. 

theruler187 - limba romana trebuie invatata corect, nu dupa ureche. Din pacate majoritatea oamenilor este neatenta si nu pune pret pe invataturile profesorilor, iar profesorii sunt prea prost platiti pentru a-si da interesul. Este doar o constatare. Eu sunt sigur ca nu esti un caz pierdut.
Iti doresc in continuare mult succes in tot ceea ce faci cu conditia sa fie ceva constructiv.
e4t - Tot ceea ce-ti doresti cu conditia sa fie ceva pozitiv iti doresc sa se indeplineasca mai repede decat vrei tu!!!
FAD - te rog sa nu lesini. Dar daca totusi lesini sper sa fie cineva care sa-ti arunce cu apa. Avem nevoie de tine aici pe acest forum care ne formeaza ca oameni!!!
Iti doresc in continuare mult succes in tot ceea ce faci cu conditia sa fie ceva constructiv.
e4t - Tot ceea ce-ti doresti cu conditia sa fie ceva pozitiv iti doresc sa se indeplineasca mai repede decat vrei tu!!!
FAD - te rog sa nu lesini. Dar daca totusi lesini sper sa fie cineva care sa-ti arunce cu apa. Avem nevoie de tine aici pe acest forum care ne formeaza ca oameni!!!
-
- dimineata verific forumu
Este grav daca nu stii sa faci un acord.Intoarce-te la gramatica clasei a V-a.Lasand gluma la o parte,esti o scuza jalnica pentru un mc.Poate ar trebui sa-ti evaluezi mai bine optiunile.Oricum,multa bafta in ceea ce faci tu...cum s-o chema,muzica...
theruler187 - te rog frumos sa nu mai insisti in prostie. Te salut si iti doresc toate cele bune cu conditia sa fie ceva constructiv. Din respect pentru acest forum care ne formeaza ca oameni te rog sa te rezumi strict la piesa pe care am postat-o.
- divine.component
- adevarat sa mor de nu
Leasa wrote:te rog frumos sa nu mai insisti in prostie

Am impresia ca leasa e spam bot. Aceleasi replici de genul : " Te salut si iti doresc toate cele bune cu conditia sa fie ceva constructiv." sau "Din respect pentru acest forum care ne formeaza ca oameni" . Nu il banati?
Glumesc. Cum am mai spus leasa, un minus pentru versuri si calitatea ta ca MC, in rest piesa e super tare, ca si albumul "Servicii de consultanta". Ambele exceleaza la coperta.

\\o \o/ o//
- James Carter
- Mugiwara
"Studioul lui Benzen: singurul studio in care se trage profesional."
Mi-au placut mereu materialele tale, asteptam albumul!
P.S.Felicitari pentru piesele realizate pentru clubul Rapid.

Mi-au placut mereu materialele tale, asteptam albumul!
P.S.Felicitari pentru piesele realizate pentru clubul Rapid.

pra pra
Va multumesc tuturor celor care cititi si postati aici, indiferent ca imi spuneti ca va place ce fac eu, indiferent ca ma criticati/injurati/etc.
Am vazut ca anumiti oameni care nu au tupeu sa vorbeasca fata-n fata, care la prima replica pe forum isi iau jucariile si pleaca si care culmea neobrazarii isi spun "Grupul de rezistenta" si-au dat la muie singuri prin poza postata pe acest site: http://brugner.greenchannel.ro/?p=1983 Vom emite in curand un raspuns pe site-ul nostru http://www.granatarecords.com Pana atunci ne bucuram de zilele insorite si va rugam si pe voi sa faceti la fel. Nimic nu-i mai frumos ca o bere rece pe vremea asta.
Revin cand e gata raspunsul.
Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv si in continuare astept parerile voastre despre aceasta piesa in care am pus foarte mult suflet!!!
Am vazut ca anumiti oameni care nu au tupeu sa vorbeasca fata-n fata, care la prima replica pe forum isi iau jucariile si pleaca si care culmea neobrazarii isi spun "Grupul de rezistenta" si-au dat la muie singuri prin poza postata pe acest site: http://brugner.greenchannel.ro/?p=1983 Vom emite in curand un raspuns pe site-ul nostru http://www.granatarecords.com Pana atunci ne bucuram de zilele insorite si va rugam si pe voi sa faceti la fel. Nimic nu-i mai frumos ca o bere rece pe vremea asta.
Revin cand e gata raspunsul.
Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv si in continuare astept parerile voastre despre aceasta piesa in care am pus foarte mult suflet!!!
o tot dai inainte cu treaba aia cu ceva constructiv. chiar ma intreb ce e constructiv in atacurile astea pe care le tot lansezi.
Leasa,vezi ca ai un pm in legatura cu compilatia aia.
@Leasa, deşi îţi cunoşti bine gramatica şi intenţiile-ţi sunt probabil bune, muzica ta continuă să îmi sune neplăcut şi să-mi pară incredibil de neinspirată. Exprimarea şi mesajele ţi-au rămas la fel de simpliste şi presupunând că le-ai vrut tu mai accesibile, e ok, dar atunci de ce cânţi?
EDITAT
EDITAT