hai frate, terminati cu rep snep, ca nu comenta nimeni daca omul o dadea mega tare, dar e doar decent asa. mie personal, nu-mi place cum canta. pe dragoste nebuna parca o dadea mai bine.RoBy wrote:romania vad ca n-are voie sa aiba voci masculine de rnb...nu esti rep daca ai un baiet pe refren..angeles e ok...
Ad Litteram
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Ad Litteram - Rani cicatrizate feat Angeles si Vlad Dobrescu
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- psychedeliic
- mr. blonde
corect. nici eu nu ştiu cum se ajunge la aşa comparaţii, când pur şi simplu un om e praf la cântat.Suzy wrote:hai frate, terminati cu rep snep, ca nu comenta nimeni daca omul o dadea mega tare, dar e doar decent asa. mie personal, nu-mi place cum canta. pe dragoste nebuna parca o dadea mai bine.RoBy wrote:romania vad ca n-are voie sa aiba voci masculine de rnb...nu esti rep daca ai un baiet pe refren..angeles e ok...
paranoici tinerii raperi ca roby, dis daiz.
are voie romania asa ceva, dar nu angeles. e naşpaRoBy wrote:romania vad ca n-are voie sa aiba voci masculine de rnb...nu esti rep daca ai un baiet pe refren..angeles e ok...
- HiroHito
- spre 5000 de posturi, e ok
slaba piesa.nu-mi place.
Piesa e ok, datorita lui Dobrescu. Totusi, mp3?
Am foi, foite si schite!
- Suzy
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Chokozaurus
- fratele meu tu esti baiat
VeDeu' e harcor' din nou. Foarte rupere piesa
Bai nene urmaresc forumul asta zi de zi din 2004 si ca sa parafrazez pe cineva pe care eu il respect mult " e o rusine...e cea mai neagra perioada din 2004 pana acum a forumului". Pentru cine se mai face muzica? Noroc ca pasiunea inca ii mai motiveaza pe putinii oameni cu adevarat valorosi sa mai scoata cate ceva.
Pe orice melodie care apare trebuie sa fie ceva care sa deranjeze criticii de rap de pe forum cu ani de zile la activ de ascultat rep si stive de casete in biblioteca.
Scânteie a reusit sa puna cap la cap o colaborare foarte reusita, nu stiu cati dintre voi v-ati gandit la o combinatie gen Ad Litteram+VD+Angeles dar eu spun sincer ca m-a luat prin surprindere iar melodia este una reusita: strofe bune, mc-ii din zone diferite de interes iar refrenul e altceva, nu inteleg de unde atata critica pentru Angeles, mie unul imi aduce aminte de colaborarea dintre Big L si Stephen Simmonds.
Ma intreb oare unde au disparut oamenii care acum 5-6 ani postau pe aici...imi dau seama ca nu au disparut degeaba. Ascultati Specii ca ei sunt viitorul in rep, si viitorul suna....
Toate cele bune, e posibil sa iau eu totul prea in serios.
Pe orice melodie care apare trebuie sa fie ceva care sa deranjeze criticii de rap de pe forum cu ani de zile la activ de ascultat rep si stive de casete in biblioteca.
Scânteie a reusit sa puna cap la cap o colaborare foarte reusita, nu stiu cati dintre voi v-ati gandit la o combinatie gen Ad Litteram+VD+Angeles dar eu spun sincer ca m-a luat prin surprindere iar melodia este una reusita: strofe bune, mc-ii din zone diferite de interes iar refrenul e altceva, nu inteleg de unde atata critica pentru Angeles, mie unul imi aduce aminte de colaborarea dintre Big L si Stephen Simmonds.
Ma intreb oare unde au disparut oamenii care acum 5-6 ani postau pe aici...imi dau seama ca nu au disparut degeaba. Ascultati Specii ca ei sunt viitorul in rep, si viitorul suna....
Toate cele bune, e posibil sa iau eu totul prea in serios.
- Suzy
iei prea in serios. vremurile se mai schimba. n-ai ce sa-i faci. nu poti impune oamenilor ce sa asculte. daca lor nu le suna bine Angeles, asta e. oricum asta e doar a doua piesa pe care il aud, poate in viitor o sa ma/ne surprinda.
sisu da mai bine pe beat decat Vidi.
e smeqerie negativu.
e smeqerie negativu.
"my life is my game"
aCEL wrote:sisu da mai bine pe beat decat Vidi.
e smeqerie negativu.

Sisu are cel mai penal flow pe care l-am auzit de cativa ani incoace.
mai baga-ti cate o fisa.
"my life is my game"