Muzica electronica
Moderator: .etalosed
Re: Muzica electronica
bai e tare
dar pt. mine tot asta are scris pe ea 2001
[/code]
dar pt. mine tot asta are scris pe ea 2001
[/code]
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ce e acolo frate.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
desi mi se pare un satanism total muzica asta, raresh ala e roman si mixeaza cu vath ala care e printre cei mai smecheri, deci bigupSuzy wrote:
ce e acolo frate.
enjoy life.
- Suzy
nici eu nu-s mare fan minimal asa, adica ma plictiseste, dar sunt multe melodii care rup muia grav.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
da se poate, dar asta mi se pare ceva iesit din comun de urat. baga si tu una in stilul asta smechera, poate imi schimb si eu putin parerea 

enjoy life.
http://www.youtube.com/watch?v=dEENBDMjfaYlouye wrote:da se poate, dar asta mi se pare ceva iesit din comun de urat. baga si tu una in stilul asta smechera, poate imi schimb si eu putin parerea
cam ce punea sven prin 2003... asta e o ultima piesa a lui dintr-un set... si e TECHNO.
sunt total dezinteresat cand cineva zice ca "vai ce e acolo"... dar tu te uiti putin ca ei se balanganesc in stanga si in dreapta, o mana ridicata in aer si un fluierat obosit doar ca sa se afle in treaba? dansul inseamna sa-ti misti tot corpul, nu doar sa te balanganesti...
sunt in mare fan Sven Vaeth, deoarece in seturile lui gasesti si electro, si minimal si techno, pentru ca le combina si reactioneaza cu publicul. nu e un dj care sta cu botu-n placi. dar nu prea ii m iau seturile pt ca in cele m multe gasesc click-uri ieftine si obosite, prefer seturile pana in 2004-2005 cand era techno a luat sfarsit.
Chris Liebing 2003 - asta l-am prins la TV pe cand prindeam viva.
Chris Liebing 2007
vede careva diferenta?
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
deah, tot m-am apucat, hai sa m scriu cateva randuri....
eu am venit in bucuresti, cu gandu ca voi prinde nume mari din scena techno, dar pe cati am prins am fost cam dezamagit de ei.
spre exemplu Josh Wink, cu 2 saptamani inainte sa vina in bucuresti, i-am prins un set super tare, techno pur si vine la noi, warm-up era radu cu pedro sau raresh, mortii lor de pupincuristi... si imi tranteste un minimal-techno.... plm, asta se intampla cand dj-ii nu primesc mana libera de la organizatori.
dj hell, un preferat si un tatic... chemat in kristal de sunrise... warm-up de la The Model de exceptie, electro si techno tot setu, intra hell, dupa cateva piese deja ma luase somnu.
Jeff Mills aka The Wizard aka The Techno God, l-am prins de 2 ori, mereu seturi ca la carte, niciodata nu a dezamagit.
Umek, intotdeauna am vrut sa-l vad ca si el mi-e un preferat. a venit la arenele romane, cu un warm-up de la Horace Dan D. care a pus o piesa de mi-a dansat mintile, christian fischer - garcia's life, si intra umek si la fel, un minimal-techno... bagi pwla, am plecat dezamagit.
am fost si la Underworld, eh... daca veneau acu' 10 ani m mergea.
DJ Rush si Marco Remus, au fost chemati in Kristal unde am fost cam 50 de oameni, warm-up de la Lektro, care dupa parerea mea ar trebui sa fie singuru dj de la noi care merita cu adevarat promovat in afara. rush a bagat hardtechno, remus in perioada aia trecea de la hardtechno la techno si click-uri.
acu' o luna sau 2 am fost in Martin la Cristian Varela, si-a cam schimbat si el stilul putin, am plecat dupa cateva piese.
imi place ca mi-am vazut o parte din preferati, dar cu exceptia lui Jeff Mills, de la fiecare am cam plecat dezamagit.
Am fost 2 ani la rand la festivalul Delahoya, festival care a murit in 2005 si de atunci tot incearca sa supravietuiasca.
Si for the record, spre deosebire de tanarul public care o ard pe la petreceri nu m-am drogat niciodata si nici acum nu o fac. am observat ca publicul din ziua de azi nu se distreaza daca nu au nimic la bord.
aveam 17-18 ani si dansam un set intreg de 2 ore, iar kinderii de azi dupa 2 piese sunt lesinati.
ar m fi si altele de spus, ma opresc aici.
eu am venit in bucuresti, cu gandu ca voi prinde nume mari din scena techno, dar pe cati am prins am fost cam dezamagit de ei.
spre exemplu Josh Wink, cu 2 saptamani inainte sa vina in bucuresti, i-am prins un set super tare, techno pur si vine la noi, warm-up era radu cu pedro sau raresh, mortii lor de pupincuristi... si imi tranteste un minimal-techno.... plm, asta se intampla cand dj-ii nu primesc mana libera de la organizatori.
dj hell, un preferat si un tatic... chemat in kristal de sunrise... warm-up de la The Model de exceptie, electro si techno tot setu, intra hell, dupa cateva piese deja ma luase somnu.
Jeff Mills aka The Wizard aka The Techno God, l-am prins de 2 ori, mereu seturi ca la carte, niciodata nu a dezamagit.
Umek, intotdeauna am vrut sa-l vad ca si el mi-e un preferat. a venit la arenele romane, cu un warm-up de la Horace Dan D. care a pus o piesa de mi-a dansat mintile, christian fischer - garcia's life, si intra umek si la fel, un minimal-techno... bagi pwla, am plecat dezamagit.
am fost si la Underworld, eh... daca veneau acu' 10 ani m mergea.
DJ Rush si Marco Remus, au fost chemati in Kristal unde am fost cam 50 de oameni, warm-up de la Lektro, care dupa parerea mea ar trebui sa fie singuru dj de la noi care merita cu adevarat promovat in afara. rush a bagat hardtechno, remus in perioada aia trecea de la hardtechno la techno si click-uri.
acu' o luna sau 2 am fost in Martin la Cristian Varela, si-a cam schimbat si el stilul putin, am plecat dupa cateva piese.
imi place ca mi-am vazut o parte din preferati, dar cu exceptia lui Jeff Mills, de la fiecare am cam plecat dezamagit.
Am fost 2 ani la rand la festivalul Delahoya, festival care a murit in 2005 si de atunci tot incearca sa supravietuiasca.
Si for the record, spre deosebire de tanarul public care o ard pe la petreceri nu m-am drogat niciodata si nici acum nu o fac. am observat ca publicul din ziua de azi nu se distreaza daca nu au nimic la bord.
aveam 17-18 ani si dansam un set intreg de 2 ore, iar kinderii de azi dupa 2 piese sunt lesinati.
ar m fi si altele de spus, ma opresc aici.
- Suzy
ba, si eu dansam la 18 ani toata noaptea fara sa consum nimic.
dar de ceva vreme nu mai duc asa. la techno nu ma bag, ca n-am treaba, dar presupun ca astia baga ce cere lumea, adica ce e mai comercial.

nici eu nu m duc, deoarece dupa o piesa de dans deja gata simt oboseala + ca ma deranjeaza foarte mult si fumu de tigara care-l inhalez... la techno nu ai treaba deoarece nu se m pune techno in romania si toti astia care zic ca pun, defapt nu stiu cu ce se haleste, iar release-urile astea care ies ca pe painea calda sunt o mizerie.
PS: daca nu ma insel, Sven Vaeth are peste 100.000 de release-uri
PS: daca nu ma insel, Sven Vaeth are peste 100.000 de release-uri
ma singurul meu contact cu un eveniment d-asta nush, eu ii zic house ca nu stiu sa il incadrez, a fost in 2009 cred la sunwaves in mamaia. acolo in fine am ajuns ca a vrut sa mearga cineva si daca tot eram la mare am zis sa o fac si pe asta. am ajuns la un tip caruia ii zice richie hawtin si toata lumea il vedea ca pe un zeu
am intrat in cortul lui. dupa 10 minute era aceeasi piesa, cred ca 4 ore a tinut
. buuuuuun, tot vedeam copii pe langa mine si am zis ba ia sa vad cat se pricep astia... am mers cu tovarasii mei mai langa pupitru acolo plm si era melodia normala, aceeasi bubuitura si am inceput sa fac "wohooooooooooo" si imediat toti din jurul meu woooooooooohooooo, mama ce rupe. m-am convins, am fost sa beau ca nu as fi rezistat altfel si am dat de gojira intr-un cort. a fost show acolo vreo 1 ora jumate. nu zic ca nu e tare, dar nu prea e pe gustul meu 

enjoy life.
deah, datorita lui richie totu' a luat sfarsit... ca si asta ultimele lui seturi techno se opresc in 2004.