Hip-Hop Monden (de prin media)
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
n-are treaba..end of discussion. nu e vorba de invidie sau ceva, ca daca castiga unul bun, pun pariu ca nu comenta nimeni, dar cand castiga carnati din astia, normal ca s-a enervat lumea. sa-i dea coae, toti banii de care are nevoie, numai sa nu cante. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
lasa-l sa cante, oricum intr-un an nu isi mai aminteste nimeni de el. asta cu rapper castigator la romanii au talent ar fi trebuit sa fie in principiu o chestie pozitiva pt hip-hopul romanesc, dar atata timp cat baiatul asta nu e reprezentativ pt nivelul genului asta de muzica in romania, nu are de fapt nicio relevanta. cat despre juriu, m-am lamurit si de ei, niste pamfleti.
ar fi fost bine sa fie macar unul dintre aia 3 mai putin ignorant si sa aiba macar cea mai mica tangenta cu hip-hopul si am fi avut o parere cat de cat pertinenta acolo.
le: dar ma intreb, chiar n-or fi fost la preselectii vreunii macar la nivelul lui nane, ca sa existe termen de comparatie si sa nu ajunga baiatul asta asa departe?

le: dar ma intreb, chiar n-or fi fost la preselectii vreunii macar la nivelul lui nane, ca sa existe termen de comparatie si sa nu ajunga baiatul asta asa departe?

Last edited by nea Caisa on Wed Apr 27, 2011 8:00 am, edited 2 times in total.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
lasa tangenta cu hip-hop-ul. ar fi trebuit sa aiba o tangenta cu muzica 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- James Carter
- Mugiwara
Baiatul ala din Botosani, cu beatboxing-ul era smecher asa.
pra pra
ma uit acum pe imagini si un coleg lucreaza la un material in care se vorbeste despre Hiphoperul care a castigat RAT 2011.
ala nu e hip hop.
sa schimbe textele in orfanul care a castigat.
ala nu a castigat pentru ca e repar, pentru ca e GW in voga sau ca lumea asculta hiphopul lui puya.
nici pt ca are sapca si pierceuri.
NU.
a castigat povestea lui si mi se pare un minus ca li s-a pus povestea pe tapet ca la dansez pentru tine.
da, dansez pt tine este o emisiune cu caracter social... dar romanii au talent e despre TALENT. nu soarta trista.
ala nu e hip hop.
sa schimbe textele in orfanul care a castigat.
ala nu a castigat pentru ca e repar, pentru ca e GW in voga sau ca lumea asculta hiphopul lui puya.
nici pt ca are sapca si pierceuri.
NU.
a castigat povestea lui si mi se pare un minus ca li s-a pus povestea pe tapet ca la dansez pentru tine.
da, dansez pt tine este o emisiune cu caracter social... dar romanii au talent e despre TALENT. nu soarta trista.

daca ma uit la emisiuni de genul am pretentia sa vad oameni de genul
daca as fi fost in juriu la prestatia de mai sus eu luam cecul, il dadeam si il trimiteam acasa inca de la preselectii.concursul asta e o sansa pentru cei care inca n-au avut sansa sa se afirme, nu pentru cei care asteapta sa primeasca pomana. si da, trebuia sa castige tipu de la spalatorie, de ce? pentru ca asa trebuie
daca as fi fost in juriu la prestatia de mai sus eu luam cecul, il dadeam si il trimiteam acasa inca de la preselectii.concursul asta e o sansa pentru cei care inca n-au avut sansa sa se afirme, nu pentru cei care asteapta sa primeasca pomana. si da, trebuia sa castige tipu de la spalatorie, de ce? pentru ca asa trebuie
-
- The Drunken Master
am auzit si eu azi dimineata pe tv treaba asta cu bitza...erau declaratii prin telefon..sau asa parea..bitza aparand hiphopul si tudor chirila aparand valorile...si parca mai era si traistariu..care nu stiu ce apara..
peepee in ya girl's eyebrow
pe Tarchi 

Il apara pe Iustin , apara homosexualitatea.
Apropo de postul lui alin-san , uite aici unu care mi'a placut iar :
Apropo de postul lui alin-san , uite aici unu care mi'a placut iar :
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
nu ma uitasem la emisiune, da baiatu de la spalatorie e tare tare, tigan sau ce-o fi.
-
- The Drunken Master
tigan de la spalatorie? a fost "mi-a dat de m-a julit" ala la concurs?
)

peepee in ya girl's eyebrow
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Lasand la o parte faptul ca e raper, am vazut poza cu el si cecul de 120k pe care scria:
"CEL MAI TALENTAT ROMAN"
ori sa vina din punctul meu de vedere cel mai tare raper roman (Raku in cazul meu) sa apara cu titulatura respectiva, tot nu mi-ar suna bine.
"CEL MAI TALENTAT ROMAN"
ori sa vina din punctul meu de vedere cel mai tare raper roman (Raku in cazul meu) sa apara cu titulatura respectiva, tot nu mi-ar suna bine.
le`HipnoticHazzard` http://www.myspace.com/lukahipnotic
http://zzv.ro/video-40359-Lucian-Darie- ... alent.html
omu asta e tare, pacat ca nu a avut o poveste lacrimogena
omu asta e tare, pacat ca nu a avut o poveste lacrimogena
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
suntem o tara de tristi si apreciem la randul nostru alti tristi. vocea lui dinu valentin >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> vocea lui lil' shen sau cum ii zice. cu siguranta meritau altii sa castige.
iar treaba asta cu orfan de parinti am mai vazut eu. nu stiu cat de lacrimogena este povestea lui dar eu am un tovaras care a fost abandont ma-sa (unknown father) si crescut la lumina lumanarii de bunica-sa si acum e director la o firma. asta de ce nu a primit 120k $?
iar treaba asta cu orfan de parinti am mai vazut eu. nu stiu cat de lacrimogena este povestea lui dar eu am un tovaras care a fost abandont ma-sa (unknown father) si crescut la lumina lumanarii de bunica-sa si acum e director la o firma. asta de ce nu a primit 120k $?
artificial intelligence is no match for natural stupidity