KST, Funktastics si A.N.V. + DJ Contest
Moderator: dan
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ba, m-au terminat astia la pogo
))))
dupa nu prea mai stiu ce s-a intamplat.
tare concertul.

dupa nu prea mai stiu ce s-a intamplat.
tare concertul.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- ste faaan
- serios, sunt ok
cateva din pozele facute aseara cu lumea care a cantat:

aici e doar un mic preview - pozele marfa nu le-am pus, adik restu' de poze cu Sonia si Aforic, cele cu bagetii de la USM, cele cu bagetii mascati, pozele cu pogo-ul (unde mi-am zdrelit tibiile de scena si am plecat cu ele insangerate)... restu' de poze o sa fie diseara la download pe ODC, pe hubul evolva, user [RO][eSide]WaSp sau ma gasiti pe YM...
din pacate am vrut sa-l trag in poza si pe Ovidiu cnd era cu chitara pe scena, da' chiar inainte de melodie a trebuit sa ies afara sa ma cert cu femeea in kkt!!!
pana una alta concertu' a rupt orice norma!!!

aici e doar un mic preview - pozele marfa nu le-am pus, adik restu' de poze cu Sonia si Aforic, cele cu bagetii de la USM, cele cu bagetii mascati, pozele cu pogo-ul (unde mi-am zdrelit tibiile de scena si am plecat cu ele insangerate)... restu' de poze o sa fie diseara la download pe ODC, pe hubul evolva, user [RO][eSide]WaSp sau ma gasiti pe YM...
din pacate am vrut sa-l trag in poza si pe Ovidiu cnd era cu chitara pe scena, da' chiar inainte de melodie a trebuit sa ies afara sa ma cert cu femeea in kkt!!!
pana una alta concertu' a rupt orice norma!!!

- zosteru
- adevarat sa mor de nu
In ordinea de pe podium(care aseara a avut 4 trepte):Khayyam210501 wrote:bah ma bucur ca v-ati distrat toti...dar totusi...cine a castigat concursurile de aseara?????
1.Dj Borac
2.Dj Skid
3.Deejaygruv
4.Dj Emap
Am fost foarte placut surprins de toti chiar daca ii mai auzisem pe 2 dintre ei (adica pe Dj Borac si pe Dj Skid-care pe mine m-au surprins intr-un mod mai mult decat placut); toti 4 au reprezentat.........
La concursul de schitze nu am fost pe faza pt ca eram cu menthoru' intr-o discutzie

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
la Funktastics sonorizarea a fost cam proasta.plm.nu prea se intelegeau versurile.poate era de la alcool.nuj 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- /\/\/\/

nu sunt toate pozele ... o sa le pun si pe celalalte ca n-am apucat sa le iau pe toate ...
mersi andra pt poze :*
Last edited by Soarentabil on Fri Feb 10, 2006 2:50 pm, edited 1 time in total.
-
- Splashinator
-
- /\/\/\/
- Bazooka Joe
- trendy guy
KST multumeste:
- Ovidiu
- Butch
- SDST
- Jhivago
- USM
tuturor celor care au fost acolo si si-au "rupt capetele" ... multumim ... cand vezi asa ceva este cel mai mare impuls din lume sa continui
Opinii:
- amosfera haotica pogo nebunie
- concert cum am vrut cam 45% (euforia si 2 piese nerepatate pe care am vrut sa le dam ca sa aducem ceva nou au facut sa apara cateva erori)
- ne trebuie os cena mai mare
- ma doare piciorul rau
de la cazutul de pe scena in plina sesiune de pogo
per total... am plecat zambind spre casa
Multumim
- Ovidiu
- Butch
- SDST
- Jhivago
- USM
tuturor celor care au fost acolo si si-au "rupt capetele" ... multumim ... cand vezi asa ceva este cel mai mare impuls din lume sa continui
Opinii:
- amosfera haotica pogo nebunie
- concert cum am vrut cam 45% (euforia si 2 piese nerepatate pe care am vrut sa le dam ca sa aducem ceva nou au facut sa apara cateva erori)
- ne trebuie os cena mai mare
- ma doare piciorul rau

per total... am plecat zambind spre casa
Multumim
muie copos
Da, super tare intr-adevar...
ANV a fost super ok, Jepcar pe felie... despre Narcotic... nu mi-au placut fazele alea cu Yeah! Yeah! Yeah! Yeah! ...imi era mie rusine cand zicea asa
Funktastics foarte tari, i-am simtit... Sonia are o voce misto...
KST au rupt norma... la pogo nu m-am bagat dar am sarit totusi in spatele lui Preacher pe neasteptate
In rest... lume multa, am cunoscut oameni noi... Bacau, Oradea pe zona...
Cine a stat pana la sfarsit adica pe la ora 3-4, a putut asista la hora pe care am facut-o
Rappy: ma bucur ca am vb si am clarificat niste chestii... ne auzim...
Menthoru: ne auzim cu combinatia aia
Un mare big up pentru fetele vesele, se stiu ele
ANV a fost super ok, Jepcar pe felie... despre Narcotic... nu mi-au placut fazele alea cu Yeah! Yeah! Yeah! Yeah! ...imi era mie rusine cand zicea asa

Funktastics foarte tari, i-am simtit... Sonia are o voce misto...
KST au rupt norma... la pogo nu m-am bagat dar am sarit totusi in spatele lui Preacher pe neasteptate

In rest... lume multa, am cunoscut oameni noi... Bacau, Oradea pe zona...
Cine a stat pana la sfarsit adica pe la ora 3-4, a putut asista la hora pe care am facut-o

Rappy: ma bucur ca am vb si am clarificat niste chestii... ne auzim...
Menthoru: ne auzim cu combinatia aia

Un mare big up pentru fetele vesele, se stiu ele

- The Golden Jubilee
- Undercover-ul lui Dracu