ia zi... flow-ul lui snoop dogg curge sau picura?

n-ai nicio treaba si mai si canti

multumesc!dan wrote:off topic:
poti sa ai super flow si cand dai lent si cand dai repede, tine mult de intonatie, de fonetica, de cum iti controlezi respiratia, de cum cazi pe beat... etc... la noi nu sunt multi care sa imi placa la partea aceasta.. de asta peste 90% din rap-ul e care il ascult e de la americani
Hmm, ciudat. Eu aveam impresia ca e chiar invers treaba.dan wrote: on topic:
nane s-a facut cunoscut, chit ca are media de varsta a ascultatorilor mica, probabil sub 18 ani... la partea asta e prost, ca cu cat media de varsta a ascultatorilor tai e mai mica, cu atat potentialul tau de a face bani scade... asta in cazul celor ce au mii de ascultatori
Graal wrote:Hmm, ciudat. Eu aveam impresia ca e chiar invers treaba.dan wrote: on topic:
nane s-a facut cunoscut, chit ca are media de varsta a ascultatorilor mica, probabil sub 18 ani... la partea asta e prost, ca cu cat media de varsta a ascultatorilor tai e mai mica, cu atat potentialul tau de a face bani scade... asta in cazul celor ce au mii de ascultatori
Tinerii au chef de concerte, unii dintre ei mai si cumpara cd-uri (putini) si merchandise (tricouri + alte chestii).
Casele de discuri vor exact artisti care sa atraga generatia tanara.
Si apropo, tinerii sunt un public mult mai fain la concerte decat niste plictisiti de 20+ ani
Asta e parerea mea, cel putin.
tu dino unde ai disparut? care mai e viata ta? ce mai asculti? cand te mai vedem la rep? mai ai aparatul ala foto cu care deranjai forumisti la concerte?Der Führer wrote:peste 2 ani cand face brugner 50.
pffff...esti zob,eu cu tine nu am ce discuta,nu ai absolut nicio treaba cu hip hopul...si te intrebi de ce nu mai intra rapperii pe aici...din cauza astora ca tine.iustinescu wrote:cred ca in perceptia ta un mc are flow atunci cand turuie fara sa pice de pe beat, nu?. Ryu are un flow mediocru, iar eyekon...
![]()
![]()
ia zi... flow-ul lui snoop dogg curge sau picura?![]()
n-ai nicio treaba si mai si canti