Razvan [Productie (new beats up)]
Re: Razvan [Productie (new beats up)]
MONOTON!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Nu am mai postat de mult timp pe aici dar intre timp m-am mutat pe soundcloud cu contul & stuff
Tot ce e urcat aici e facut de'a lungul timpului , cand am dat de piese care mi se pareau mie interesante , le-am slice-uit / loop-uit , invartit , m-am jucat cu tobele , bassline-uri si... a iesit ce a iesit.
Lipsa hardware-ului mai profi isi lasa amprenta clar insa poate in viitoru nu foarte indepartat am sa reusesc sa investesc in asta , it's just a matter of time and MONEY.
Daca e cineva interesat si arunca o privire poate sa lase si o parere , un sfat , o injuratura , samd.
Apreciez!
Soundcloud -> CLICK ME!
Tot ce e urcat aici e facut de'a lungul timpului , cand am dat de piese care mi se pareau mie interesante , le-am slice-uit / loop-uit , invartit , m-am jucat cu tobele , bassline-uri si... a iesit ce a iesit.
Lipsa hardware-ului mai profi isi lasa amprenta clar insa poate in viitoru nu foarte indepartat am sa reusesc sa investesc in asta , it's just a matter of time and MONEY.
Daca e cineva interesat si arunca o privire poate sa lase si o parere , un sfat , o injuratura , samd.

Apreciez!

Soundcloud -> CLICK ME!
Supafly!
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Productie (dBHeat)
Double post , sunt constient de asta but there ain't no other way.
Daca tot a ramas deschis thread-ul , update cu un REMIX! :

Daca tot a ramas deschis thread-ul , update cu un REMIX! :
Supafly!
imi place asta. printre putinele care imi plac