URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

redkid
tanar

Post by redkid »

Cum ma pot inscrie si yo la battle pt urban groove/Cine poate sa-mi spuna?
==============================
S.M.S.
==============================
Grigo Grigo
un domn / doamna

Post by Grigo Grigo »

o sa mai fie emisiunea cu Jamu de break la Hades?

macar dc era alta emisiune in reluare...

well...asta e..
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Grigo Grigo wrote:o sa mai fie emisiunea cu Jamu de break la Hades?

macar dc era alta emisiune in reluare...

well...asta e..
\

vad ca abundenta timpului liber te cam macina. Am scris si in newsletter ca saptamana asta va fi reluare la Verbal datorita unor probleme tehnice. Azi ma duc sa montez emisiunea cu B-boy. Asa ca fi linistit, ca este vinerea asta, impreuna cu clipul cu Run DMC, ca sa nu iti creasca tensiunea :lol: :lol: :lol:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

INTERESANT!

Post by BRUGNER_okocha »

in ultimul numar al revistei Bravo, in cadrul unui interviu in care participa si SISU, am constatat cu umor cateva remarci, de tip "sageata" la adresa emisiunii noastre. In ceea ce il priveste pe Sisu, acesta si-a mentinut pozitia lui vehementa vis-a-vis de haterii de pe forumuri, punct de vedere cu care si noi, UG, suntem de acord. Insa celalalt interlocutor, al carui nume nu am de gand sa il dau, pt a nu se simti bagat prea mult in seama, a spus "ca in curand, va realiza si el o emisiune la TV, dar nu de <<old-school>>, ca s-a saturat de atata old school, si in 15 ani oricum romanii au inteles ce e aia old school". Este absolut hilar, mai ales ca vine din partea unui asa zis artist care nu face parte din genul de muzica pe care il ascultam noi, si care e fan Nelly. Nu putem muta scandalul dintre KRS One si Nelly in Bucuresti :lol: , daca asta iti doresti, dragul meu. Asta daca publicul ne permite aceasta fortata comparatie intre UG si KRS si a lui cu flausatul ala de Nelly. Adica, nu ne suparam sa fim criticati, dar de oameni care nu au tangenta??!! Hell no!!!
Grigo Grigo
un domn / doamna

Post by Grigo Grigo »

1. Io nu mai primesc newsteller de ceva timp....probleme "tehnice"
asa ca mmam inregistrat cu alt mail

2. Timpul liber ma caracterizeaza... :D
Veon
tanar

Post by Veon »

eu nu am mai primit pt vinerea asta + nu stiu data cand ii dai drumu deci nu stiu daca an probleme sau nu

am auzit si eu de rahaturile alea cu crbl, am intels ca sisu a vorbit si el cacaturi oricum sisu or no sisu, cincimea ( sau cati sunt ) simplu e departe si nici eu nu am inteles ce treaba are el cu emisiunea HH
Mik
tanar

Post by Mik »

Mda am citit si eu articolu` din bravo si pe langa ineptiile lu` CRBL (care nu am inteles ce treaba are cu hip-hopu`) si atitudinea lu` sisu mi s`a parut deplasata pt ca nu mi`a dat impresia ca se referea numai la cei de pe forumuri ci la underground in general. Si "sagetile" catre UG ... c scop aveau? Nu cumva "sisu si puya" au fost chiar invitatii emisiunii la un moment dat?!
Iar faza cu coperta albumului R.A.C.L.A a pus capac....... "viata e pe strada" >> cu alte cuvinte "hai sa n apucam toti de combiantii si droguri ca ce rost are sa mai deschidem un DEX, o carte...."
S.B.C
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

cred ca esti din alt film.
Image
Beware the beast man...
Mik
tanar

Post by Mik »

Sau nu.....
S.B.C
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

da, din pacate CRBL chiar nu are treaba cu HH, dar crede ca poate avea :lol:. In ceea ce il priveste pe Sisu, cu treaba cu forumurile sunt chiar de acord, ca sunt foarte multi mancatori de cacat pe forumuri, mari cunoscatori de HH, dar la concerte cum ar fi WTKB, ei nu apar, pt ca fie nu pot veni la "rebuturile Wu Tang", fie au scoala, fie e mai misto la TM Base, etc. Oricum nu mai valoreaza nimic pt mine...Am demonstrat la Polivalenta, ca iubim HH, atatia cati am fost noi, 2500. Restul care se dau HH, nici nu mai exista pt noi.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

redkid wrote:Cum ma pot inscrie si yo la battle pt urban groove/Cine poate sa-mi spuna?
problema este ca noi nu facem battle-uri, Hades-ul in schimb da. Scrie la [email protected]
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Mik wrote:Mda am citit si eu articolu` din bravo si pe langa ineptiile lu` CRBL (care nu am inteles ce treaba are cu hip-hopu`) si atitudinea lu` sisu mi s`a parut deplasata pt ca nu mi`a dat impresia ca se referea numai la cei de pe forumuri ci la underground in general. Si "sagetile" catre UG ... c scop aveau? Nu cumva "sisu si puya" au fost chiar invitatii emisiunii la un moment dat?!
Iar faza cu coperta albumului R.A.C.L.A a pus capac....... "viata e pe strada" >> cu alte cuvinte "hai sa n apucam toti de combiantii si droguri ca ce rost are sa mai deschidem un DEX, o carte...."
am uitat sa iti raspund cu privire la faptul ca au fost invitatii emisiunii, SISU si Puya. Faptul ca lor nu le place underground-ul, nu inseamna ca nu pot fi invitati la UG. La UG vor veni intotdeauna cei care au facut, fac si sunt semne ca vor face ceva pt HH RO. Si sa nu imi zici ca La Familia nu e un nume... Buna observatia oricum!!! :D
arheu
fratele meu tu esti baiat

Post by arheu »

o sa zica unii ca sisu si puya au fost invitati la Urmarire Generala :D
felicitari brucane pentru pana acu,bafta n continoare !
incet incet parca ncepe sa se contureze un drum sigur in soselele muzicale romanesti;sper sa nu ma insel!
bafta!!
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Bogdane , ai timp liber joi sa iti dau alea?Sa-mi spui cam pe la ce ora...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Post Reply