"Între Mafia și Paraziții e o diferență de vreo douăsprezece clase și un an de facultate", a spus rapper-ul Grasu XXL
Da, frate!

si guess who,care vinde de rupe si a ridicat okapi la un nivel la care ei n-au visat vreodata si care de altfel,e un artist foarte bun care a mai spalat rusinea hip-hopului romanesc ( cel putin din punctul meu de vedere ),face parte din scoala de rap parazitii. nu stiu cum puteti fi de acord cu asemenea afirmatii ... m-am saturat de eterna si puerila comparatie intre mafia si parazitii. eu unul ascult ambele trupe cu aceeasi placere si nu le compar niciodata si nici nu-i normal sa le compari. fiecare si-a facut exemplar treaba pe felia lui din 1995 si pana in prezent ... a,ca-n 2011 sunt niste conflicte intre astea doua labeluri,da,asta e,dar noi ca fani trebuie sa judecam pur muzical problema si sa nu ne intereseze conflictele lor interne.IREALITATEA wrote:Invitat în studioul Kiss FM, Grasu XXL a spus că "face parte din şcoala de rap BUG Mafia" şi că între această trupă şi Paraziţii este "o diferenţă de vreo doisprezece clase şi un an de facultate".
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
dany wrote:http://www.realitatea.net/grasu-xxl-bug-mafia-e-mai-tare-ca-parazitii_896792.html
"Între Mafia și Paraziții e o diferență de vreo douăsprezece clase și un an de facultate", a spus rapper-ul Grasu XXL
Da, frate!
in general... toti care scot astfel de cacaturi mi se par niste copii care in lipsa de idei pt versuri o incearca cu diss-uri. "...hai mai da-o-n sloboz..." sau "da-te-n gatu mati"NskY wrote:ma rog.. tot nu e relevant. mie mi se pare trist ca mafia scot in 2011 piese gen "ti-o dau la m***".
asta este esenta rappului frate, sa te iei de "dusmani".aCEL wrote:in general... toti care scot astfel de cacaturi mi se par niste copii care in lipsa de idei pt versuri o incearca cu diss-uri. "...hai mai da-o-n s*****..." sau "da-te-n gatu mati"NskY wrote:ma rog.. tot nu e relevant. mie mi se pare trist ca mafia scot in 2011 piese gen "ti-o dau la m***".