Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
-
- ce n'est pas possible
Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica
clipul nu ma incanta, dar piesa e foarte tare, cat despre beat... silent strike ruleaza maxim
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
- James Carter
- Mugiwara
awaky wrote:silent strike e cel mai tare.
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Tezeu wrote:Smecherie curata toata treaba!
j.cristi wrote:awaky wrote:silent strike e cel mai tare.
-
- spre 5000 de posturi, e ok

nu-mi place.
serios, cred ca o sa fie mult mai tare albumul cu silent strike decat itp la ce bucati au iesit. deja imi pare rau putin ca au iesit negru si demoncratie pe itp, nu prea pica bine pe albumul ala.
clipul e cam plictisitor, iar piesa e sub negru, dar tare. si eu sunt de acord e greu sa scoata ceva mai tare ca negru. 

inteleg sa comparati cu demoncratie dar nu cu negru...e o melodie buna negru dar nicidecum nu mi se pare o capodopera;
asta e altceva, imi place mult acum, dar nu stiu daca o sa imi mai placa intr-o luna, doua, sase..
asta e altceva, imi place mult acum, dar nu stiu daca o sa imi mai placa intr-o luna, doua, sase..
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
asta clar.nea Caisa wrote:serios, cred ca o sa fie mult mai tare albumul cu silent strike decat itp la ce bucati au iesit.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Îmi place! E frumos să auzi sunete deosebite, printre atâtea care seamănă între ele foarte mult.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
tare rau piesa
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
- via Youtube commentscine va pune in seara asta ambrozie la party, thumbs up
Asa ceva ?

Mananc tocanita cu lingurita.
- James Carter
- Mugiwara
din pacate, majoritatea celor care comenteaza pe youtube si facebook sunt niste copii imbecili de 15-18 ani care au dat cu nasul de muzica asta acum 1-2 ani (in cel mai bun caz) si au impresia ca stiu cu ce se haleste tot. ma pis pe ei. mai grav e cand vezi oameni de 23-24 de ani care scriu pupincurisme si se gudura pe langa doc sau deliric - la fiecare postare trebuie sa fie niste boi care spun "deliric e de vina" indiferent daca se potriveste sau nu cu respectivul subiect, am ajuns in asa hal incat imi e rusine sa comentez si eu la o piesa care o pun astia sau la o poza doar ca sa nu fiu in turma asta infecta de hipsterasi excitati.
deliric e de vina!rage wrote:din pacate, majoritatea celor care comenteaza pe youtube si facebook sunt niste copii imbecili de 15-18 ani care au dat cu nasul de muzica asta acum 1-2 ani (in cel mai bun caz) si au impresia ca stiu cu ce se haleste tot. ma p** pe ei. mai grav e cand vezi oameni de 23-24 de ani care scriu pupincurisme si se gudura pe langa doc sau deliric - la fiecare postare trebuie sa fie niste boi care spun "deliric e de vina" indiferent daca se potriveste sau nu cu respectivul subiect, am ajuns in asa hal incat imi e rusine sa comentez si eu la o piesa care o pun astia sau la o poza doar ca sa nu fiu in turma asta infecta de hipsterasi excitati.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?