Hip-Hop Monden (de prin media)
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
să mă ardă, dar voi tot ca nişte virgine vă aprindeţi. nu mai ştiţi de glumă, o fi din cauza menstruaţiei. La mulţi ani!
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

ahahahahhahaha

-
- Niciodata un nimeni
ba tata,toate ca toate,bine dracu ca nu s-a intamplat nimic cu voi. imi aduc aminte anul trecut,tot asa,exact in perioada asta ... cand mergeam la mine pe ceahlau pe la 11 noaptea la magazin ... unu' aurica s-a luat cu unu' cu un scuter intr-o bomba locala supranumita pizza da giulio si asta cu scuteru' era sa-i dea lu' aurica asta un mare headshot de fata cu mine si cu inca vreo 30 de insi care stateau ca prostii si se uitau,fara ca macar sa sune la politie. si ghiciti ce,ba baieti ? daca se intampla sa fie headshot,era headshot direct cu gloante adevarate. tipul cu scuterul era rupt de beat,l-a amenintat p-asta cu pistolul,iar aurica asta,mai nebun,i-a zis : trage,baga-mi-as pula-n mata,ia sa te vad,trage daca ai curaj ... asta n-a avut curaj sa traga chiar face to face cu el ... i-a dat un picior in tibie si nu stiu cum sloboz a fugit intr-o parte ... si pana la urma a tras cretinu' un glont ... glont care l-a sters pe aurica al nostru chiar pe langa tampla,smulgandu-i un smoc de par ... a avut un noroc chior ca nu glontul nu l-a atins la tampla,ca murea pe loc. si ghiciti ce ? ca aici vine faza magistrala ... a venit un echipaj de gabori sub acoperire,intr-o masina noname ... i-a luat pe amandoi ... pe aurica si pe scuterist ... scuteristului care a tras glontul nu i-au facut nimic,nici macar nu i-au confiscat pistolul ( am inteles ca prostu' avea autorizatie ),iar lu' aurica al nostru ce credeti ca i-au facut ? l-au incatusat si l-au dus la sectia 20 pentru audieri. dupa ce a plecat masina cu nemernicii aia care l-au incatusat p-asta,ne-am dus 20 de insi dupa el la sectie cu scandal. cand ne-au vazut aia acolo cu gura mare,amenintari si scandal,l-au lasat pana la urma sa plece. cum sloboz sa nu ti se faca mila de un om care dupa ce ca era sa moara,tocmai el e incatusat de jegosii astia ?
l-am intrebat acum cateva luni pe unu' de pe acolo care a fost finalitatea cazului si mi-a zis ca aurica s-a impacat pana la urma cu prostu' asta cu scuteru'.
povestea asta e 10000000000000000000 % adevarata si ma doare-n pula de cine nu ma crede si are ceva de comentat aiurea .... n-am spus-o pana acum,fiindca n-a fost sa fie. dar cum niciodata nu-i prea tarziu,am spus-o pana la urma ...
la multi ani inca o data hadesrecords ...
l-am intrebat acum cateva luni pe unu' de pe acolo care a fost finalitatea cazului si mi-a zis ca aurica s-a impacat pana la urma cu prostu' asta cu scuteru'.
povestea asta e 10000000000000000000 % adevarata si ma doare-n pula de cine nu ma crede si are ceva de comentat aiurea .... n-am spus-o pana acum,fiindca n-a fost sa fie. dar cum niciodata nu-i prea tarziu,am spus-o pana la urma ...
la multi ani inca o data hadesrecords ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Adevar ai grait, bine ca n-a patit nimeni nimic. Cat despre faza de sus, e sensibila discutia, cat de violent a fost si tovarasul ala al tau, dar in orice caz trebuiau cel putin retinuti amandoi. Cacaturile astea oricum se intampla aiurea si mereu se manipuleaza informatia de catre media. sa fiti plini de bani va urez.
\\o \o/ o//
Coaie... A tras dupa voi cu bile de airsoft... Da, dor... Dar vreau sa stiu si eu daca exile e ala care a spus gluma cretina...
Nu, serios ca nu am nimic cu nimeni, in special cu exile dar cum sa chemi politia ca te'a impuscat cu bile de airsoft?
Daca iti punea o teava de cornete in ochi, incarcata evident... Si te ameninta cu ea intelegeam, dar asa...
Nu, serios ca nu am nimic cu nimeni, in special cu exile dar cum sa chemi politia ca te'a impuscat cu bile de airsoft?
Daca iti punea o teava de cornete in ochi, incarcata evident... Si te ameninta cu ea intelegeam, dar asa...

- exerminatoru
- serios, sunt ok
exile e ala primul care a dat interviul, ala chel
)

Coaie, nu am sunat la 112. Am trecut pe partea cealalta de centru in speranta ca vin inapoi si ii prindem. Nu am reusit sa-i gasim. Am dat de doi politisti pe drum si le-am explicat, poate-i gasesc si asa aflu si numele lor. Am mai dat inca o tura si i-am vazut iar, am fugit dupa ei dar nu i-am prins, intre timp ne-a oprit si duba si le-am zis sa-i opreasca. Si ii cunosc si se intoarce moneda pe langa faptul ca-i fac de bani.
le ceri pagube? 

www.hiphopdinromania.org

Nu... Ii santajeaza ca le spune parintilor.
E 1 ianuarie. Sa fim mai buni.
E 1 ianuarie. Sa fim mai buni.

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
vreau si eu akm d=ala esti nebun:))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Ahahahahhahah! Cum frate sa traga unii cu un pistol cu bile d-alea penale de plastic si sa vina toti mascatii din Arad =)
Ba... Dor... Sau mai exact pisca. Dar nu e ca si cum ti'ar trage cu bile de cauciuc.
Bine... Mai e si spaima de a fi amenintat cu o arma...
Bine... Mai e si spaima de a fi amenintat cu o arma...

GIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
www.hiphopdinromania.org