Subcarpati
Re: Subcarpati
nu-i chiar pentru toată lumea 

nu era o glumă, liniștește-te.
unii rezonează cu ceva, alții cu altceva..

- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Interviu ElectroBlog Ro cu Bean (Subcarpati) ! http://www.electroblogro.com/2012/01/in ... -bean.html
EBRo: 2010 a adus Subcarpati, o initiativa curajoasa, o combinatie foarte interesanta. Cum s-a nascut ideea si ce incearca sa transmita ?
Bean: O sa raspund mai scurt putin, deja a inceput sa se stie poveste full a trupei. Am tot lucrat cu foclor. Poate nu romanesc, dar am lucrat. Imi place foarte tare varietatea instrumentelor, sunetelor. Subcarpati a fost raspunul unor ani de cautare muzicala. Cautare de nu stiu ce...pana cand am gasit. Mesajul este un indemn la reascultarea muzicii folclorice romanesti si separarea lui din zona ambigua a tv-urilor. Zona ce muta muzica folclorica in aceeasi galeata cu toate scarboseniile.
EBRo: De ce folclorul ?
Bean: Fiindca e frumos. Daca nu era frumos, nu ma atingeam de el.
EBRo: Te declari patriot convins ?
Bean: Nu cred ca am curajul lui Ogoreanu. Si, din pacate, sunt patriot cu manta. Imi place muzica si se intampla sa fim de ajutor spiritului romanesc. Un radio la tara m-a facut sa ajung la Subcarpati, nu cartea de istorie. Asa ca mai intai sunt om de muzica, apoi asa, patriot. Revendicarea drepturilor si a pamantului e mana in mana cu animalismul din noi. Unele "fractiuni" paramilitare o demonstreaza. A, desigur, putem vorbi de datoria morala a omului in general. De la taran la intelectual. Datoria morala a oricarui locuitor de tara, de a face o conexiune intre el si stramosii lui.
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
- bogdanovski
- spre 5000 de posturi, e ok
-
- Majestate ninja
via subcarpati @fbNesimtire mare pe la media pro.
uite si de ce
1.
a fost o emisiune, romanii au talent, au folosit hora fericirii. Cand am incercat sa postez pe forumul lor, cum ca subcarpati canta piesa, mi-a fost sters mesajul de catre forumul protv-ului.
2.
Piesa Mircea Alimos s-a putut auzi in cadrul emisiunii master chef...si noi gatim, dar cand a dat-o-n nunti si botezuri s-a agravat treaba.
3.
CIREASA NESIMTIRII..
Piesa "original sampla" a fost folosita ca si background la o emisiune despre cantaretele noastre de muzica populara de tv, acele sorcove cu freza de 40 de cm. Subiectul emisiunii: ce canterete de muzica populara si-a mai pus silicoane!!
RUsine intregului trust media pro pentru ca incearca perverteasca orice incercare calitativa de a revitaliza muzica folclorica romaneasca.
I have an approximate knowledge of many things.