Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

meta666
clitstomper

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by meta666 »

@Pascal: exagerezi din nou; si referitor la ideologie nu e vorba de lipsa de respect, am vrut doar sa te fac sa intelegi ca un om care nu crede in Dumnezeu nu e neaparat un om rau; numai bine
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

Megiddo wrote:si altii nu. ce conteaza toate astea?
.......

vezi la 0:14, poti sa te uiti la tot daca ai rabdare
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Mie personal ateismul mi-a facut mult rau datorita faptului ca "daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis". Si eu i-am dat in blana, organismului meu, si nu numai(si cam asa fac marea majoritate, binenteles cu exceptii, felicitari celor care fac exceptie de la"regula") . Respect pentru ateii de buna credinta (eu ii compatimesc in sufletul meu, dar asta este problema mea). "Fara Dumnezeu, omul ramane un biet animal rational care vine de nicaieri si se duce catre nicaieri" . In momentul de fata asa vad eu lumea , ca se indreapta catre nicaieri, cu toata stiinta , descoperirile si bogatiile ei. Sfarsitul lumii va veni datorita indiferentei dintre oameni si nu scenariilor hollywood-iene cu care americanii ne intoxica.
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

meta666 wrote:si Tesla era ateu
In ultimii ani de viata sa axat pe ezoterism si spiritualitate tesla.Dar nu pe crestinism.
meta666
clitstomper

Post by meta666 »

PascaL wrote:"daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis"
uite, eu si cu multi altii nu suntem deacord
PascaL wrote:In momentul de fata asa vad eu lumea , ca se indreapta catre nicaieri, cu toata stiinta , descoperirile si bogatiile ei. Sfarsitul lumii va veni datorita indiferentei dintre oameni si nu scenariilor hollywood-iene cu care americanii ne intoxica.
exact cuvintele astea, fara conotatii, aici sunt perfect deacord
Last edited by meta666 on Tue Jun 05, 2012 11:12 pm, edited 1 time in total.
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Citatul ala a lu pascal e luat dintro-o lucrare FICTIONALA a lui Dostoevsky
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Scuze de dublu post ascultam albumul si ma intrebam ceva,poate raspunde Pascal ca el a devenit purtator de cuvant :D De ce se limiteaza doar la ortodoxie fanatica si fascism -zelea codreanu.De ce nu vorbesc de Buddhism Hinduism amerindieni?Un sfant parinte zicea ca dumnezue crestin nu a inchis darurile doar pt crestini.
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Se limiteaza la Ortodoxie ( daca tu deduci ca modul lor este fanatic , acum nah , asta e problema ta, eu am vazut fanatici ortodocsi si nu mi-a placut ce am vazut) pentru ca , cu siguranta au citit foarte mult despre foarte multe religii , in special despre oameni care le-au practicat si s-au convertit la ortodoxie (Serefim Rose) si au dedus ca Ortodoxia este credinta cea adevarata(cititi putina dogmatica). DAR mai este o mare problema " Credinta fara fapte este moarta" deci degeaba citesti daca nu pui in practica Ortodoxia la modul cel mai serios (dar asta este foarte greu , pt ca tre sa renunti la tine si sa te sacrifici pentru altii si nu ne lasa egoismul care s-a incimentat in inima noastra) iar asta este o munca de toata viata. Nici eu nu sunt de acord cu legionarii .(si nu prea am citit despre ei pt ca mi-am dat seama ca au fost niste rataciti chiar daca erau ortodocsi) Dumnezeu este iubire iar cand ajungi sa te bati cu pumnul in piept ca esti ortodox si o dai in crime atunci e clar ca NU esti in regula si ai luat-o razna.
Si binenteles ca Dumnezeu nu a inchis darurile pt. crestini (crestinii vor fi si mai aspru judecati si osanditi decat ceilalti).
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Meta : ''uite, eu si cu multi altii nu suntem deacord'' , sincere felicitari ,bravo voua. Din pacate multi tineri (nu doar rapperi) sunt de acord si cred ca de aici derapajul asta in consumul de droguri legale sau ilegale.
Inca un lucru de care mi-am amintit: un duhovnic dintr-o manastire din bucuresti (pe care o frecventez si eu si dragos) a ascultat Clipa Schimbarii (nu stiu daca a facut-o cap coada). Nu i-a placut , si ne-a recomndat noua(tinerilor care frecventam biserica si ne chinuim sa practicam ortodoxia) sa NU ascultam. In schimb , celor care nu au nici o treaba cu biserica crede ca le-ar prinde cat decat bine sa asculte. (fiecare boala cu tratamentul ei)
Acum despre legionari: consider ca si-au spalat pacatele avand in vedere torturile draconice la care au fost supusi in puscariile comuniste(vezi Experimentul Pitesti) , chiar daca foarte putini au rezistat pana la sfarsit. Cred ca ne-ar fi mers mai bine cu legionarii decat cu comunistii.
Slava Domnului ca nu au aparut tineri cu tricouri imprimate cu Eugen Turcanu asa cum vad pe altii tatuati cu svastica.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

meta666 wrote:
Megiddo wrote:si altii nu. ce conteaza toate astea?
.......

vezi la 0:14, poti sa te uiti la tot daca ai rabdare
cred ca l-am vazut acum cativa ani (ingerul digital, nu stiu daca era 1 sau 2). la vremea aia mi s-a parut foarte interesant, cu mici/mari exagerari ortodoxe (eu unul nu cred ca ortodoxismul e "salvarea"). daca m-as uita acum, probabil l-as gasi destul de interesant, dar cu multe exagerari.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

Si eu care credeam ca-s suparati pe Marx pentru ca a personalizat si denaturat ideea lui Hegel, in utopia comunista, urmand sa genereze conflicte bilaterale, cu consecinte colosale, cu tovarasii lor, sustinatorii celeilalte utopii numita democratie (care apropo, e descrisa de toti marii ganditori, ai tuturor timpurilor, cea mai proasta si coruptibila forma de guvernare, exceptand Platon si Aristotel, care totusi se refera la Cetate sau Politeia, unde democratia e la scala mai mica, directa nu mediata, deci aplicabila), motorul propagator al post-modernismului (pure-satanism, cum il descria o alta personalitate, nu-mi amintesc care) si de aici toata harmalaia cu NWO/masonerie in anti-teza cu crestinism/nationalism. (oricum parte din ele sunt adevarate, de ce sa ne cacam pe noi, nu?)
Image
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

PascaL wrote:Se limiteaza la Ortodoxie ( daca tu deduci ca modul lor este fanatic , acum nah , asta e problema ta, eu am vazut fanatici ortodocsi si nu mi-a placut ce am vazut) pentru ca , cu siguranta au citit foarte mult despre foarte multe religii , in special despre oameni care le-au practicat si s-au convertit la ortodoxie (Serefim Rose) si au dedus ca Ortodoxia este credinta cea adevarata(cititi putina dogmatica). DAR mai este o mare problema " Credinta fara fapte este moarta" deci degeaba citesti daca nu pui in practica Ortodoxia la modul cel mai serios (dar asta este foarte greu , pt ca tre sa renunti la tine si sa te sacrifici pentru altii si nu ne lasa egoismul care s-a incimentat in inima noastra) iar asta este o munca de toata viata. Nici eu nu sunt de acord cu legionarii .(si nu prea am citit despre ei pt ca mi-am dat seama ca au fost niste rataciti chiar daca erau ortodocsi) Dumnezeu este iubire iar cand ajungi sa te bati cu pumnul in piept ca esti ortodox si o dai in crime atunci e clar ca NU esti in regula si ai luat-o razna.
Si binenteles ca Dumnezeu nu a inchis darurile pt. crestini (crestinii vor fi si mai aspru judecati si osanditi decat ceilalti).

Nu e fanatic?Si cand cedry2k ii ridica osanale criminalului de Codreanu?
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

meta666 wrote:
PascaL wrote:"daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis"
uite, eu si cu multi altii nu suntem deacord
eu n-am citit nimic din ce s-a scris, dar am mai auzit chestia asta si am luat-o asa, simplist... adica eu ca ateu (ipotetic vorbind), as putea sa omor pe cineva pentru ca eu nu am auzit de porunca "sa nu ucizi"... adica nu ar trebui sa am mustrari de constiinta dupa o asemenea fapta, ceea ce e cam retardat.

si mi se pare naspa, om fiind, sa ai nevoie de un set de reguli sau o religie, ca sa poti sa-ti iubesti / respecti / ma rog, aproapele

eu in ultima perioada am ajuns la concluzia ca Dumnezeu inseamna pace, dragoste, armonie, etc. nu-l mai vad ca pe ceva "concret" sau nu-l mai vad in felul in care mi s-a spus despre el de cand eram mic si credincios.
Dani
Mitică

Post by Dani »

souljunk.fane wrote:
si mi se pare naspa, om fiind, sa ai nevoie de un set de reguli sau o religie, ca sa poti sa-ti iubesti / respecti / ma rog, aproapele

eu in ultima perioada am ajuns la concluzia ca Dumnezeu inseamna pace, dragoste, armonie, etc. nu-l mai vad ca pe ceva "concret" sau nu-l mai vad in felul in care mi s-a spus despre el de cand eram mic si credincios.
ATAT! :bow: Foarte tare spus si impartasesc asta cu tine, 100%
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

souljunk.fane wrote:eu in ultima perioada am ajuns la concluzia ca Dumnezeu inseamna pace, dragoste, armonie, etc. nu-l mai vad ca pe ceva "concret" sau nu-l mai vad in felul in care mi s-a spus despre el de cand eram mic si credincios.
Să iei o gamă diversă de sentimente şi moduri de abordare a universului şi să le reduci la un singur cuvânt... de ce ai face-o? E ca şi cum ţi-ar lipsi cuvintele din vocabular şi n-ai putea să-ţi descrii stările de bine decât prin cuvântul "mişto", ca Irinel. Sau ca-n Vrăjitorul din Oz, unde Iehova-i o pereche de ochelari pe care-o porţi ca să vezi totul într-o singură nuanţă. Cam aşa percep eu Dumnezeul ăsta descris de tine, ca o sărăcire a felului în care percepi universul. No offence.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Post Reply