Haarp Cord
Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)
^Pentru ca acum 2000 de ani era mai usor sa te asiguri ca Gheorghe nu il omoara pe Ion pentru ca a spus o fiinta suprema ca n-are voie decat sa te bazezi pe faptul ca Gheorghe are suficient de mult creier cat sa-si dea seama ca nu-i chiar bine si frumos sa bagi de 78 de ori cutitul in cineva si dupa aia sa-i violezi cadavrul. Ma rog, asta-i doar un exemplu, dar ideea e tot aia cu controlul.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- funk soul sensation
eu am spus in ce cred, nu am etichetat felul in care percep universul cu Dumnezeu. e posibil sa nu ma fi exprimat eu bine, sau poate nu m-ai inteles tu...CreativeEgo wrote:Să iei o gamă diversă de sentimente şi moduri de abordare a universului şi să le reduci la un singur cuvânt... de ce ai face-o? E ca şi cum ţi-ar lipsi cuvintele din vocabular şi n-ai putea să-ţi descrii stările de bine decât prin cuvântul "mişto", ca Irinel. Sau ca-n Vrăjitorul din Oz, unde Iehova-i o pereche de ochelari pe care-o porţi ca să vezi totul într-o singură nuanţă. Cam aşa percep eu Dumnezeul ăsta descris de tine, ca o sărăcire a felului în care percepi universul. No offence.souljunk.fane wrote:eu in ultima perioada am ajuns la concluzia ca Dumnezeu inseamna pace, dragoste, armonie, etc. nu-l mai vad ca pe ceva "concret" sau nu-l mai vad in felul in care mi s-a spus despre el de cand eram mic si credincios.
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
CreativeEgo nu numai ca e propagandist politic e si propagandist al ateismului. Nu stiu cand ai timp de toate 

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
misto "primavara". o sa ascult si albumul
dragonu e intr-un mare fel, indiferent de subiectele pe care le abordeaza
. cand il ascult, simt ca il cunosc de o viata, ca imi este prieten. dubios sentiment...
dragonu e intr-un mare fel, indiferent de subiectele pe care le abordeaza

-
- Arhistrateg nebiruitul
Noi sunt peste tot.creTzu wrote:CreativeEgo nu numai ca e propagandist politic e si propagandist al ateismului. Nu stiu cand ai timp de toate

Interesant că atunci când zici ceva de bine sau pozitiv despre o un om politic sau un partid eşti etichetat propagandist, da-n religie e pe dos. Adică dacă zici contra religiei eşti propagandist. Ca să vezi cum funcţionează treaba asta cu creierul scindat....
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
nu e nimic rau sa zici ceva de bine despre un om politic, dar nu atunci cand sfidezi evidenta si poate bunul simt social. poti sa zici si contra religiei, da sa stai sa-i contrazici pe fiecare in parte de parca ai detine un fel de adevar suprem, mie imi miroase a propaganda.
de ce nu putem fi un pic toleranti cu toata lumea ? disensiunile astea perfect stupide. si multi dintre crestini fac acelasi lucru cu semenii lor de alte credinte sau atei, avem atat de multe chestii de facut pe lumea asta si noi stam si ne certam intre noi pe teme ce tin strict de perceptiile fiecaruia.
de ce nu putem fi un pic toleranti cu toata lumea ? disensiunile astea perfect stupide. si multi dintre crestini fac acelasi lucru cu semenii lor de alte credinte sau atei, avem atat de multe chestii de facut pe lumea asta si noi stam si ne certam intre noi pe teme ce tin strict de perceptiile fiecaruia.
hai să vorbim despre asta for oncecreTzu wrote:avem atat de multe chestii de facut pe lumea asta
-
- Arhistrateg nebiruitul
Nu mi se pare nimic mai demn de făcut pe lumea asta decât discuţiile, mai ales cele în contradictoriu. Chiar şi pe forum aici.creTzu wrote:nu e nimic rau sa zici ceva de bine despre un om politic, dar nu atunci cand sfidezi evidenta si poate bunul simt social. poti sa zici si contra religiei, da sa stai sa-i contrazici pe fiecare in parte de parca ai detine un fel de adevar suprem, mie imi miroase a propaganda.
Iar când argumentez ceva o fac cu pasiune, "ca şi cum aş deţine adevărul suprem", într-adevăr. Mai ales când argumentez contra unor lucruri care mă indignează. Eu nu te văd pe tine punând disclaimere pe albume, gen "Asta-i doar părerea mea, dar poate fi şi invers". Înţeleg de ce par propagandist, că-n ţara asta toată lumea-i blazată, sau, în cel mai bun caz, se entuziasmează la idei învechite, gen patriotism, tradiţie, ortodoxie etc. Dar tot n-o să-mi schimb vreodată stilul de argumentaţie. Dacă la un moment dat o să-mi dau seama că am zis ceva greşit, o să-mi admit greşeala la momentul potrivit. Până atunci, îmi asum ceea ce spun, vorba lui Ortega, asta mi-e povara.

Btw, unul dintre lucrurile care mă enervează este recursul la "bun-simţ" şi "evidenţe". Nu există aşa animale ciudate, realitatea este subiectivă.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Draga shade, nu cred ca este in regula sa il judecam pe Cedry2k si sa dam sentinta: FANATIC . Crede-ma ca (daca i-ai pune direct intrebarea asta) Cedry2k ti-ar da niste raspunsuri de ti-ar cadea plombele ( il cunosc personal si este o adevarata enciclopedie si nu ai cum sa te contrazici cu el , pierzi din start). Admit faptul ca mai si greseste pentru simplu fapt ca este OM (si ce mai om , de nota 10 milioane).
Dumnezeu a zis clar " EU sunt cel ce sunt". Nu are nevoie de "calificativele " noastre. El are nevoie ca noi sa il ascultam din iubire. "Poporul acesta ma cinsteste cu buzele, dar cu inima este departe de mine". Este adevarat , Dumnezeu este iubire (agape si nu eros ) pace, dragoste, armonie(si mult mai mult de atat) dar degeaba daca noi nu intram in comuniune cu El. Dar cum sa intri in comuniune cu El cand noi traim intr-o lume nebuna , nebuna de tot. Si culmea, ne place si o mai si iubim. Ori daca iubim lumea asta nebuna de unde sa mai fie loc si pentru pace , armonie adica pentru Dumnezeu. Mergem in club sau la concert, ascultand muzica ce ne place (ne deconectam), aprindem un joint sau o bere , (ne relaxam), povestim, radem cu prietenii , (traim in armonie si pace) si credem ca asta inseamna Dumnezeu. Dar asta nu este decat amagire , ca relaxarea dupa iarba, pentru ca imbatranind , te simti tot mai plictisit si mai sictirit si mai nefericit. De ce? pentru ca l-ai creat pe Dumnezeu asa cum ti-a placut tie si nu cum este El de fapt.
Dumnezeu a zis clar " EU sunt cel ce sunt". Nu are nevoie de "calificativele " noastre. El are nevoie ca noi sa il ascultam din iubire. "Poporul acesta ma cinsteste cu buzele, dar cu inima este departe de mine". Este adevarat , Dumnezeu este iubire (agape si nu eros ) pace, dragoste, armonie(si mult mai mult de atat) dar degeaba daca noi nu intram in comuniune cu El. Dar cum sa intri in comuniune cu El cand noi traim intr-o lume nebuna , nebuna de tot. Si culmea, ne place si o mai si iubim. Ori daca iubim lumea asta nebuna de unde sa mai fie loc si pentru pace , armonie adica pentru Dumnezeu. Mergem in club sau la concert, ascultand muzica ce ne place (ne deconectam), aprindem un joint sau o bere , (ne relaxam), povestim, radem cu prietenii , (traim in armonie si pace) si credem ca asta inseamna Dumnezeu. Dar asta nu este decat amagire , ca relaxarea dupa iarba, pentru ca imbatranind , te simti tot mai plictisit si mai sictirit si mai nefericit. De ce? pentru ca l-ai creat pe Dumnezeu asa cum ti-a placut tie si nu cum este El de fapt.
De ce i-ar placea unei fiinte supreme care reprezinta perfectiunea sa stam noi sa ne inchinam la el in loc sa ne traim viata in liniste si pace, asa cum ne place noua dar fara sa-i deranjam pe cei din jurul nostru? chiar are nevoie de noi sa mergem prin biserici sa pupam icoane?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Inchinaciunea i-o aduci lui Dumnezeu , pentru ca este Atotputernic (puternic nu in sensul fizic ci in sensul autoritar). Ai stat vreodata in fata unei persoane foarte autoritare? De ex regele. Iti spun eu ca stai drepti si te i-au toate transpiratiile si toate emotiile si ii saruti mana fara sa gandesti( aproape mecanic).Nici nu pot sa gandesc cum este sa stai in fata lui Dumnezeu .El nu are nevoie de inchinaciunea ta pt. ca oricum i-o oferi fara sa vrei .
Sigur ca ai putea sa iti traiesti viata in liniste si pace fara sa deranjezi pe nimeni , dar uiti un amanunt. Cei din jurul tau insa te vor deranja, pentru ca sunt invidiosi si nu te vor lasa sa fii mai bun si sa ai tu mai multa liniste si pace decat ei. Si iti mai spun un lucru : daca nu ai iubire nu poti trai in liniste si pace. De fapt de asta are lumea nevoie in zilele noastre : de iubire , nu de liniste si pace. "Iubirea rabda'ndelung ;iubirea se daruie, ea nu invidieaza;ea nu se trufeste, nu se ingamfa;ea nu se poarta cu necuviinta, nu-si cauta ale sale,nu se intarata,nu tine-n seama raul, nu se bucura de nedreptate, ci de adevar se bucura; pe toate le sufera, pe toate le crede,pe toate le nadajduieste, pe toate le rabda: iubirea niciodata nu se trece" 1 cor cap 13. Aceasta este definitia iubirii dumnezeiesti. Cati din jurul tau detin acest tip de iubire? Nu ai cum sa ai liniste si pace daca tu mai intai nu ai aceasta iubire in suflet. Deci nu te mai amagi , ca NU poti sa traiesti asa cum iti place tie , fara sa deranjezi pe altii.
Nu te obliga nimeni sa "pupi" icoane si sa mergi la biserica. Icoana nu se pupa ca nu e gagica. Ea se saruta cu evlavie din iubire , pentru ca reprezinta chipul indumnezeit al lui Iisus Hristos (care este Dumnezeu Cuvantul , fiu al lui Dumnezeu Tatal dupa fire , nascut din Tatal mai inainte de toti vecii (nasterea dumnezeiasca nu este tot una cu nasterea omeneasca, ramane o taina), prin care TOATE s-au facut . Pentru ca reprezinta chipul indumnezeit al Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu,care mijloceste pentru noi la Dumnezeu cand avem belele(si ce fiu nu isi asculta mama? Cuvantul s-a nascut si omeneste , cand s-a intrupat pentru mantuirea noastra). Pentru ca reprezinta chipul indumnezeit al sfintilor care au ajuns fii ai lui Dumnezeu dupa har, tocmai pentru ca au ajuns sa practice iubirea aia de mai sus , iar rasplata asta este: Indumnezeirea dupa har . Nu iti place la biserica? evit-o. Nu iti plac icoanele? intoarcele spatele si traieste in pace , daca poti. Eu am incercat un an de zile . Si nu am reusit . De ce? Pentru ca ma hraneam cu gandul ca Dumnezeu este iubire si imi va da pace si fericire. Si traind asa am inceput sa fiu tot mai trist si nefericit( devenisem atat de suparat ca eram negru la fata) pentru ca de fapt ma amageam incontinuu hranindu-ma cu gandul ca am pace si liniste pentru ca l-am definit pe Dumnezeu dupa mintea mea . Si atunci BUM , REVELATIA. Dupa ce am citit "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie" am avut certitudinea si o am ca Hristos este Dumnezeu Adevarat pe care il gasesc in Biserica (pe care Hristos a infiintat-o prin Apostoli) Ortodoxa (singura care pastreaza Adevarul neschimbat dupa 2000 de ani, celelalte au cazut in erezie , asa cum a cazut Rimaru in ochii tuturor cand a facut feat. cu Guta). Unde il gasesc pe Hristos in Biserica Ortodoxa? In Sfintele Taine. Chiar te invit sa traiesti in liniste si pace fara sa deranjezi pe nimeni si fara biserica si mai stam de vorba. Dupa moarte.
Sigur ca ai putea sa iti traiesti viata in liniste si pace fara sa deranjezi pe nimeni , dar uiti un amanunt. Cei din jurul tau insa te vor deranja, pentru ca sunt invidiosi si nu te vor lasa sa fii mai bun si sa ai tu mai multa liniste si pace decat ei. Si iti mai spun un lucru : daca nu ai iubire nu poti trai in liniste si pace. De fapt de asta are lumea nevoie in zilele noastre : de iubire , nu de liniste si pace. "Iubirea rabda'ndelung ;iubirea se daruie, ea nu invidieaza;ea nu se trufeste, nu se ingamfa;ea nu se poarta cu necuviinta, nu-si cauta ale sale,nu se intarata,nu tine-n seama raul, nu se bucura de nedreptate, ci de adevar se bucura; pe toate le sufera, pe toate le crede,pe toate le nadajduieste, pe toate le rabda: iubirea niciodata nu se trece" 1 cor cap 13. Aceasta este definitia iubirii dumnezeiesti. Cati din jurul tau detin acest tip de iubire? Nu ai cum sa ai liniste si pace daca tu mai intai nu ai aceasta iubire in suflet. Deci nu te mai amagi , ca NU poti sa traiesti asa cum iti place tie , fara sa deranjezi pe altii.
Nu te obliga nimeni sa "pupi" icoane si sa mergi la biserica. Icoana nu se pupa ca nu e gagica. Ea se saruta cu evlavie din iubire , pentru ca reprezinta chipul indumnezeit al lui Iisus Hristos (care este Dumnezeu Cuvantul , fiu al lui Dumnezeu Tatal dupa fire , nascut din Tatal mai inainte de toti vecii (nasterea dumnezeiasca nu este tot una cu nasterea omeneasca, ramane o taina), prin care TOATE s-au facut . Pentru ca reprezinta chipul indumnezeit al Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu,care mijloceste pentru noi la Dumnezeu cand avem belele(si ce fiu nu isi asculta mama? Cuvantul s-a nascut si omeneste , cand s-a intrupat pentru mantuirea noastra). Pentru ca reprezinta chipul indumnezeit al sfintilor care au ajuns fii ai lui Dumnezeu dupa har, tocmai pentru ca au ajuns sa practice iubirea aia de mai sus , iar rasplata asta este: Indumnezeirea dupa har . Nu iti place la biserica? evit-o. Nu iti plac icoanele? intoarcele spatele si traieste in pace , daca poti. Eu am incercat un an de zile . Si nu am reusit . De ce? Pentru ca ma hraneam cu gandul ca Dumnezeu este iubire si imi va da pace si fericire. Si traind asa am inceput sa fiu tot mai trist si nefericit( devenisem atat de suparat ca eram negru la fata) pentru ca de fapt ma amageam incontinuu hranindu-ma cu gandul ca am pace si liniste pentru ca l-am definit pe Dumnezeu dupa mintea mea . Si atunci BUM , REVELATIA. Dupa ce am citit "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie" am avut certitudinea si o am ca Hristos este Dumnezeu Adevarat pe care il gasesc in Biserica (pe care Hristos a infiintat-o prin Apostoli) Ortodoxa (singura care pastreaza Adevarul neschimbat dupa 2000 de ani, celelalte au cazut in erezie , asa cum a cazut Rimaru in ochii tuturor cand a facut feat. cu Guta). Unde il gasesc pe Hristos in Biserica Ortodoxa? In Sfintele Taine. Chiar te invit sa traiesti in liniste si pace fara sa deranjezi pe nimeni si fara biserica si mai stam de vorba. Dupa moarte.
-
- Niciodata un nimeni
bunicii mei nu cred in dumnezeu,n-au icoane in casa,n-au probleme de sanatate majore,n-au fumat si n-au baut in viata lor ( la modul la care sa ajunga fumatori sau dependenti de alcool ),de droguri nici nu poate fi vorba,au trait in pace,liniste si cinste,n-au furat o agrafa toata viata lor,ca sa nu mai vorbim ca au fost,sunt si vor fi mai la locul lor decat majoritatea covarsitoare a crestin-ortodocsilor care ling icoane si saruta cruci,dupa care se duc si-si bat nevestele,scuipa pe jos si arunca cojile de banana pe geamul de la masina si galeata de gunoi de la balcon ... deci crede-ma ca se poate si fara dumnezeu,biserica si religie ! nu poti tu,fiindca drogurile aproape ca te-au distrus si ti-ai vazut moartea cu ochii ... te inteleg din punctul asta de vedere,stai chill.
eu am gandit intotdeauna cu capul meu,si n-a fost nevoie sa fiu aproape de final,pentru a-mi da seama ca nu e bine sa ma droghez in nestire ... mi-am dat seama doar vazandu-i pe altii in jurul meu cum se duc de rapa.
cine totusi s-a drogat in nestire,pacalindu-si organismul si a scapat,spaga lui ... hotu' neprins e negustor cinstit ... eu unul n-am de gand sa-mi risc integritatea la modul asta,si joc acoperit,exact ca la table ...
n-am nevoie de dumnezeu,fiindca ma duce capu' sa fiu propriul meu dumnezeu si sa-mi dau seama pana la o limita ce e bine si ce e rau,astfel incat sa nu-mi tai singur craca de sub picioare.
cand poporul roman ala crestin-ortodox a spus ca "fiecare pasare pe limba ei piere",crezi ca poporul ala a fost prost ? n-a fost deloc,boss.
din pacate,lipsa creierului la majoritatea oamenilor trebuie suplinita cu ceva ... de aceea exista dumnezeu si biserica ! si daca tot e lipsa de creier si credulitate,de ce sa nu facem si niste bani de pe urma prostilor,corect ?
eu am gandit intotdeauna cu capul meu,si n-a fost nevoie sa fiu aproape de final,pentru a-mi da seama ca nu e bine sa ma droghez in nestire ... mi-am dat seama doar vazandu-i pe altii in jurul meu cum se duc de rapa.
cine totusi s-a drogat in nestire,pacalindu-si organismul si a scapat,spaga lui ... hotu' neprins e negustor cinstit ... eu unul n-am de gand sa-mi risc integritatea la modul asta,si joc acoperit,exact ca la table ...
n-am nevoie de dumnezeu,fiindca ma duce capu' sa fiu propriul meu dumnezeu si sa-mi dau seama pana la o limita ce e bine si ce e rau,astfel incat sa nu-mi tai singur craca de sub picioare.
cand poporul roman ala crestin-ortodox a spus ca "fiecare pasare pe limba ei piere",crezi ca poporul ala a fost prost ? n-a fost deloc,boss.
din pacate,lipsa creierului la majoritatea oamenilor trebuie suplinita cu ceva ... de aceea exista dumnezeu si biserica ! si daca tot e lipsa de creier si credulitate,de ce sa nu facem si niste bani de pe urma prostilor,corect ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
@ Pascal acept provocarea ta,el pierde din start,studiez asta de prea mult timp.
Am ascultat azi albumul de mai multe ori,e amuzant e relaxant sa ii auzi cum vorbesc de dumnezeu si pace hristica dar vor moartea oricui nu e ca ei e fain.
Am ascultat azi albumul de mai multe ori,e amuzant e relaxant sa ii auzi cum vorbesc de dumnezeu si pace hristica dar vor moartea oricui nu e ca ei e fain.