Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album 2013)
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album)
O duminica placuta si tie Kashim. Toate cele bune
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
-
- Niciodata un nimeni
daca se intra de pe hades de 68 de ori pe linkul tau,asta nu inseamna ca lumea si apreciaza ceea ce postezi tu ... dar stai asa,ce sa mai discutam,fiindca oamenii ca tine doresc cantitatea,in dauna calitatii ... nu prea are multa lume de pe forumul asta ce sa vorbeasca cu tine ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Ti-am zis ca n-am nimic cu tine, nu? Adica nu-i ca si cum mi-ai fi violat prietena sau ceva. Doar ca esti penibil cu chestii gen postul ala de mai sus (nu asta cu duminica placuta, ala de mai sus). Duminica faina!Eladio wutanghiddenmember wrote:O duminica placuta si tie Kashim. Toate cele bune
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- Niciodata un nimeni
ba,nimeni n-ar avea nimic cu el,daca de maine ar posta ce trebuie,facand treaba asta intr-un mod cat mai profesionist. dar cand pe site-ul ala gasesti numai cacaturi reciclate,facute intr-un stil diletant,tu ca om,nefiind un pupincurist,evident ca te scarbesti,si surprinzator pentru genul lui de oameni,spui ce gandesti ...
Uite de exemplu, eu am gasit doar pe site-ul lui la nu mai stiu ce album un tracklist cu tot cu producatori si alte alea. Pe alte site-uri scria doar numele piesei.
adevarul e ca si mallone si-a facut un scop in viata din a critica siteul lui eladio.. cand ar putea sa il ignore total..
-
- Niciodata un nimeni
ba,la unele lucruri intr'adevar e ok si informativ ( la foarte putine,din pacate ),dar majoritatea "articolelor" pe care le posteaza sunt redactate si finisate intr-un mod total neprofesionist. problema e ca daca toti ar fi ca el,s-ar umple toate topicurile numai de trimiteri la un album sau altul,eclipsand celelalte posturi ale oamenilor care n-au portaluri de rap.
eu as introduce o noua regula pe forum,care sa spuna ca orice user care detine portaluri de hip-hop,sa posteze trimiterile la el pe topic ( sa se faca o exceptie de la regula de 3 posturi pe zi ),ca sa nu se mai polueze topicurile albumelor cu trimiteri ( mai ales trimiteri inutile si farse d-astea,menite de-a face trafic pe site-ul unora ). aia e tot.
(
eu as introduce o noua regula pe forum,care sa spuna ca orice user care detine portaluri de hip-hop,sa posteze trimiterile la el pe topic ( sa se faca o exceptie de la regula de 3 posturi pe zi ),ca sa nu se mai polueze topicurile albumelor cu trimiteri ( mai ales trimiteri inutile si farse d-astea,menite de-a face trafic pe site-ul unora ). aia e tot.
din pacate pentru mine si pentru el,nu pot ignora total aceasta tumoare maligna care s-a abatut asupra hip-hopului romanesc,numita eladioNskY wrote:adevarul e ca si mallone si-a facut un scop in viata din a critica siteul lui eladio.. cand ar putea sa il ignore total..

nu inteleg de ce posteaza peste tot linkuri catre site-ul lui in conditiile in care are deja doua threaduri - la promovare si la hh romanesc si am mai spus-o, ar fi ok daca site-ul nu ar fi ca o ghena, atat din punct de vedere al continutului cat si vizual.
))))))
Mallone wrote:nu pot ignora total aceasta tumoare maligna care s-a abatut asupra hip-hopului romanesc,numita eladio(

Don't wanna brag about it dar... Acum doua saptamani am avut ocazia, timpul si placerea sa le fac o vizita.
Am ascultat 90% din albumul lui Maximilian (Maxi, nu Maxim, da?) si mai are foarte putin de lucru la el.
Piesele sunt bangin' rau. Producatorii ii stiti deja si daca nu ii stiti ii banuiti, ceea ce vine ca o confirmare ca beaturile (pentru cei interesati de acest aspect) sunt actuale, bubuie si suna a hip hop.
Liric, desi e inconfundabil, as putea spune ca suna din ce in ce mai bine...
Informatia cea mai actuala, cea mai fresh si cea mai interesanta in ceea ce priveste albumul este ca pe masura ce sunt gata piesele e din ce in ce mai greu sa alegi un viitor single, pentru ca da, repet, TOT albumul e bangin'.
Un p.s. cat se poate de personal: nu am nimic cu nae si am tot incercat sa ma abtin din discutiile despre blogul lui...
Dar nu mi se pare normal sa razi si sa comentezi la o laba de piesa a lu anus sau cum se citeste a1s pusa pe blog ca apoi sa te bati cu pumnii in piept ca tu faci jurnal de album la grasu sau maxi... Care repet nu e maxim, e maxi.
PS 2 si grasu vine cu chestii bangin rau si ca o ultima barfa ca imi sunteti dragi...
Bate grasu la tobe ca Phill Collins!
Spor la jurnale acolo si mai lasati discutiile pe langa.
Am ascultat 90% din albumul lui Maximilian (Maxi, nu Maxim, da?) si mai are foarte putin de lucru la el.
Piesele sunt bangin' rau. Producatorii ii stiti deja si daca nu ii stiti ii banuiti, ceea ce vine ca o confirmare ca beaturile (pentru cei interesati de acest aspect) sunt actuale, bubuie si suna a hip hop.
Liric, desi e inconfundabil, as putea spune ca suna din ce in ce mai bine...
Informatia cea mai actuala, cea mai fresh si cea mai interesanta in ceea ce priveste albumul este ca pe masura ce sunt gata piesele e din ce in ce mai greu sa alegi un viitor single, pentru ca da, repet, TOT albumul e bangin'.
Un p.s. cat se poate de personal: nu am nimic cu nae si am tot incercat sa ma abtin din discutiile despre blogul lui...
Dar nu mi se pare normal sa razi si sa comentezi la o laba de piesa a lu anus sau cum se citeste a1s pusa pe blog ca apoi sa te bati cu pumnii in piept ca tu faci jurnal de album la grasu sau maxi... Care repet nu e maxim, e maxi.
PS 2 si grasu vine cu chestii bangin rau si ca o ultima barfa ca imi sunteti dragi...
Bate grasu la tobe ca Phill Collins!
Spor la jurnale acolo si mai lasati discutiile pe langa.

^ si o data de lansare tot nu exista?
DiNO mondenul.
-
- ce n'est pas possible
deja ma enerveaza vorba asta...
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
tARE aia, o stiam de mult