Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica
am pus video-ul si nu am apucat sa mai scriu ce cred despre el pentru ca mi-a crapat (iar) hdd-ul (al 2-lea in 6 luni).
piesa e varza, clipul nu imi place.
piesa e varza, clipul nu imi place.
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
Mananc tocanita cu lingurita.
tot respectul pentru autor 

am dat copy paste intr-un doc ... 27 de pagini fara poze ... inca cateva si isi da licenta in istoria CTC
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
Mie mi-au iesit 25 cu tot cu poze
. Oricum, foarte tare tot articolul. Indata vine Tezeu pe-aici si se lauda ca el face parte din istoria CTC-ului 

Mananc tocanita cu lingurita.
- James Carter
- Mugiwara
Prima apariţie oficială o bifează E.L.I.T.A., cu piesa „E.L.E. (Eseul Libertăţii Efemere)”, pe compilaţia „Marphă – Strict Hip-Hop vol. IV”, lansată de A&A Records pe 7 august 1999 (conceptual aparţinându-le celor de la Digital Records), instrumentalul piesei fiind produs de Vlad Dobrescu.

-
- Niciodata un nimeni
pai ce-a scris gresit,boss ? uite ce scrie aici :

Viața e complexă și are multe aspecte.
daca asa e scris pe o coperta din 1999, inseamna ca asa e
-
- Niciodata un nimeni
frate,stii si tu prea bine ca atunci toti preluau-furau,daca la asta te referi cumva
)
uite mai jos niste exemple cat se poate de evidente
) omu' n-a scris gresit nimic acolo. aia e o biografie,unde se lucreaza cu materialul clientului,nu o recenzie,unde te poti exprima mai liber

uite mai jos niste exemple cat se poate de evidente

Viața e complexă și are multe aspecte.
si In ExtremisTezeu wrote:Ati vazut ca fac parte din istoria CTC-ului?
Asa?

fapte nu vorbe... arata-ne si noua de unde e negativul daca e de la o piesa ce exista, sau zi-ne cine l-a facut...Nae. wrote:daca asa e scris pe o coperta din 1999, inseamna ca asa e

de ce? firul logic al lui manole este undeva...ACOLO (prima data nu intelegea ce e scris gresit, in postul urmator zicea ca toti furau atunci, dar isi mentine ideea
)))
chiar vrei sa fii privat de asemenea trairi?
ps. mai sunt minim 2 persoane (inactive) pe forumul asta care stiu instrumentalul

chiar vrei sa fii privat de asemenea trairi?
ps. mai sunt minim 2 persoane (inactive) pe forumul asta care stiu instrumentalul
"Vlad Dobrescu
La recomandarea unui prieten am citit un comentariu facut de un "coleg producator" pe un forum caruia imi e scarba sa-i spun numele, cum ca as fi furat negativul de la piesa ELE din 1999. Sunt printre primii (daca nu primul) care a facut beat-uri sample-based pe PC in Romania, incepand treaba prin 96 (cand baiatul asta asculta 2Unlimited sau Ace Of Base), si cand intr-adevar mai toti ceilalti furau beaturi de-afara. Faptul ca aveam beat-uri originale e dealtfel unul dintre lucrurile care ne-au separat de restul trupelor la vremea aia. Nu cred ca exista vreun motiv sa creada cineva ca n-as fi facut eu beat-ul ala. Chiar daca ar exista vreo piesa cu acelasi sample (si din cate stiu nu exista), aici vorbim de un beatmaker care ar face clar diferenta intre un beat furat si unul bazat pe acelasi sample, deci e clar o minciuna cu care incearca sa imi nege meritele. Inteleg ca ar trebui sa-ti calci pe mandrie ca sa recunosti ce am adus eu si ai mei in hiphop-ul romanesc, in momentul in care sunt acelasi om care cu o piesa ti-a imprastiat tot "label"-ul (ca sa nu vorbesc de lucruri mai personale, pe care n-o sa le mentionez aici) ...dar ai putea pur si simplu sa taci in mortii ma-tii din gura. In loc sa scoti vorbe aiurea, si fara nici o baza reala, sau sa ne critici munca cu parerile tale de "expert", cum am inteles ca ai mai facut-o, mai bine ai zice-o pe-aia dreapta: ca ti se aburesc ochelarii de ciuda cand auzi de mine si de-ai mei. Mi se pare super josnic sa o arzi asa, si iti promit ca daca aud ca mai deschizi gura cand vine vorba de vreunul dintre noi o sa-ti iei o mare flegma pe fata aia de prost, pe viu nu pe internet."
La recomandarea unui prieten am citit un comentariu facut de un "coleg producator" pe un forum caruia imi e scarba sa-i spun numele, cum ca as fi furat negativul de la piesa ELE din 1999. Sunt printre primii (daca nu primul) care a facut beat-uri sample-based pe PC in Romania, incepand treaba prin 96 (cand baiatul asta asculta 2Unlimited sau Ace Of Base), si cand intr-adevar mai toti ceilalti furau beaturi de-afara. Faptul ca aveam beat-uri originale e dealtfel unul dintre lucrurile care ne-au separat de restul trupelor la vremea aia. Nu cred ca exista vreun motiv sa creada cineva ca n-as fi facut eu beat-ul ala. Chiar daca ar exista vreo piesa cu acelasi sample (si din cate stiu nu exista), aici vorbim de un beatmaker care ar face clar diferenta intre un beat furat si unul bazat pe acelasi sample, deci e clar o minciuna cu care incearca sa imi nege meritele. Inteleg ca ar trebui sa-ti calci pe mandrie ca sa recunosti ce am adus eu si ai mei in hiphop-ul romanesc, in momentul in care sunt acelasi om care cu o piesa ti-a imprastiat tot "label"-ul (ca sa nu vorbesc de lucruri mai personale, pe care n-o sa le mentionez aici) ...dar ai putea pur si simplu sa taci in mortii ma-tii din gura. In loc sa scoti vorbe aiurea, si fara nici o baza reala, sau sa ne critici munca cu parerile tale de "expert", cum am inteles ca ai mai facut-o, mai bine ai zice-o pe-aia dreapta: ca ti se aburesc ochelarii de ciuda cand auzi de mine si de-ai mei. Mi se pare super josnic sa o arzi asa, si iti promit ca daca aud ca mai deschizi gura cand vine vorba de vreunul dintre noi o sa-ti iei o mare flegma pe fata aia de prost, pe viu nu pe internet."
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
eu refuz sa cred ca hades s-a imprastiat de la un diss.