asta am avut eu de spus, oficial asa, in rest...ce e pe forum si morti..fiecare judeca cum stieLadi Dadi vladutz, eu fac beaturi, nu ma bat. eu am 27 de ani, tu ai 58 sau cat sloboz ai, deci esti si mai mare ca mine. in consecinta, daca vrei sa ma arzi, fa-o prin bituri, ca asa am cum sa iti raspund.Propun un baet battle, vedere care fute samplez mai mult si cum. dar nu ma mai ameninta aiurea ca stii si tu ca nu are rost. deci daca mai ai de vociferat p-aici, fa-o in sensul asta. numai bine
Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica
-
- dimineata verific forumu
din nefericire vladut nu a dat curs invitatiei mele constructive...intr-adevar un soc..
)))

- Mefisto_KiD
- tanar
@cristyyo
ai aparut si tu cu un comment, de raper de vacanta 

,,Clown Rappers I'm Bound To Slay''
-
- Niciodata un nimeni
si perversu' de pe targu ocna a fost si este mai destept decat corneliu vadim tudor.cristyyo wrote:cazimir a fost si este > tot FRu.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Miche Genetic: Batlle,ne-batlle,eu cred ca Ortega nu poate sa ii care nici paharul cu care bea Dobrescu apa cu pofta de la chiuveta! Asta-i grav....merg sa cumpar creta..brb
doamne ce retardat e asta!
doamne ce retardat e asta!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
Niste habarnisti.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
Eladio Wutanghiddenmember Carnariu Vroia atenție sclavul de Ortega. Și acum suge pula că e un căcat care se cacă pe el de frică
eladio strikes again

degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
-
- Niciodata un nimeni
commenturile lu' mizeria aia de eladio salvatore carnariu,dulgheru' de serviciu al rapului romanesc :

Viața e complexă și are multe aspecte.
eu nu inteleg de ce l-a deranjat poza aia.
Hades nu s'a imprastiat.
Dracii au treaba, alta decat sa umezeasca chiloti de baietei puberi amenintand pe internet.
Dracii au treaba, alta decat sa umezeasca chiloti de baietei puberi amenintand pe internet.

Cateva chestii invatate azi :
1. Vlad poate sa fie foarte deschis la minte uneori,dar si foarte inchis cand vrea.Prea o tine pe a lui si nu e ok...putea sa o lase moale si sa se termine toata treaba
2. O gramada de lingai si retardati la commenturi,oameni care'l pupa in pula cand nu e cazu.
3. Eladio e cel mai mare carnat ever care e mult mai prost si decat aia care lasa commenturi....
1. Vlad poate sa fie foarte deschis la minte uneori,dar si foarte inchis cand vrea.Prea o tine pe a lui si nu e ok...putea sa o lase moale si sa se termine toata treaba
2. O gramada de lingai si retardati la commenturi,oameni care'l pupa in pula cand nu e cazu.
3. Eladio e cel mai mare carnat ever care e mult mai prost si decat aia care lasa commenturi....
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Bazooka Joe
- trendy guy
as vrea sa-i iau si eu aparerea lui nae ca doar e fratimiu ... nu nae ala din catania sau de unde cacat e .. ci asta cu punct la final din dr taberei ... bine are 27 de ani si stie sa-si poarte singur de grija doar ca simt si eu nevoia sa zic ceva
si n-o sa ma refer la raspunsul lui dobrescu pe care-l trimitem la CCR inainte sa vedem daca e constitutional:), ci la ce-a trollat ortega ... poate sa fie in eroare .... aveam eu o caseta pe vremuri cu niste melodii public enemy si la final era negativul de la e.l.e. ... pe vremea aia asociasem ca negativul era de la public enemy sau ceva de genu ... probabil ca, dat fiind ca pe vremea aia casetele mergeau din mana in mana, probabil cumva negativul a ajuns si la mine dintr-o greseala ... dar asta era acum vreo 15 ani in sloboz ... cine dracu mai stie toate detaliile
totul este sa nu uitam ca suntem in 2012 si unii dintre noi avem peste 30 de ani ... unii mai raperi, altii mai putin, unii mai ortodoxi, altii mai liber cugetatori ... aberatii, totul e sa NU fim prosti ... mi-aduce aminte de:

si n-o sa ma refer la raspunsul lui dobrescu pe care-l trimitem la CCR inainte sa vedem daca e constitutional:), ci la ce-a trollat ortega ... poate sa fie in eroare .... aveam eu o caseta pe vremuri cu niste melodii public enemy si la final era negativul de la e.l.e. ... pe vremea aia asociasem ca negativul era de la public enemy sau ceva de genu ... probabil ca, dat fiind ca pe vremea aia casetele mergeau din mana in mana, probabil cumva negativul a ajuns si la mine dintr-o greseala ... dar asta era acum vreo 15 ani in sloboz ... cine dracu mai stie toate detaliile
totul este sa nu uitam ca suntem in 2012 si unii dintre noi avem peste 30 de ani ... unii mai raperi, altii mai putin, unii mai ortodoxi, altii mai liber cugetatori ... aberatii, totul e sa NU fim prosti ... mi-aduce aminte de:

muie copos