DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Ionuţ
#pacifist#

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by Ionuţ »

Are dreptate creTzu, dacă cineva vrea să facă rep despre copacul pe care tocmai s-a urinat după o beţie cruntă e strict problema lui. Dacă cineva ascultă pe unu care face rep despre urinatul pe copaci, la fel e problema lui.
Lasă că e mai bine să fie diversitate.
Fără să fiu răutăcios dar postul lui DOC miroase a frustrare.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

nu e vorba coae de frustrare. e vorba de opinii diferite. si omul poate are o alta viziune si tine sa ti-o spuna. si mie mi se rupe pula ca ala canta despre fecioara maria si ala despre cum se rupe cu magic. dar am voie sa-i critic pe amandoi daca nu-s pe filmul meu.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Eu ma gandeam sa il iau la contrazis, dar dupa ce am citit a doua parte, i-am dat dreptate (nu si la prima, totusi).TRE SA FII REAL, TRE SA FII PE BUNE. True story.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

da asta e truism deja ...
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Se pare ca pentru unii nu e. Unii inca n-au inteles ca asta nu-i dance unde canti cum tu "fly fire, higher in desire" ci e RAP unde esti TU, nu cine ai vrea sa fii.
Image
Suzy

Post by Suzy »

coae, dar voi cu cine va certati? adica cine din rap e altcineva decat ar vrea sa fie sau ce ziceti voi?

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

O gramada.
Image
Sceptik
un domn / doamna

Post by Sceptik »

Enumara`ne si noua cei o gramada ca suntem foarte curiosi sau o sa zici ca n`are rost? :roll:
Suzy

Post by Suzy »

n-are rost.

iemsy
Decanul

Post by iemsy »

o ardea aiurea si baga prea mult in seama ce zice unu ce zice altu si cred ca a dat in haarp pentru ca e atacat de fanii harpului(gen, uite aia fac rap, tu esti cu catelele) ...am mai vazut un post de-al lui cu "hai, injurati-ma", pula mea ai spus pe o piesa ca "daca nu esti pe radio concertele adio" e de ajuns, pai daca statea tataee sa ia in serios toate mesajele dinainte sa ajunga unde au ajuns nu mai ajungeau si mi-e teama ca-si va pune fanii in cap ...e treaba lui ce face, pe mine oricum ma intereseaza doar muzica lor si atat
http://soundcloud.com/arinix
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Da-le Doamne ascultatorilor de rep forumuri si artistilor Facebook. Ma abtin...
Sceptik
un domn / doamna

Post by Sceptik »

Da ba Megiddo hai spune`mi niste exemple tata ca tot am observat ca iti place tot timpu sa fii pe dos fatza de ce zic altii la orice.zi si mie niste nume ca sunt eu curios nu de alta..
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

unii zic ca versul lui cedry2k "ai 35 de ani si doar te lauzi la microfon" ii e dedicat lui doc, ceea ce mi s-ar parea normal avand in vedere ce a zis doc de albumul clipa schimbarii;totusi nu cred ca s-a certat cu facemul, nu cred ca mai aparea piesa sacrificii daca era asa...
doc a zis la un moment dat pe fb ca toata miscarea asta comerciala a fost gandita si ca va reveni la stilul ala greu, chestia asta o zicea cand a aparut piesa cu tovarasu mort;intre timp mi-a dat ban doc, atat de puternic si sigur pe parerile lui e doc ca ii exclude din discutie pe aia care il critica(atentie, nu injura!); ma bucur ca foarte multi au postat anti doc la mesajul ala mesianic despre rapul romanesc si chiar au primit multe like-uri, inseamna ca nu sunt numai lingai acolo...
IRR88
rapperu vostru preferat

Post by IRR88 »

hanno wrote:unii zic ca versul lui cedry2k "ai 35 de ani si doar te lauzi la microfon" ii e dedicat lui doc, ceea ce mi s-ar parea normal avand in vedere ce a zis doc de albumul clipa schimbarii;totusi nu cred ca s-a certat cu facemul, nu cred ca mai aparea piesa sacrificii daca era asa...
doc a zis la un moment dat pe fb ca toata miscarea asta comerciala a fost gandita si ca va reveni la stilul ala greu, chestia asta o zicea cand a aparut piesa cu tovarasu mort;intre timp mi-a dat ban doc, atat de puternic si sigur pe parerile lui e doc ca ii exclude din discutie pe aia care il critica(atentie, nu injura!); ma bucur ca foarte multi au postat anti doc la mesajul ala mesianic despre rapul romanesc si chiar au primit multe like-uri, inseamna ca nu sunt numai lingai acolo...
sau poate la Tataee ca are copil si scoate piese gen Olimpiada...plm. poate gresesc
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Sau poate nu mai speculati orice vers aruncat aiurea... asta cu Tataee mi se pare o aberatie si n-are cum sa fie adevarata. Tataee cred ca e unul dintre cei mai apreciati rapperi de pe la noi... si sincer, nu te poti lua de el decat daca il cunosti personal. Muzical se cam pisa pe tot deocamdata.

Sau poate... pur si simplu se abtine toata lumea de la comentarii.
Post Reply