Gharaa wrote:o sa fie cam smecher albumu asta. cel putin la fel de smecher ca "port authority".
Citisem la el pe pagina de facebook ca in aprilie va scoate Newport Authority 2 si va fi la download, iar in mai, o sa apara Port Authority 2 pe bani; 2 albume diferite.
Smecherie!
Eladio, pana la urma tu ai deschis acest topic. De ce nu postezi chestiile noi care apar? Vad ca esti foarte agil cand vine vorba de Wiz Khalifa sau Nicki Minaj, cum scot o basina, cum postezi pe topicul lor, dar de bietul Marco Polo nu ai grija! tz tz tz Eladio, Eladio! Nu-i frumos!
Exagerez? M-am uitat clar pe topic-uri inainte sa scriu postul, nu ma aflu-n treaba. A mai scos 2 leak-uri. Tu exagerezi promovand pe cine nu are nevoie de promovare!
Uită-te pe pagina http://www.hadesrecords.com/newforum/viewforum.php?f=8. Eu nu promovez pe nimeni, pur și simplu dau un share și aici când sunt pe fază. Repet, nu vă cade mâna dacă publicați și voi aici știri, piese, videoclipuri
Nu stiu, coaie. Mie mi se pare mai important faptul ca Marco Polo i-a reunit pe Artifacts pentru un featuring pe albumul lui, decat mizeriile comerciale si imputite din ziua de astazi!
Alo, redacția? Ți-am înțeles punctul de vedere, ți-am răspuns că dacă apare ceva să publici tu sau oricare și atâta tot. Putem continua despre Marco Polo?
Gharaa wrote:o sa fie cam smecher albumu asta. cel putin la fel de smecher ca "port authority".
Citisem la el pe pagina de facebook ca in aprilie va scoate Newport Authority 2 si va fi la download, iar in mai, o sa apara Port Authority 2 pe bani; 2 albume diferite.
Smecherie!
tare, nu ma asteptam la asta. incet incet marco isi croieste drumu spre top 5 producatorii mei preferati de rep.
Smecherie!
tare, nu ma asteptam la asta. incet incet marco isi croieste drumu spre top 5 producatorii mei preferati de rep.
Sunt curios care-s cei 5 si ce i-ai spus lui Eladio.