Oh, shucks, n-am vrut să te supărDogFather wrote:Da, in fine, eu am pus clipul de la 14:50 crezand ca o sa fie funny, but....

E funny, doar că mai mult "umor involuntar funny".

Oh, shucks, n-am vrut să te supărDogFather wrote:Da, in fine, eu am pus clipul de la 14:50 crezand ca o sa fie funny, but....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Ba ce stil are Mallone asta..Mallone wrote: Cum sa-mi vina mie unu' care a instigat la sare de baie,la heroina,la toate mizeriile pamantului - pe bune,cum sa-mi vina mie unu' d-asta sa-mi dea lectii de viata ? Nu bossule. E simplu. Eu daca as fi fost asa,m-as fi dus dracu' si m-as fi retras in anonimat,fiindu-mi rusine de ce-am reprezentat.
Nu,dar tu vrei sa-ti platesti chiria cu muzica asta,asa cum bine ai afirmat,si pe langa asta,vrei ca eu sa te cred si sa mai si cumpar ceea ce faci tu. Tu de fapt cui vrei sa te adresezi ? Unui om cu mintea lucida ? Pai un om cu mintea lucida nu da trei cepe degerate pe ce guiti tu,stiind ce-ai fost si ce esti.
Sunt absolut convins ca lacheii si pupincuristii lui obedienti ii vor arata postul asta,el intrebandu-i : "ba,cine p*** mea-i asta ?",iar ei raspunzand : "eh,un bulangiu de pe forum de la hades,un prost,las' ca-ti arat facebook-ul lui,daca vrei sa-l bati".
Dulce viata,prraa !
raspunsul tau mi se pare cel putin retardat.cristyyo wrote:nu te obliga nimeni sa-i asculti muzica, sa te uiti la interviurile cu el etc.
perioada specii s-a nimerit in aceeasi perioada in care erau la moda drogurile legale... eu inteleg ce vrea sa zica el acolo in interviu dar nu cred ca are vreo relevanta faptu ca cantau ei despre magic; isi rupeau capu tot felu de cocalari si nu pentru ca asa zicea dragonu, dar era la moda cacatu' ala. stiu persoane care trageau cacaturi d-alea de prafuri doar pentru ca erau mai scumpe ca iarba, ca sa arate ca isi permit ei. majoritatea oamenilor care si-au dat-o cu legale in perioada aia probabil ca nici n-au auzit de specii vreodata...nea Caisa wrote:e sindromul omului care isi da prea multa importanta. cat am ascultat albumele alea cu kazi nu am simtit nevoia sa bag un gram de drog in mine, desi totul mi s-a parut tare rau de la mesaj la realizare.