Cabron

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Re: Cabron - AltBum (2010)

Post by Boka »

Ion Mihaita
":)) Va dati seama ca s-a luat fix de tot publicul romanesc de hip hop, nu? Tare ciudat este ce se intampla in Romania, tare ciudat rau. In toate domeniile se arunca cu cacat, toata lumea se cearta si critica, scap doar aia care spun " ba, mi se rupe, pe mine ma intereseaza sa-mi iasa de o ciorba pana la urma" si ar face bine, daca ar face-o cinstit, si n-ar fi multi care avea de pierdut..... dar din pacate sunt. Romania se duce pe pula ca nimanui nu-i pasa, oameni patrioti pe aici sunt putini, foarte putini. Traim intr-o tara in care sistemul de valori este la pamant, nu se sustin oameni talentati, oameni inteligenti ... nu, se sustine foarte mult superficialitatea. Desi suntem foarte saraci, ne permitem sa cumparam toate cacaturile ne importante... dupa care, la sfarsit sa ne plangem ca nu avem bani de o paine .... desi avem un iphone 5 si nu stiu ce masina "bengoasa".

Si chiar mi-ar placea sa-l aud pe Cabron, ce a vrut el sa zica cu piesa asta. Desi sunt in continuare un fan de-al lui, el a zis PaRap de cand a colaborat cu Mazare, sa fim seriosi, piesa aia nu e a lui Loredana si nici cu Alex Velea.

Mie imi plac astia care dau dislike la piesele celor mai jos precizati. Daca te duci la majoritatea dintre astia precizati si-i intrebi "Faci coaie Hip-Hop?" iti raspund " Nu boss, incerc sa fac muzica sa mananc si eu o paine, asta e meseria mea". Si ma jur ca-i inteleg, pentru ca public ascultator de Hip-Hop de calitate nu prea este, si ala care este, s-a saturat de multe cacaturi. Si publicul de ce crezi ca nu intelege treaba cu Hip-Hop-ul? Ca sunt dezinformati de astia care ii doare in pula de Hip-Hop, si vor doar sa mai faca si ei niste bani sa traiasca linistiti.

Crezi ca Carbon, HaHaHa Production, Okapi Sound sau artistii de la Music Expert nu observ? An de an cele mai bune materiale de Hip-Hop vin din underground .... asa ca ar trebui sa inceteze cu d-astea PaRap si sa-i respecte pe astia care sunt incapatanati sa faca Hip-Hop-ul ala ca la carte.... chiar daca mor de foame.

P.S.: Am scris mult, dar mi-am varsat nervii!"

word up,Blacksun!
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

frate, e simplu ... asa cum noi ne jucam cu pietre, mingi de cauciuc, cornete de hartie, ipsos si cu crengile din copaci atunci cand eram mici, astia mici, nestiind ce inseamna o viata traita in natura, se joaca cu dislike-urile pe net si comenteaza pe youtube. copii. nici eu nu stiu cum as fi facut daca aveam 10-11-12-13 ani si descopeream youtube-ul, desi cred ca nu eram chiar atat de prost ...

piesa e foarte buna, numai ca trebuie sa intelegem urmatorul proverb : "Nu-i spune prostului ca e prost, pentru ca trebuie sa fie destept ca sa inteleaga."
Boka wrote:Ion Mihaita
":)) Va dati seama ca s-a luat fix de tot publicul romanesc de hip hop, nu? Tare ciudat este ce se intampla in Romania, tare ciudat rau. In toate domeniile se arunca cu c***t, toata lumea se cearta si critica, scap doar aia care spun " ba, mi se rupe, pe mine ma intereseaza sa-mi iasa de o ciorba pana la urma" si ar face bine, daca ar face-o cinstit, si n-ar fi multi care avea de pierdut..... dar din pacate sunt. Romania se duce pe p*** ca nimanui nu-i pasa, oameni patrioti pe aici sunt putini, foarte putini. Traim intr-o tara in care sistemul de valori este la pamant, nu se sustin oameni talentati, oameni inteligenti ... nu, se sustine foarte mult superficialitatea. Desi suntem foarte saraci, ne permitem sa cumparam toate cacaturile ne importante... dupa care, la sfarsit sa ne plangem ca nu avem bani de o paine .... desi avem un iphone 5 si nu stiu ce masina "bengoasa".

Si chiar mi-ar placea sa-l aud pe Cabron, ce a vrut el sa zica cu piesa asta. Desi sunt in continuare un fan de-al lui, el a zis PaRap de cand a colaborat cu Mazare, sa fim seriosi, piesa aia nu e a lui Loredana si nici cu Alex Velea.

Mie imi plac astia care dau dislike la piesele celor mai jos precizati. Daca te duci la majoritatea dintre astia precizati si-i intrebi "Faci c***e Hip-Hop?" iti raspund " Nu boss, incerc sa fac muzica sa mananc si eu o paine, asta e meseria mea". Si ma jur ca-i inteleg, pentru ca public ascultator de Hip-Hop de calitate nu prea este, si ala care este, s-a saturat de multe cacaturi. Si publicul de ce crezi ca nu intelege treaba cu Hip-Hop-ul? Ca sunt dezinformati de astia care ii doare in p*** de Hip-Hop, si vor doar sa mai faca si ei niste bani sa traiasca linistiti.

Crezi ca Carbon, HaHaHa Production, Okapi Sound sau artistii de la Music Expert nu observ? An de an cele mai bune materiale de Hip-Hop vin din underground .... asa ca ar trebui sa inceteze cu d-astea PaRap si sa-i respecte pe astia care sunt incapatanati sa faca Hip-Hop-ul ala ca la carte.... chiar daca mor de foame.

P.S.: Am scris mult, dar mi-am varsat nervii!"

word up,Blacksun!
cum poti sa fii de acord cu asa ceva ? asta e un text semidoct in adevaratul sens al cuvantului. Numai frustrati si distrusi in peisajul asta de rap romanesc ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

fara caterinca, de ce n-a samplat nimeni din gica petrescu?
dan
Pop

Post by dan »

delir wrote:
piesa este reusita, imi place!
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Cel mai mult îmi place cum 90% din ăia care au dat comment pe YouTube au înţeles că_Cabron a dat un diss tuturor celor pomeniţi în piesă. Cam ăsta-i nivelul. :D
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

^ daduse share si Doc la melodia asta si tot ziceau si aia in comentarii.
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Megiddo
The Meggido

Re: Cabron

Post by Megiddo »

"cultura hip-hop" lol

e tare piesa, cum zicea Pilu, nu-i de repeat, dar ca idee, mesaj e buna.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Megiddo wrote:e tare piesa, cum zicea Pilu, nu-i de repeat, dar ca idee, mesaj e buna.
http://soundcloud.com/arinix
Gabi
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Gabi »

Frate ok, s-a luat de cedryk ca acum e cu dumnezeu si nici mie nu imi mai place si am vazut ca si voi aveti conflicte cu el, dar de restul de ce se ia? Adica DOC nu-mi place dar e mai bun ca el si restul nu mai zic. Si cu puya si sisu avea colaborari... e hater rau cabron asta.
\\o \o/ o//
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

I do hope you're trolling.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Gabi

Post by Gabi »

:lol: credeam ca ne stim mai bine de atat, creativule!

l.e.: i failed miserably :(
\\o \o/ o//
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

CreativeEgo wrote:Cel mai mult îmi place cum 90% din ăia care au dat comment pe YouTube au înţeles că_Cabron a dat un diss tuturor celor pomeniţi în piesă. Cam ăsta-i nivelul. :D
Mallone wrote:"rapul romanesc e plin de oameni care n-au inteles nimic ..."
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Gabi

Post by Gabi »

da ma bine, am incercat si eu. :(
\\o \o/ o//
Kashim

Post by Kashim »

imi place. si stiti ca eu sunt hateru de serviciu cand vine vorba de cabron.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

imi place cum in Romania poti sa-ti bati pula de oamenii care te asculta si-ti platesc intrarea fara macar sa se prinda. in rest, mediocra piesa. parca se agita prea mult cabron asta pentru un subiect de care zice ca nu-i pasa.
Image
Post Reply