AlexDodi wrote:Facebook - Haarp CordAlbum nou HAARP CORD in curand.

AlexDodi wrote:Facebook - Haarp CordAlbum nou HAARP CORD in curand.
neah, minionii nu par prea credinciosiCreativeEgo wrote:AlexDodi wrote:Facebook - Haarp CordAlbum nou HAARP CORD in curand.
Sunt o gaşcă de indivizi fără creier, dar bine-intenţionaţi, care ascultă orbeşte de-un unic individ hiper-autoritar care pare iniţial răzbunător şi malevolent dar se dovedeşte în partea a doua de-a dreptul bun şi gata să facă sacrificii, şi-a cărui ambiţie majoră este să cucerească lumea... Sounds pretty Christian to me!Kashim wrote:neah, minionii nu par prea credinciosi
rage wrote:lansarea:
Nu o vedem nici noi, imageshack suge. Folosiți cu încredere imgur.h. kissvelvet wrote: sper ca voi o vedeti ca eu nu vad nicio imagine uploadata pe image shack...
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
tocmai ai dat un nou sens filmelor din seria despicableSunt o gaşcă de indivizi fără creier, dar bine-intenţionaţi, care ascultă orbeşte de-un unic individ hiper-autoritar care pare iniţial răzbunător şi malevolent dar se dovedeşte în partea a doua de-a dreptul bun şi gata să facă sacrificii, şi-a cărui ambiţie majoră este să cucerească lumea... Sounds pretty Christian to me!
(În plus, niciodată un gif cu minioni n-o să fie out-of-place. Ever!)
Blasfemii! Dragonu' nu rade la asa ceva pentru ca Dragonu' nu isi da tricoul jos la concert cand mori de cald si e sala full fiindca e pacat! Si zice "Doamne iarta-i" la versurile "Daca ai uitat istoria atunci taci in mortii tai" si "Daca nu-ti convine pleaca-n pula mea afara".Boka wrote:BAAAAAAAAAAAA=)))))) cred ca si Dragonu ar rade aici![]()