Eminem - The Marshall Mathers LP 2 (2013)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Eminem - The Marshall Mathers LP 2 (2013)

Post by hanno »

ce-i cu boratura aia de instrumental?
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Bă... skillu-i acolo, flow-uriles se numără cu zecile, piesa curge frumos, dar versurile-s PRAF!!! Desene animate, nu alta. Zice că are punchlines și bagă lirici gen ”Rappers are having a rough time/Period, here's a maxipad”... și toată bucata aia cu „looking boy”, pff...

Nu coaie, asta nu.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

da, erau mai "marfa" alea cand se maimutarea.. :roll: Piesa RUPE !
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

G-MONEY wrote:da, erau mai "marfa" alea cand se maimutarea.. :roll: Piesa RUPE !
Păi tocmai, bre, AICI se maimuțărește. Nu mă refer că nu rimează sau mai știu eu ce, dar conținutul versurilor e copilăresc. Nu e nici măcar ego-rap de-ăla bățos, cu comparații ca lumea, nu e nimic scandalos (deși pretinde că e la fel de scandalos ca-n 99 și repetă liricile din I'm Back), nu e nimic emoționant (versuri verde-n față sunt punctul lui forte), sunt doar rime. Și știm cu toții ce-a zis Uzzi, nu? :D

Și să nu mă înțelegeți greșit, sunt tot fan, încă am așteptări de la MMLP2, doar că vreau piese cu conținut și feeling, nu asta. Asta-i doar demonstrație de tehnică pentru noobs care cred că Kanye e repăr.
danielsen
dimineata verific forumu

Post by danielsen »

cam asta era si parerea mea despre kanye INAINTE DE ULTIMUL ABUM
Image
hanno

Post by hanno »

sunt de acord cu ego, cu exceptia faptului ca nu am niciun fel de asteptare din partea viitorului albunm
din ultimele doua albume nu imi plac decat so bad si beautiful, melodii care aduc aminte de vechiul eminem
in rest, daca eminem accepta sa isi asocieze numele cu crunk-ul ala de cacacat sau ce o fi, pe o melodie inclusa pe un album "de revenire", e clar ca nu mai e nicio speranta
se vede si ca nu mai are aceeasi vana, nu mai pica pe beat la fel ca inainte, e normal ca dupa atatia ani sa nu mai fie acelasi patos in vocea lui si sa nu mai scuipe direct din inima
cu atat mai mult cu cat dupa ce te-ai concentrat mai multi ani pe stilul super mizeriilor de "Love the way you lie" si "not afraid" e si mai greu sa te intorci la stilul hardcore care te-a consacrat
un mic amendament totusi la ce zicea ego, nu mi se pare ca eminem a excelat vreodata la tehnica, tot ce pretindeam de la el era un beat ca lumea de hip-hop si un flow din ala cu care ne-a obisnuit pana in 2004
Dani
Mitică

Post by Dani »

Ba, pentru mine Em e un MC bun. Nu e nici God like, dar nici varza. Ultimul album mi-a placut, dar ce a lansat de pe cel nou e cam aiurea. E tare, are tehnica, doar ca si eu sunt genul care nu-l suporta in piesele alea in care se maimutareste, unde e Slim Shady parca. Adica, mie nu-mi place deloc genul ala de rap. Si, oricum, Eminem sa scoata o piesa mai tare decat Lose Yourself nu o sa o faca. E exceptional totul la piesa aia si, vreau-nu vreau, compar tot ce scoate cu ea...
delir

Post by delir »

Mie imi place piesa.

8)
artificial intelligence is no match for natural stupidity
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Auzi, nu mai cade pe beat :))) bai nene, eu sunt adeptul beaturilor bune si da, asta nu e cel mai reusit mai ales daca asculti piesa la boxa de laptop dar e fenomenal ce poata sa faca cu ele; si 2pac daca scotea piese acum comparati cu changes si ziceati ca nu se aproprie sau ceva de genu.. e ok sa nu-ti placa sa nu fie in genul tau ca asta simt si eu, vreau sampleluri tari, tobe grele, featuri smechere dar omu asta chiar e cel mai bun rapper alive in momentul de fata.
http://soundcloud.com/arinix
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Wow, hanno, mai zi o dată aia cu Eminem n-a excelat la tehnică, că parcă nu-mi vine să cred. :lol: Nici măcar nu trebuie să contra-argumentez, ia Lose Yourself (că bine zici, dany) și vezi care cuvinte rimează cu care cuvinte. You can't get more technical.

Revenind: comparați versurile de pe Rap God cu versurile lui Apathy de pe The Danger, fresh de pe albumul lui Esoteric. Sau luați vreun free mai vechi chiar de-al lui Eminem. Eu unul nu l-am auzit vreodată să fie atât de corny cât e pe piesa asta. Chiar și bucata aia de choppin, dacă iei versurile de pe net se vede clar că-s gibberish.
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

iemsy wrote:Auzi, nu mai cade pe beat :))) bai nene, eu sunt adeptul beaturilor bune si da, asta nu e cel mai reusit mai ales daca asculti piesa la boxa de laptop dar e fenomenal ce poata sa faca cu ele; si 2pac daca scotea piese acum comparati cu changes si ziceati ca nu se aproprie sau ceva de genu.. e ok sa nu-ti placa sa nu fie in genul tau ca asta simt si eu, vreau sampleluri tari, tobe grele, featuri smechere dar omu asta chiar e cel mai bun rapper alive in momentul de fata.
de acord 1000% ! Orice artist are o piesa "de legenda" si involuntar raportezi totul la ea. Dar asta nu inseamna ca ce scoate, comparativ cu restul, e mizerie. Cand spui Em spui Lose Yourself (nu degeaba a luat Oscar pt ea) cand spui Queen, primul lucru care iti vine in mine este we will rock you (in cazul meu). You get the point.
Iar legat de ce a zis hanno..mi-a facut ziua cat am ras:lol: Sa zici ca Eminem nu e tehnic e ca si cand ai zice ca Messi e un fotbalist de duzina :)

Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Dimineață am auzit în lift niște indivizi care făceau mișto de liricile cu „looking boy” din Rap God, dar, cum nu ascult radio în general, habar n-am cine erau și despre ce radio e vorba. Oricum, sunt impresionat de impactul piesei, dacă au ajuns niște prostălăi de-ăștia care fac show-uri matinale pe la noi să comenteze versurile. :lol:
hanno

Post by hanno »

da, retrag ce am spus despre tehnica lu eminem.de mai mult timp sunt sub influenta aotp si am capatat o conceptie unilaterala despre ce inseamna tehnica. acum, reamintindu-mi piesele lui eminem si recitind versurile, am realizat ca omul are intr-adevar tehnica, cu toate ca pe multe piese sunt situatii in care rima ori lipseste, ori e o rima facila de genul celei cu particula "out"..
si sunt de acord ca lose yourself e o piesa geniala din toate punctele de vedere, cu siguranta cea mai tare a lui eminem...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

delir wrote:
>2013
>inca foloseste "faggot"

bravo eminem....pana acum nu mi-a placut nicio piesa. sa vedem albumul.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Pai tu oricum esti anti tot ce se asculta/intampla pe forumul asta. As fi fost uimit daca iti placea vreo piesa. Da m-am linistit cand am vazut ca nu, altfel credea ca ai patit ceva :lol:

Image
Post Reply