Haarp Cord

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Vallejo
baby scarecrow

Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)

Post by Vallejo »

muzica de la noi e nasoala suna de parca e facuta in ghene de gunoi
rage
spre 5000 de posturi, e ok

Post by rage »

se fac repetitii pentru momentul intrarii pe scena la lansare.

Image
AlexDodi
fratele meu tu esti baiat

Post by AlexDodi »

"Iisus e cel mai tare , el nu va moare !" :bow:
hanno

Post by hanno »

imi place instrumentalul si cum scuipa dragonu si stres.dar ce e cu enumerarea aia toponimica la dragonu pe post de versuri? :lol:
iustinescu

Post by iustinescu »

s-a terminat smecheria in repul crestin! :bow: :bow: :bow:
Kashim

Post by Kashim »

shit shit te-ai prajit. ce-i cu refrenu? ce-i cu flow-ul lui sisu? ce-i cu beat-ul? zici ca a instalat dragonu ieri fl studio si a incercat sa faca un remake la mac miller - loud

"inca reprezint muzica buna" ahahahahaha, mi-a placut asta
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
AlexDodi

Post by AlexDodi »

asta da
Asclepio
rapperu vostru preferat

Post by Asclepio »

"Shit, shit, te-ai prajit! Esti un pic cam nesimtit!" se joaca mai nou in loc de "ala-bala-portocala-fecundez-un-urs-koala"?
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
AlexDodi

Post by AlexDodi »

Haarp Cord , in 2011 era cel mai tare proiect din rapul romanesc , in 2013 proiectul Haarp Cord a devenit unul de proasta calitate si foarte penibil ... :(
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

ii fac eu cateva versuri lui dragonu

isus pe cruce dar eu il tin pe inima
sufletul meu inca e murdar cersesc mila
nu am nevoie de cap biceps sau pistol
ingerul meu ma protejeaza de pericol
ziua mea se incheie cu o rugaciune
pe diavol il tin la distanta de mine
AlexDodi

Post by AlexDodi »

Tupeu de ateu .... :caramizi:

Adevarat, ateii au un tupeu fantastic , cum isi permit ei sa gandeasca ... ? :lol:
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

da' nu e ma nimeni ateu ... cred ca oricine ar fi de acord cu faptul ca universul e guvernat de niste fenomene fizice si chimice, fenomene pe care oricine le constientizeaza si crede in ele, pentru ca sunt vizibile la tot pasul.
omul fiind limitat din toate punctele de vedere, de la metalele existente pe pamant, durata lui de viata, materialul din care este compus, pana la propria-i gandire, nu avem cum sa aflam toate raspunsurile nici intr-o viata de om, si poate niciodata. si aici ma refer la explorarea universului, unde sa zicem ca mai putem afla anumite lucruri, comparand cu situatia de pe Terra.
si atunci smecherii care si-au dat seama de asta, au inventat multipli dumnezei, adaptandu-i la specificul fiecarui popor, folosindu-se de oamenii slabi de inger care se complac in ignoranta, preferand sa nu-si puna nicio intrebare, acestia considerandu-se slabi din prima.
aia e religia. simplu ca buna-ziua. e formata din oameni slabi, care isi constientizeaza (intr-un mod primitiv sau nu) slabiciunea, fiind agresivi cu cei care-si pun intrebari, pentru ca se tem de potentialul adevar dureros.

people fear what they don't understand.

e foarte bine sa crezi in ceva. dar nu trebuie sa crezi in ceea ce cred toti. e bine sa ai un crez propriu, bazat pe propria vointa si pe puterea de perceptie, trecand totul prin propriul filtru.
cat timp exista educatie si morala, nu ai nevoie de religie, in special de intermediari, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi niste escroci si niste hotomani care deraiaza chiar si de la principalul scop pentru care militeaza.

indiferent cati s-ar supara pe mine pentru ce-am spus, spun si voi spune, adevarul suprem nu l-a detinut, nu-l detine si nici nu-l va detine nimeni niciodata.
rapul si muzica crestina sunt niste inutilitati crunte.
muzica crestinta e o forma de propaganda, indiferent ca unii n-o vad asa.
credinta trebuie sa ramana discreta.
asa cum muzica ramane in inima ta, si nu-n toalele de pe tine, asa si credinta trebuie sa fie mica ta comoara instrinseca. NU MA INTERESEAZA IN CE ENTITATE SUPREMA CREZI TU! (si aici ma adresez la modul general, nu la persoana a doua, pe sistemul tabloidian).

cam aia e.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

Gresesti intru totul.
Hint: daca propriul filtru iti spune sa crezi in crestinism?

Vezi ca ateismul insemna negarea oricarei DIVINITATI, nu a unor fenomene fizice, chimie. Daca crezi in CEVA care nu are legatura cu divinitatea, nu inseamna ca nu esti ateu.
De ce muzica crrestina trebuie sa ramana discreta si muzica despre droguri, bagabonteli nu?
...un ștrudel și o armă
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

de acord cu ce zice cristyyo. si nu mi se pare ca religia e pentru oameni slabi, tocmai e destul de greu sa urmaresti toate chestiile alea care ar trebui sa te duca in rai. problema ca si in alte cazuri e extremismul. e ok sa crezi, dar cand ajungi sa spui ca vrei sa faci o grupare extremista (cum a spus cedry2k) deja o dai in alte subiecte.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

I concurr with cristyo & Suzy. Nici mie nu mi se pare că vorbeşte prezenţa sau absenţa credinţei despre caracterul unui om. Poate despre inteligenţă. :D (Glumesc, nici măcar despre asta.)

Şi nici nu cred că n-ar trebui să existe "rep creştin". Adică, nu-l halesc nicicum, mi se pare şi mie o inutilitate penibilă, dar na, fiecare tre să cânte despre ce-l interesează. În fond, apreciez mai mult un creştin care cântă sincer despre credinţa lui decât un lache flauşat care şi-a luat pantaloni largi din alocaţie şi Fruity Loops de pe torrenţi şi scuipă despre cât de grea e viaţa de cartier şi cum tre să-şi pălmuiască târfele când el trăieşte în Orşova (orăşel ales fix la întâmplare, dacă sunt oameni din Orşova pe-aici, nu vă inflamaţi. Mai ales dacă sunt pimpi din Orşova :lol:)

Dar piesa e penibilă, mai ales Stress cu tupeul lui de ateu. Lui i se adresează, cred, mesajul lui Mallone, în special partea cu " fiind agresivi cu cei care-si pun intrebari, pentru ca se tem de potentialul adevar dureros".
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Post Reply