Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
NU ai voie sa pui link. avem voie sa postam link de youtube cu orice, dar nu link de download. singurele materiale cu care e voie sa punem link sunt cele free, care au un link de download oficial pus de artist.darius wrote:am voie să pun link,sau cum merge treaba aici?
got it.NskY wrote:NU ai voie sa pui link. avem voie sa postam link de youtube cu orice, dar nu link de download. singurele materiale cu care e voie sa punem link sunt cele free, care au un link de download oficial pus de artist.darius wrote:am voie să pun link,sau cum merge treaba aici?
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
pe ce piesa e asta?????????iemsy wrote:Sisu:"Toarna-mi vinul in pahar/Da-l la maxim pe Salam"
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
ascultasem doar trei piese. Pe asta am omis-o. Vai, ce abereaza aia la liber acolo. Ba, cel mai trist e ca maine se vor trezi cateva sute, poate chiar mii de pusti care nu au citit o carte in viata lor si vor spune mai departe despre cum Darwin mananca mult cacat, cum Rosia Montana este luata de Rockefeller si mai stiu eu ce.greuceanu wrote:cum e beatu de la Frecvente Pierdute, datemplm, gravissimo. vreau sa ascult doar instrumentalu la piesa aia, sper sa apara cumva.
Suzy wrote:pe ce piesa e asta?????????iemsy wrote:Sisu:"Toarna-mi vinul in pahar/Da-l la maxim pe Salam"
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."