Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Care este melodia preferată de pe album?

01. Insomnii (feat. Deliric)
8
7%
02. Scumpă Doamnă
1
1%
03. Orașu’ E-n Flăcări
5
4%
04. Turnul Babel (feat. Rakaa Iriscience & Sir Samuel)
4
3%
05. În Jurul Meu (feat. Doc & Carbon)
1
1%
06. Ăștia Mici
19
17%
07. Cum Se Fabrică
2
2%
08. Sateliți (feat. Aforic, raku, Nwanda, Flou Rege, Pietonu)
4
3%
09. Globul De Cristal (feat. Doc & Deliric)
23
20%
10. Lungul Drum Spre Casă (feat. Norzeatic)
18
16%
11. Trei Cadavre
13
11%
12. E Pe Cale Să Se-ntâmple (feat. Flou Rege)
8
7%
13. Oameni Ca Mine
3
3%
14. Noaptea Minții
6
5%

Total votes: 115

Dani
Mitică

Re: Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)

Post by Dani »

e cea mai scurta de pe album, poate si cea mai slaba.
E ok, am dat replay de vreo 3 ori, desi nu zice mai nimic in piesa.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

hanno wrote:slaba piesa..
ce piesa?
Viața e complexă și are multe aspecte.
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

la inceput speram oameni ca mine sa fie cea mai slaba
acum a aparut asta...
din pacate sunt sanse mici ca tocmai cele 2 piese promovate sa fie cele mai slabe de pe album.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Mallone wrote:ce piesa?
This. (Nu știu dacă Mallone n-a văzut linkul sau e sarcastic, dar comentariul e la fix. :D )
E practic un interludiu. Sunt 10 versuri legate pe-un subiect, ce poți să spui despre bucata asta?

Și cum să spui că Oameni ca mine e o piesă slabă? Pff, hanno be trolling.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Asclepio
rapperu vostru preferat

Post by Asclepio »

Ba, indiferent ca as fi hater sau nu, dar instrumentalul e tare. Nu imi place insa cadenta lui VD. Ideea meldoiei e veche, a mai fost expusa. Mi se pare pozitiv sa termine piesa atunci cand nu mai are nimic de zis momentan pe subiect. Si cred ca e foarte normal sa nu puna acum meldoiile inspre ascultare, avand in vedere ca vrea sa vina multi fani la concertul de lansare, care e in 7 zile, si mcii isi consulta brokeri de la casele de pensii pentru optiunea "65+/VD lanseaz album".
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
hanno

Post by hanno »

ego,oi fi eu trol, dar tu daca la varsta ta crezi ca poti masura calitatea unei piese in durata, ce esti?.e de prisos sa vin acum cu exemple de piese in care un mc are o "interventie" de un minut in care rupe, bucati scurte si intense.si ai fi putut sa iti dai seama ca la cultura hip-hop pe care o poseda dobrescu nu si-ar promova albumul cu un "interludiu", cum consideri tu ca este piesa asta...
si pentru mine oameni ca mine e o piesa absolut insipida care nu transmite nicio stare, nimic, nici nu ma face sa dau din cap macar.stiu ca cu varsta e din ce in ce mai greu sa intelegi viziunile celorlalti, de asta nu ma supar :lol:
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Of, tinere, dar ce ai vrea să-ți transmită piesa? Trebuia să se plângă de cultura precară a copiilor care-l înjură pe Facebook printr-o înlănțuire de metafore biblice? Trebuie să-și frângă puțin vocea pe final ca să vezi că are simțăminte profunde? Trebuia un beat cu vioară și versuri gen „pun pariu că io sufăr mai mult”?

Am impresia că așteptările prea mari o să facă rău albumului ăsta, văd că toate lumea așteaptă 14 idei noi, 14 x 3 strofe geniale, toate împreună și luate separate, 14 beaturi parcă născute de viviparul Dre în 2000, 14 hituri care să distrugă simultan playlisturile radiourilor și creierele forjate ale undergrounderilor și, toate la un loc, cel mai album de când a cântat Cristos & the Apostles „Hava Nagila” live la Caana acum 1990 de ani.
hanno

Post by hanno »

CreativeEgo wrote:Of, tinere, dar ce ai vrea să-ți transmită piesa? Trebuia să se plângă de cultura precară a copiilor care-l înjură pe Facebook printr-o înlănțuire de metafore biblice? Trebuie să-și frângă puțin vocea pe final ca să vezi că are simțăminte profunde? Trebuia un beat cu vioară și versuri gen „pun pariu că io sufăr mai mult”?
Nu batrane, e vorba de niste nuante aici pe care vad ca doar Asclepio le sesizeaza: cadenta, accentele, cum iti pui ideile in versuri astfel incat sa fie inchegate,complexe si logice in acelasi timp....
Tu din pacate ai fost prea ocupat sa critici mesajul lui cedry2k, ca sa mai observi ca excela la toate capitolelele de mai sus.Acum din cei ramasi, DOC mi se pare ca e pe cale sa isi desavarseasca toate skillurile respective.
Chiar si Dobrescu mi s-a parut mult mai tare in colaborari decat pe piesele astea doua, pe piete de exemplu rupe tot.Am impresia ca lui ii priesc mai mult colaborarile, sa ii dicteze altcineva ritmul si feelingul, cand e pe filmul lui nici el nu pare sa creada suficient in el, astfel incat rezultatul e si el neconvingator.totusi inca nu se pot trage concluzii, sper sa suspendam discutia pana dupa lansare...
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Mă confunzi, tinere, eu am apreciat mereu capacitatea lui Cedry2k de a-și aranja ideile în versuri. Lucru pe care l-am și exprimat în cuvinte pe-aici. Poate de-aia m-a și enervat atât de mult căderea lui în păcatul non-gândirii.
Pe de altă parte, cred că Vlad Dobrescu are talentul de a fi mai coerent și mai fluid în versuri decât Doc, care are tendința de a fi repetitiv. Iar cadența lui VD e mult mai naturală chiar și decât cea a lui Cedrea. Și ai dreptate, poate că-n „piesa” asta nu se vede, dar în mai toate colaborările și piesele din ultimii 2-3 ani lucrul ăsta e foarte evident.

Gata, te suspend până la lansare.
NichiforSolitaru
fratele meu tu esti baiat

Post by NichiforSolitaru »

Imi place piesa!
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Ejnebun, mi se pare mai tare decat oameni ca mine, de la negru incoace nu mi-a mai placut asa tare instant o piesa romaneasca. nu vreau sa par breloc da asta o sa fie albumu deceniului, si e numa 2013 inca :D

ed: fara suparare, domnii mei, da' daca nu va zice nimic piesa sau nu intelegeti unde bate omu, puneti mana pe eurodance ca ati gresit stilu muzical.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ce are ma eurodance-ul?
Viața e complexă și are multe aspecte.
ftw
un domn / doamna

Post by ftw »

sper sa-mi rupa capu' albumul asta cum mi-a rupt si 3rei Sud Est in '98
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

tare piesa!! bitu rupe maxim!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

imi place.Scurt si la obiect.Si original spus.
Post Reply