Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Care este melodia preferată de pe album?

01. Insomnii (feat. Deliric)
8
7%
02. Scumpă Doamnă
1
1%
03. Orașu’ E-n Flăcări
5
4%
04. Turnul Babel (feat. Rakaa Iriscience & Sir Samuel)
4
3%
05. În Jurul Meu (feat. Doc & Carbon)
1
1%
06. Ăștia Mici
19
17%
07. Cum Se Fabrică
2
2%
08. Sateliți (feat. Aforic, raku, Nwanda, Flou Rege, Pietonu)
4
3%
09. Globul De Cristal (feat. Doc & Deliric)
23
20%
10. Lungul Drum Spre Casă (feat. Norzeatic)
18
16%
11. Trei Cadavre
13
11%
12. E Pe Cale Să Se-ntâmple (feat. Flou Rege)
8
7%
13. Oameni Ca Mine
3
3%
14. Noaptea Minții
6
5%

Total votes: 115

CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Re: Vlad Dobrescu - In Sfarsit (Album 2013)

Post by CreativeEgo »

@Suzy
Chill bă, că te trolam. :) ...parțial.

Mă bucur că sunt importante versurile pentru tine.
...I just talked to Jesus/He said, "What up Yeezus?"/I said, "Shit I'm chilling/Trying to stack these millions."... :lol:
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

ba da vedeti, ca spuneam ca odata cu trecerea timpului se uita(legat de albumu x se pisa pe ce s-a scos pana acum). pai, cum se explica de ce "oameni ca mine" nu a primit niciun vot, ba da niciun vot? daca dau sa ma uit in spate, a cam placut la ceva lume cand a iesit piesa asta si imi tare greu sa cred ca e cea mai proasta piesa de pe album.
http://soundcloud.com/arinix
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

si mai e versul asta:
"My momma was raised in the era when
Clean water was only served to the fairer skin
Doing clothes you would have thought I had help
But they wasn't satisfied unless I picked the cotton myself
You see it's broke nigga racism
That's that "Don't touch anything in the store"
And it's rich nigga racism
That's that "Come in, please buy more"
"What you want, a Bentley? Fur coat? A diamond chain?
All you blacks want all the same things"
Used to only be niggas, now everybody playing
Spending everything on Alexander Wang
New Slaves"

ce vrei sa dovedesti? fiecare artist are versuri si versuri. si versul cu jesus e mega caterinca plm. :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

O, da, o strofă întreagă ca să se ia de ăia-i care-i critică colecțiile de haine și-i acuză de rasism că nu le plac mizeriile lui la suprapreț... profund, coaie, profund.

@iemsy
Nu cred că a luat nimeni în considerare Oameni ca mine, are deja un an și mai bine, e practic piesă bonus pe album. Dar tot e foarte tare, evident.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Exagerezi, ego, in privinta lu yeezus.
Omul o fi razna dar e un artist destul de influent si nu ma refer muzical ci social.
Nu te uita ca vorbeste ca un nebun. Uita'te cati altii se uita in gura lui.
Si majoritatea driverilor de opinie de'a lungul timpului au fost sariti de pe sine.

E cam prea deplasat sa vorbesti despre kanye pe un topic romanesc, fie el si despre albumul lui Dobrescu.
Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Kanye e peste tot și-n toate, ca hidrogenul.

(De ce nu mă lași să-l enervez pe Suzy? :( )
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Pentru ca automobile.
Image
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

NskY wrote:
G-MONEY wrote:aia cu missul e clar cel mai prost exemplu. Pentru ca oricaaaaaaaaaat ar fi de buna una, tot o sa fie unu care nu ii place: lol: Si aproape de fiecare data aia cea mai buna pierde trofeul. :D
nu stiu de ce... dar eram sigur ca nu intelegi ce zic :lol: ego a inteles exact ce am vrut sa zic.

cam de asta nu ma apuc eu sa postez pe topicul cu chimie sau cu altii care nu-s pe filmu meu... daca n-am nimic bun de spus mai bine imi vad de treaba, nu incerc sa conving pe nimeni ca nu face bine ascultand ce mie nu mi se pare tare.

:sheriff:
nu stiu de ce, dar voi a-ti inteles FIX PULA. Era STRICT legat de miss, fara nicio legatura cu albumul lui dobrescu, o paranteza, poftim. Dar na, pentru unii oameni trebuie sa desenez sau sa pun nota de subsol, nu e de ajuns sa pun :lol: :D in doar doua fraze ca sa va dati seama ca am zis LA MISTO !!!!!!!!!!!!!
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Dani
Mitică

Post by Dani »

a-ti...pentru ca miss si automobile.
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

CreativeEgo wrote:
Rudimentar e modul tău de a gândi, coițe. Și-n muzică, și-n cultură în general.
poti sa te rezumi la hip-hop, nu stiu daca te bazezi pe ceva real ca sa poti generaliza...
CreativeEgo wrote: Îți dai tu seama, dragă cinicule, că nu poți avea simultan flow bun și lirică rudimentară? Înțelegi conceptul de flow?
Uzzi n-are flow? :lol:
CreativeEgo wrote: Iar rimele obținute prin sacadare, despărțire în silabe sau mutarea accentului sunt un trademark al hip-hop-ului dintotdeauna, de la KRS One și până la Eminem în prezent, nu sunt deloc facile. Dar de unde să știi tu chestii dintr-astea când pentru tine hip-hopul românesc e cel mai bun din lume și nu-ți pierzi tu timpul cu alte prostii?
aici e mult de discutat.ori o sa purtam discutia pe privat, ori n-o mai purtam deloc.

il rog pe dan sa stearga posturile de pe pagina precedenta.ma simt aiurea ca postul meu a generat o pagina intreaga de replici pe topicul lui dobrescu, nu asta am urmarit;
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

si ce ma uzzi nu are versuri?
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

uzzi sta in Pantelimon, restul nu conteaza 8) pentru ca ..mafia

Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Uzzi are flow. Și nu are versuri rudimentare. Decât prin conținut, prin ceea ce transmit. De asta ziceam că flow-ul și lirica merg mână în mână. Flowul presupune că îți scrii niște versuri care să cadă bine pe beat. Și-n momentul când se întâmpla asta, lirica nu mai e rudimentară. Totuși, flow-ul nu e analogic, nu e doar ON/OFF, ci merge pe un continuum de la ”flow varză” la ”flow maxim”. Iar flow-ul (și, prin urmare, lirica) depind în mare măsură de beat. Pe unele beaturi merge un flow accelerat, cu rime interne, aliterații & shit, pe altele MC-ul poate să bage laid back, accentuând anumite cuvinte pentru efect artistic, sacadând, schimbând delivery-ul mid-verse etc. De asta zic din nou: lirica lui VD nu e rudimentară deloc. Poți să zici că-i diferită, în funcție de reperul pe care ți-l iei.
Poate are dreptate Nsky și spui chestii exagerate ca să obții reacții (fac și io de-astea. Kanye suge hidrantu!). În cazul ăsta, poftim: reacție! Și nu are rost să mutăm discuția, că despre Vlad Dobrescu e vorba și forumul ăsta tolerează aberațiile destul de bine. :D

Iar dacă voiai cumva să zici că lirica lui VD e rudimentară prin mesaje și conținut, păi... ha, fuckin HA!
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

CreativeEgo wrote:Uzzi are flow. Și nu are versuri rudimentare. Decât prin conținut, prin ceea ce transmit. De asta ziceam că flow-ul și lirica merg mână în mână. Flowul presupune că îți scrii niște versuri care să cadă bine pe beat. Și-n momentul când se întâmpla asta, lirica nu mai e rudimentară. Totuși, flow-ul nu e analogic, nu e doar ON/OFF, ci merge pe un continuum de la ”flow varză” la ”flow maxim”. Iar flow-ul (și, prin urmare, lirica) depind în mare măsură de beat. Pe unele beaturi merge un flow accelerat, cu rime interne, aliterații & shit, pe altele MC-ul poate să bage laid back, accentuând anumite cuvinte pentru efect artistic, sacadând, schimbând delivery-ul mid-verse etc. De asta zic din nou: lirica lui VD nu e rudimentară deloc. Poți să zici că-i diferită, în funcție de reperul pe care ți-l iei.
Poate are dreptate Nsky și spui chestii exagerate ca să obții reacții (fac și io de-astea. Kanye suge hidrantu!). În cazul ăsta, poftim: reacție! Și nu are rost să mutăm discuția, că despre Vlad Dobrescu e vorba și forumul ăsta e o aberatie. :D

Iar dacă voiai cumva să zici că lirica lui VD e rudimentară prin mesaje și conținut, păi... ha, fuckin HA!
:wink:

Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Da, și de aia îl iubim. Pe forum. No homo!
Post Reply