Chill bă, că te trolam.

Mă bucur că sunt importante versurile pentru tine.
...I just talked to Jesus/He said, "What up Yeezus?"/I said, "Shit I'm chilling/Trying to stack these millions."...

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu stiu de ce, dar voi a-ti inteles FIX PULA. Era STRICT legat de miss, fara nicio legatura cu albumul lui dobrescu, o paranteza, poftim. Dar na, pentru unii oameni trebuie sa desenez sau sa pun nota de subsol, nu e de ajuns sa punNskY wrote:nu stiu de ce... dar eram sigur ca nu intelegi ce zicG-MONEY wrote:aia cu missul e clar cel mai prost exemplu. Pentru ca oricaaaaaaaaaat ar fi de buna una, tot o sa fie unu care nu ii place: lol: Si aproape de fiecare data aia cea mai buna pierde trofeul.ego a inteles exact ce am vrut sa zic.
cam de asta nu ma apuc eu sa postez pe topicul cu chimie sau cu altii care nu-s pe filmu meu... daca n-am nimic bun de spus mai bine imi vad de treaba, nu incerc sa conving pe nimeni ca nu face bine ascultand ce mie nu mi se pare tare.
poti sa te rezumi la hip-hop, nu stiu daca te bazezi pe ceva real ca sa poti generaliza...CreativeEgo wrote:
Rudimentar e modul tău de a gândi, coițe. Și-n muzică, și-n cultură în general.
Uzzi n-are flow?CreativeEgo wrote: Îți dai tu seama, dragă cinicule, că nu poți avea simultan flow bun și lirică rudimentară? Înțelegi conceptul de flow?
aici e mult de discutat.ori o sa purtam discutia pe privat, ori n-o mai purtam deloc.CreativeEgo wrote: Iar rimele obținute prin sacadare, despărțire în silabe sau mutarea accentului sunt un trademark al hip-hop-ului dintotdeauna, de la KRS One și până la Eminem în prezent, nu sunt deloc facile. Dar de unde să știi tu chestii dintr-astea când pentru tine hip-hopul românesc e cel mai bun din lume și nu-ți pierzi tu timpul cu alte prostii?
CreativeEgo wrote:Uzzi are flow. Și nu are versuri rudimentare. Decât prin conținut, prin ceea ce transmit. De asta ziceam că flow-ul și lirica merg mână în mână. Flowul presupune că îți scrii niște versuri care să cadă bine pe beat. Și-n momentul când se întâmpla asta, lirica nu mai e rudimentară. Totuși, flow-ul nu e analogic, nu e doar ON/OFF, ci merge pe un continuum de la ”flow varză” la ”flow maxim”. Iar flow-ul (și, prin urmare, lirica) depind în mare măsură de beat. Pe unele beaturi merge un flow accelerat, cu rime interne, aliterații & shit, pe altele MC-ul poate să bage laid back, accentuând anumite cuvinte pentru efect artistic, sacadând, schimbând delivery-ul mid-verse etc. De asta zic din nou: lirica lui VD nu e rudimentară deloc. Poți să zici că-i diferită, în funcție de reperul pe care ți-l iei.
Poate are dreptate Nsky și spui chestii exagerate ca să obții reacții (fac și io de-astea. Kanye suge hidrantu!). În cazul ăsta, poftim: reacție! Și nu are rost să mutăm discuția, că despre Vlad Dobrescu e vorba și forumul ăsta e o aberatie.
Iar dacă voiai cumva să zici că lirica lui VD e rudimentară prin mesaje și conținut, păi... ha, fuckin HA!