URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Concurs cu premii in bilete la Raekwon
Stimati telespectatori,
10 dintre d-voastra vor fi selectati in urma raspunsurilor la un concurs organizat de noi, si care va fi difuzat vinerea viitoare, sa mearga la Raekwon. Stati cu ochii pe Urban Groove vinerea asta si scrieti-ne pe [email protected]. Aveti un avantaj ca stiti dinainte!
10 dintre d-voastra vor fi selectati in urma raspunsurilor la un concurs organizat de noi, si care va fi difuzat vinerea viitoare, sa mearga la Raekwon. Stati cu ochii pe Urban Groove vinerea asta si scrieti-ne pe [email protected]. Aveti un avantaj ca stiti dinainte!
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
castigatorii concursului cu premiii (invitatii la Raekwon), vor fi trasi la sorti luni (cand are loc filmare) si vineri vor fi anuntati. Credeti ca daca trimit a doua zi invitatiile prin posta la cei 10, pot ajunge pana vineri seara? Astept pareri. Sau sa facem cum deja am propus? Sa va astept in fata clubului cu 2 ore inainte de show, si sa vi le inmanez personal???Shearer wrote:cand aratati castigatorii biletelelor pentru Raekwon?
- BRUGNER_okocha
cateva piese imi plac si mie de la Sixtoo, nu l-am desconsiderat niciodata insa sunt de acord cu ce s-a spus pe topicul "Producator preferati", ca nu se poate face comparatie intre el, Peanut Butter, etc si Pete Rock, Diamond D, Buckwild, Premier, Erick Sermon, etc. Sunt prea mari ultimii! Asta nu inseamna ca nu voi baga, amintiti-va ca am bagat si Madvillain, care e super unda. Deocamdata nu am clipuri marca Sixtoo, anyone can help?Khayyam210501 wrote:foarte interesanta emisiunea din seara asta...nu stiu de ce am o presimitire ca nu o sa fie niciodata sixtoo la urban groove...
Last edited by BRUGNER_okocha on Sat Apr 01, 2006 6:05 pm, edited 1 time in total.