raku - Sapte (Album)
Re: raku - Sapte (Album)
mie ca sound mi se pare foarte bun albumul, ca versuri si mesaje nu prea... eu nu cred deloc in potentialul de hit al melodiei aleia si in general nu cred ca o sa scoata raku ceva care sa rupa pe radio. are un stil cam prea obositor pentru publicul de rand.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Nu ştiu cât de rep e albumul, dar sună plăcut la prima audiţie. Îmi plac Zorile, Seara şi Reţeta Mea (da, ştiu, Kepa nu zice nimic, dar cât de bine pică pe beat când nu zice nimic
), dar nicio piesă nu e de skip.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Ba, asta a incercat dintotdeauna. De cand cu parazitii a vrut sa ajunga faimos . Si acum cand parazitii incearca sa ajunga underground , el tot faimos incearca sa ajunga. Mai stiti cand a intrat (la realitatea parca) la taiat tatulici din direct cand cu protestele de la universitate ca incepuse cu zelea codreanu si tatulici era: da inca un tanar care abereaza
... Si atunci vroia sa fie faimos.
Mai stiti cand a aparut la capatos acu o luna cu cerebel... Si atunci vroia sa fie faimos.
Mai stiti cand se apucase de carate?
Mai stiti cand nu vroia sa fie faimos? ...era marfa.
... Si atunci vroia sa fie faimos.
Mai stiti cand a aparut la capatos acu o luna cu cerebel... Si atunci vroia sa fie faimos.
Mai stiti cand se apucase de carate?
Mai stiti cand nu vroia sa fie faimos? ...era marfa.
-
- dimineata verific forumu
imi place cum suna piesa "zorile"
Zorile e excelenta
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Hai coaie, stie toata lumea ce fel e raku pe la concerte. O pizda de om. Fie ca se ia la smardoiala, fie ca da jet cand vine lumea la el sa ceara autografe. Ce va face sa credeti ca suma aia de 50 de euro nu a cerut-o doar asa..sa-si bata pula?
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
Vazut pe fondul muzicii si averusrilor facute de raku, nu mi se par aberant sa ceara bani pe un autograf, insa suma de 50 euro e pentru mine, intutiv asa, deplasat
Din partea mea, putea sa ceara 5 euro pentru el, sau 10 pentru un orfelinat, ceva...

Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
Bine, acum pot sa imi fac si eu un cont, sa pun logo-ul raku si sa am o conversatie cu un tovaras ca si cum as fi adminul de pe site.
Cu toate astea, nu m-ar mira sa faca o asemenea mizerie dupa ce ameninta lumea cu bataia pe la concerte si plange peste tot ca fanii nu cumpara, lumea nu-l sustine, organizatorii sunt naspa, cluburile sunt naspa etc.
Cu toate astea, nu m-ar mira sa faca o asemenea mizerie dupa ce ameninta lumea cu bataia pe la concerte si plange peste tot ca fanii nu cumpara, lumea nu-l sustine, organizatorii sunt naspa, cluburile sunt naspa etc.
-
- Niciodata un nimeni
https://www.facebook.com/annitu1
ea e fata cu blogul... si da, vorbeste serios.
tragic.
nu cred ca era raku, pentru ca raku stie sa scrie corect in limba romana sau cel putin asa cred eu.
dar tot tragic ramane. de ce? pentru ca nu inteleg pe ce criterii si-a ales adminii aia.
abia cand artistii se vor resemna si vor intelege pe deplin faptul ca in Romania e foarte greu sa faci bani din muzica de calitate, abia atunci vom avea muzica pe bune si atitudini cat mai aproape de realitate.
ea e fata cu blogul... si da, vorbeste serios.
tragic.
nu cred ca era raku, pentru ca raku stie sa scrie corect in limba romana sau cel putin asa cred eu.
dar tot tragic ramane. de ce? pentru ca nu inteleg pe ce criterii si-a ales adminii aia.
abia cand artistii se vor resemna si vor intelege pe deplin faptul ca in Romania e foarte greu sa faci bani din muzica de calitate, abia atunci vom avea muzica pe bune si atitudini cat mai aproape de realitate.
Viața e complexă și are multe aspecte.
O sa incerc sa fiu avocatul diavolului
). Nu e nimic in neregula cu faptul ca Raku cere 50 de euro pe semnatura si dedicatie, putea sa ceara si 200 de euro e alegerea lui, el considera ca merita si nimic din ce va spune lumea nu va contrazice acest aspect. Artistul raku promoveza iubirea credinta nationalismul dar raku care mananca fute si bea cere bani, de ce confundati artistul cu arta lui. Inadvertenta reise din faptul ca in melodii si in interviuri spune ca el traieste ce canta, dar poate e atat de bun artist incat v-a facut sa credeti asta.
Primul sentiment a fost ca e un om mizerabil care isi permite sa exploateze tinerii fraieri si un ipocrit liric DAR am ajuns la concluzia ca fraier e cine il poate crede si pune botul la gesturile lui care sunt escrocherii. Da poate e dur escrocherie dar el nu plateste impozite si taxe ca noi toti, el pretinde donatii in schimbul a ceva. Doneaza si uite albumul, doneaza 50 de euro si uite autograful cand donatia e definita clar

Primul sentiment a fost ca e un om mizerabil care isi permite sa exploateze tinerii fraieri si un ipocrit liric DAR am ajuns la concluzia ca fraier e cine il poate crede si pune botul la gesturile lui care sunt escrocherii. Da poate e dur escrocherie dar el nu plateste impozite si taxe ca noi toti, el pretinde donatii in schimbul a ceva. Doneaza si uite albumul, doneaza 50 de euro si uite autograful cand donatia e definita clar
Da, este un om mic cu pretentii mari, un ipocrit si un om complet mizerabil lipsit de compasiune si empatie, un om lenes care considera muzica lui de valoare universala si iluziile astea sunt intretinute de cei care il idolatrizeaza. Cine se hraneste cu iluzii merita sa plateasca pentru ele. Din 2010 pe la toate concertele rep se zvonea ca Raku a injurat-o brutal pe o pustoaica de 16 ani care a vrut o poza cu el, comportamentul lui nu e o noutate.DONÁȚIE, donații, s. f. Contract prin care una dintre părți transmite celeilalte proprietatea unui bun material fară să primească ceva în schimb;
eu chiar cred ca el a avut ideea cu donatia de 50 de euro, de fapt reiese din modul in care au fost forumalte mesajele ca aia a fost conditia lui. dar nici voi nu sunteti normali, ii faceti profilul psihologic lui raku dupa 3 interviuri si un schimb de mailuri in care nu ii cunoastem exact contributia. va plictisiti rau de tot.
revenind la album, mie melodia "seara" mi se pare cea mai reusita.
revenind la album, mie melodia "seara" mi se pare cea mai reusita.
Trist.