MIC Check cu Vlad Dobrescu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: MIC Check cu Vlad Dobrescu
Asta voiam să zic și eu. Dar nu mă pot uita la video, că pe alocuri se mișcă de parcă are un ușor retard. 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- dimineata verific forumu
e smecher chimie pe live-ul asta. de ce wack?
era tare sa bage strofa lui de pe Tetha pe primul beat, dar tot a bagat o bucata specii pana la urma.
)
era tare sa bage strofa lui de pe Tetha pe primul beat, dar tot a bagat o bucata specii pana la urma.

...un ștrudel și o armă
[soundcloud]https://soundcloud.com/vladdobrescu/vlad-dobrescu-on-treez-beat[/soundcloud]
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
treabă şmecheră şi de calitate! 
edit: referitor la ultimul ep. din MIC Check.
beat-ul nu l-am asc. încă.

edit: referitor la ultimul ep. din MIC Check.
beat-ul nu l-am asc. încă.
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
Șmecher rău beat-ul
Am lasat sa se adune ceva episoade si cand am vazut ca dau Onyx si Professor P & DJ Akilles am ramas
A fost o surpriza super placuta dar m-am si socat cand am vazut comentarii de genul : trebuie sa recunosc ca nu ii stiam pe baieti ( legat de Prof. P) sau "il vrem pe cedry2k". Las-o ba in plm, ai niste legende ca Onyx, ai Professor P & Dj Akilles, probabil unul dintre cele mai tari duo-uri din hip-hop-ul european (personal vad muzica lor aproape la acelasi nivel cu fratii lor suedezi de la Looptroop) si tu ceri Cedry2k la aproape orice episod? Cu tot respectul pentru Cedrea, ca se stie cat imi place, dar totusi coaie..

problema este ca in luna noiembrie a anului 2015, 75% din oamenii care asculta hip-hop in romania nu au cultura acestui stil. pur si simplu. de cultura muzicala in general nici nu putem aduce vorba. de aia toti ii cer pe cedry2k, grasu xxl, chimie sau nane (nu am nimic cu ei, sunt doar exemple).
am mai spus-o si o sa repet - pe dobrescu il apreciez foarte, foarte mult pentru ca, pe langa faptul ca e unul dintre cei mai buni mc din tara, are si cultura muzicala, ceea ce este foarte important pentru un artist.
am mai spus-o si o sa repet - pe dobrescu il apreciez foarte, foarte mult pentru ca, pe langa faptul ca e unul dintre cei mai buni mc din tara, are si cultura muzicala, ceea ce este foarte important pentru un artist.
- James Carter
- Mugiwara
După Stres,cică urmează DOC și dupaia Cedry2k..
https://soundcloud.com/miccheck210/12-stres ce rupe stres la freestyle.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.