DOC & Motzu in HD (album 2015)
Re: DOC & Motzu in HD (album 2015)
Am ascultat albumul de vreo 2 ori si Staif de vreo 30 (minus Blaziny). Revin cand reusesc sa trec mai departe.
dupa prima ascultare e....... ok-ish in felul lui. 90% din instrumentale rup.
am "primul film" pe repeat.
instrumentalul de la "mamashi tata" e crima.
bravo, doc.
am "primul film" pe repeat.
instrumentalul de la "mamashi tata" e crima.
bravo, doc.
Bajetii,dati-mi si mie o legatura,va rog frumos. Eu il ascult pe Spotify,dar pe PC-ul meu varza se aude ca pula
https://play.spotify.com/album/6zDQjDII ... H4uG98h95a
https://play.spotify.com/album/6zDQjDII ... H4uG98h95a
A venit mos nicolae la toata lumea. La cine mai vrea sa vina, sa-si lase ghetutele in cutia mea privata.
Props inca o data pentru creative ego.
Props inca o data pentru creative ego.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Mersi frumos
-
- ce n'est pas possible
ba, sunt cateva piese blana asa pe album si in genere instrumentalele rup. m-au prins primul film, din dragoste si ce vezi cand inchizi ochii. bravo, doc
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
Am auzit azi piesa la radio; o slăveau ăia de la Zu.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
imi place mult albumul. pt mine e genu ala de album pe care-l asculti tare in boxe, cu tovarasii langa si paiu in mana. retardare 

- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
"ce vezi cand inchizi ochii", "din dragoste" si "staif", da fara blaziny, si outrou m-au cam spart. in rest not bad, da nu mi-au atras atentia.
hai sa fim seriosi...e dance.
Sa zicem ca mi-am facut o idee. Cred ca o sa ascult albumul pe bucati.
Primele 3 piese se skipeaza, se asculta Doc Quijote, Ce Vezi Cand Inchizi Ochii, Staif (care e favorita mea, dar tot mi se pare ca Blaziny a scris strofa aia in durere de pula masiva), dupa aia mai skipam putin pana la Mamashi Tata, Dominatia si Din Dragoste.
Restul de piese, alea care suna ca si cand ar vrea sa intre pe radio, ma lasa rece rau. Vezi Julieta si Smiley. Singura piesa pe care o inghit e Baiatul Bun, Baiatul Rau, dar doar fiindca suna Ana Maria bine (partea cu "Ne intindem mai mult decat ne permite plapuma in momentul asta"
e tare). Si ultima piesa e OK-ish.
Motzu imi place ca producator, are cateva interventii muzicale tari pe final de melodii (gen Doc Quijote, Baiatul Bun Baiatul Rau). Doc e smecher cu adevarat pe prea putine piese, in rest dumbed down, cum zicea si Ego.
Overall, album de bangere, jumate sunt pizda, jumate de cacat (din punctul meu de vedere).
Primele 3 piese se skipeaza, se asculta Doc Quijote, Ce Vezi Cand Inchizi Ochii, Staif (care e favorita mea, dar tot mi se pare ca Blaziny a scris strofa aia in durere de pula masiva), dupa aia mai skipam putin pana la Mamashi Tata, Dominatia si Din Dragoste.
Restul de piese, alea care suna ca si cand ar vrea sa intre pe radio, ma lasa rece rau. Vezi Julieta si Smiley. Singura piesa pe care o inghit e Baiatul Bun, Baiatul Rau, dar doar fiindca suna Ana Maria bine (partea cu "Ne intindem mai mult decat ne permite plapuma in momentul asta"

Motzu imi place ca producator, are cateva interventii muzicale tari pe final de melodii (gen Doc Quijote, Baiatul Bun Baiatul Rau). Doc e smecher cu adevarat pe prea putine piese, in rest dumbed down, cum zicea si Ego.
Overall, album de bangere, jumate sunt pizda, jumate de cacat (din punctul meu de vedere).
-
- Arhistrateg nebiruitul
E cam cum zice aghiuță. Singurele 3 piese reușite din toate punctele de vedere sunt Doc Quijote, Ce vezi când închizi ochii (VD și Del sunt bestii pe asta) și Mamashi Tata. Plus Pierdut buletin, care e o piesă pop reușită.
Ce mă enervează e cât de tare se chinuie Doc să devină un artist radio-friendly, wholesome-family-entertaining, conformist, cuminte și degrabă scuipătoriu de banalități care par scandaloase pentru gospodine.
Și faza e că nu-i iese. Nu are cum să-i iasă, nu știe să simuleze superficialitatea. Asta pentru că e mai ușor să simulezi profunzimea, gen Țutea și Puric, decât să joci un idiot autentic. E ca un tocilar care încearcă să se cânte manele, dar când îl întreabă cocalarii dacă e mulți dușmanii, în loc să zică „Îhî!” și să scuipe, răspunde cu „Indubitabil!”. De aia nici nu cred c-o să reușească decât purtat de alții, gen Smiley.
Ce mă enervează e cât de tare se chinuie Doc să devină un artist radio-friendly, wholesome-family-entertaining, conformist, cuminte și degrabă scuipătoriu de banalități care par scandaloase pentru gospodine.
Și faza e că nu-i iese. Nu are cum să-i iasă, nu știe să simuleze superficialitatea. Asta pentru că e mai ușor să simulezi profunzimea, gen Țutea și Puric, decât să joci un idiot autentic. E ca un tocilar care încearcă să se cânte manele, dar când îl întreabă cocalarii dacă e mulți dușmanii, în loc să zică „Îhî!” și să scuipe, răspunde cu „Indubitabil!”. De aia nici nu cred c-o să reușească decât purtat de alții, gen Smiley.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
i se da prea multa atentie
sunt de acord, in mare, cu ce a zis ego si chiar nu cred ca piesele astea de radio i-au adus mai mult public.
tot asa, se chinuia si raku sa dea strofe pe melodii comericale si sa ajuga pe radio si nu ii iesea deloc.
tot asa, se chinuia si raku sa dea strofe pe melodii comericale si sa ajuga pe radio si nu ii iesea deloc.
rapperu' pizdii