QUANTIC LA STUDIO MARTIN 20 MAI
Moderator: .etalosed
QUANTIC LA STUDIO MARTIN 20 MAI
Agent Orange
- sadclown
- dimineata verific forumu
aoleu tu esti nebun?foarte tare quantic gizas. Apricot Morning, Blackstone Rock, Primate Boogaloo feat. Aspects(how fuckin ruseasca treaba) doamne cat am arso pe piesele astea prin casa(god bless pe cine mi-a zis de ei).deci albumul din 2002 APRICOT MORNING e superb .e antrenant,are ceva ritm de bossa nova pe alocuri si nu ma lasa sa imi tin fundul pe scaun cand ascult.
sa vad daca pot sa ajung

duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
http://genencretzite.blogspot.com/
-
- un domn / doamna
pt bilete va rog sa ma contactati....nu se pun in vanzare decat hand by hand momentan......pret :350 000
[email protected] nu mesenger doar mail
de azi ne putem intalni sa va dau personal biletele 0726 728 210 sau 0729 532 570
[email protected] nu mesenger doar mail
de azi ne putem intalni sa va dau personal biletele 0726 728 210 sau 0729 532 570
Agent Orange
- Dj Skid
- adevarat sa mor de nu
bai a fost tare mei unu mia placut desi nici el nu sia uitat "ciocanele " acasa...da se pare ca asta e "trendu" knd vii in europa de est vest si alte extremitati...oricum tare desi se putea mai bine...zicu ft tare ufe tacanit...dar super tare cum sa pui frate bregovic?????super tareee:D
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
zicu a fost nice...mi-a placut...ufe...da,...tzacanit...
f tare ce a pus dupa quantic...
in legatura cu ciocanele...nush ce sa zic...incepuse atat de bine...cu funk-uri asa...dar...tin sa sustin teoria aceea...cum k a venit un dj in romania...si cum nu stia ce sa puna...a pus de toate..inclusiv ciocane..si noi, cu bun simt, ne-am entuziasmat..sa nu se simta omu prost k nu ne place muzik..si am dansat...
ei bine si dj-ul acela a plecat in tzara lui de bashtina si le-a spus si celorlalti : in romania merge orice gen de muzik, puneti si ciocane k lumea danseaza...=>...sper k ati inteles ceva!
inca ma intreb cine a fost "dj"ul respectiv
)
in final: a fost o seara foarte reusita. voi ramane fana quantic si mai ales quantic soul orchestra chiar dk nu tot ce a bagat el a fost pe gustul meu!
uhaaa

in legatura cu ciocanele...nush ce sa zic...incepuse atat de bine...cu funk-uri asa...dar...tin sa sustin teoria aceea...cum k a venit un dj in romania...si cum nu stia ce sa puna...a pus de toate..inclusiv ciocane..si noi, cu bun simt, ne-am entuziasmat..sa nu se simta omu prost k nu ne place muzik..si am dansat...
ei bine si dj-ul acela a plecat in tzara lui de bashtina si le-a spus si celorlalti : in romania merge orice gen de muzik, puneti si ciocane k lumea danseaza...=>...sper k ati inteles ceva!
inca ma intreb cine a fost "dj"ul respectiv

in final: a fost o seara foarte reusita. voi ramane fana quantic si mai ales quantic soul orchestra chiar dk nu tot ce a bagat el a fost pe gustul meu!
uhaaa