QUANTIC LA STUDIO MARTIN 20 MAI

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

data viitoare poate vin si cu secerile :)

tare mi'e ca de ciocane o sa mai tot auziti la astia digei. nu c'ar fi neaparat obligatorii, dar un set bine cladit permite si ritmuri mai rapide... mai ales spre final, nu? si apoi, din putina mea cunostinta, coicanele is de cativa ani bunisori pe dancefloors, inclusiv cele din romania?
zcu420
tanar

Post by zcu420 »

ma bucur ca a fost nice, tare ,ca v-a placut ,ca v-ati simtit bine sau ce ati mai facut p-acolo....si mie .....acum ma simt putin obligat sa dau niste explicatii.ciocanele nu sunt chiar ciocane, erau mai degraba alte unelte care au dat impresia de ciocane da faza e (cum bine a punctat si doru) ca setu creste pe parcurs; sonorizarea a prezentat oarecare probleme pt ca se arsese ceva cu o zi in urma sau ceva de genu asta....oricum a zis ca o sa ne trimita mixu si o sa-l fac public pt o reascultare poate mai fidela in casa.. asta e doar inceputul ...si ca sustin chestia asta va anunt ca pe data de 22 iulie , intr-o locatie din bucuresti momentan necunoscuta, va veni nimeni altul decat....... Kid Loco :!: "don't you know i'm looocooo???"
voi reveni cu amanunte ,detalii si alte aberatii
sunrah
.

Post by sunrah »

zcu420 wrote:oricum a zis ca o sa ne trimita mixu si o sa-l fac public pt o reascultare poate mai fidela in casa..
Cei ce nu se afla in stadiul de a-l reasculta te asigur ca-l asteapta mult mai nerabdatori! Multumesc anticipat! :idea:
you just never know when you're living in a golden age.
Sera
Gademit

Post by Sera »

inceputul, cat am prins din el, tare, zicu era bines, dar era prea cald si am iesit sa bem asa ca nu am prins tot

ufe.. mm..am iesit iarasi sa bem

quantic... da. a inceput bine. FUNK. dar tot ce este peste un anumit bpm nu ma prea incanta si nu pot/nu imi place a dansa pe asa ceva, deci a fost oook, per total.

putin dezamagit, totusi.

vreau dj care pun ce le place lor si ce fac ei de obicei. nu vreau crowdpleasers.
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

Sera wrote:vreau dj care pun ce le place lor si ce fac ei de obicei. nu vreau crowdpleasers.
mda, pai asta face quantic de obicei la "petreceri". dovada aici - un set inregistrat in bristol ceva luni in urma:
http://www.fbaudio.com/live/LIV_258_200 ... uantic.mp3

si totusi, ar fi chiar ciudat ca un set sa inceapa si sa mentina acelasi bpm pe tot parcursul. la cate eventuri am mers, rareori am putut vedea asa ceva, chiar de a fost vorba de un set "dnb all the way" sau breaks, etc. cu atat mai mult cu cat artistii mai rasariti veniti in bucuresti de vreo 2 ani incoace (hexstatic, koala, food, etc) nu au in spate o cariera de "club dj" cu gig-uri pe la ibiza, ca sa zici ca's crowd pleasers. crede'ma ca tocmai ei au fost mama tuturor nemultumirilor, ptr ca si'au permis sa mai jongleze cu bpm-ul si stilurile muzicale si astfel sa strice dispozitia cetatenilor veniti sa asculte un singur beat toata seara. or tocmai asta ofera acei crowd pleasers si scot bani frumosi, si asa toti ies mutumiti la sfarsit. :)
Sera
Gademit

Post by Sera »

de acord, dar nu ma refeream ca trebuie sa mentina ceva. pentru mine, ceea ce ajunge pe taramul a '2 pasi pe dreptul, 2 pasi pe stangul 2 pasi pe dreptul, 2 pasi pe stangul etc.. ' samd (house, dnb, breakbeat) pur si simplu nu e agreabil. asta m-a dezamagit. mie imi trebuie ceva melodios..

quantic si quantic soul orchestra sunt misto.

dar, cum zicea si daya, unii dj vin aici si pun ceea ce se asteapta ei sa prinda la public. cauta calea usoara. ori, eu nu pentru asta am venit.
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

eu am zis asta!...diana m-a citat :D :D ....glumesc.este oricum o parere generala si bine argumentata.este o mare diferenta intre asteptarile unui noob ca mine si asteptarile unui clubist inrait cand vine vorba de acesti dj-ei.si ghici ce?ei chiar dau bani si se duc decie normal sa li se puna muzica care o cer.de aceea nici nu m-am omorat sa atendez aceste evenimente.nu cred ca shadow sau krush vor fi creaud plizahrs daca calca pe aici,deci vor fi pentru mine evenimente alternative de luat in seama si in consecinta de trecut in calendar...
Image
zcu420
tanar

Post by zcu420 »

Dj Skid
adevarat sa mor de nu

Post by Dj Skid »

ai dreptate zicule...cu "ciocanele " alea...oricum am formulat eu gresit la inceput knd am zis de ciocane...adica oricum la a2a ascultare se vede crestearea setului....
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
Post Reply