lasa un link, plsbLuEsHiFt wrote:Brugner, daca ai nevoie.. am videoclipul "Method Man feat. Busta Rhymes - What's Happenin'", versiunea DVDRip.. adica se vede cristal.
Doresti?
URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
- BRUGNER_okocha
imi doresc sa fac si cu RACLA si cu Vexx, cu RACLA am mai vb cu Connect-R, cu Vexx mai greu, ca prea il gasesc. De indata ce eliberam desfasuratorul, o sa aducem si cele 2 nume mentionate, neaparat!!!kagulla wrote:salut brugner!!omule vreau sa te intreb cand o sa inviti pe RACLA sau pe Vexx???oricum am respect maxim pentru tine si emisiunea ta!!!!peace and big up!!!!!!!
- BRUGNER_okocha
frate, legat de femeia din clip, e actrita la teatrul din Arad, foarte talentata, meritul descoperirii ei este al lui Gianiny. Dar ca aparitie e chiar tare, exact cum ai zis tu, chiar m-ai binedispus rau de tot_shakeME_ wrote:duminik am urmarit cu siguranta cea mai captivanta/reusita editie urbanG d.t.p.d.v...stuff'ul vocabule:no comment!....chiar si "ceilalti" au evoluat bine(n'am nimic de zis legat de versurile scrise pe foi)...au fost primii care au atacat "Fara filtru"(semnata Grasu'XXL) care dupa umila mea parere impresioneaza prin prostie...si sper din tot sufletul k albumul sa fie mai bun in ansamblu!(pentru k dak mai aud un refren pe album cu"Raluk Georgeana" si unu cu "Florik Mioara" nu mai pronunt Grasu'XXL in viata mea!)... o ultima intrebare pt. brugner:frate unde ati gasit "eleva" aia trecuta de 30 cu fata predestinata pentru cocaru' omului XXL

- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
pretul e mult mai mare decat la price concert rap de pana acum, cred ca vor veni oameni, ma arunc la un 5000 macar, insa mai mult de 50% nu vor avea nici o legatura cu hip hop. Asta e parerea mea si este estimativa!graff wrote:Salut brugner, am o intrebare, echipa d la urban groove a fost prezenta la concertul wu tang si la cel raekwon, crezi k la concertul 50 cent va fi prezenta mai multa lume?? ma gandesc k dak nu s-a umplut polivalenta la wu tang, nu sunt pre multe sanse sa se umple stadionu la 50 cent... sau poate ma insel
pace
- BRUGNER_okocha
nu, chiar nu am nimic cu Connect-R, ne cunoastem de mult timp, suntem si vecini, si cred ca ceea ce face el se datoreaza unor aspecte pe care multi nu le stiu. Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea despre o persoana publica, insa nu trebuie sa judecam atat de aspru oameni pe care nu ii cunoastem.temple wrote:Zeul la care se inchina toti este banul-Honore de BalzacBRUGNER_okocha wrote:
Personal, nu m-am intalnit cu o asemenea oferta, insa oricum nu as canta cu Simona Nae, Gutza, sau Arsenium of the Milenium!![]()
brugner,sincer acum,daca ti s-ar da 50 de mii de para sa canti cu simona nae,n-ai face-o?imi pare rau ca trebuie sa apelez la inca un citat,de data asta dintr-un film absolut genial,insa cred ca se potriveste...Gheorghe Dinica are o replica geniala in Filantropica:"la banii tai,tu-ti permiti sa ai demnitate ma?" nu ma intelege gresit,nu a fost referire la tine...
PS sa inteleg ca nu esti fan Connect-R![]()
stai un pic,ca n-am judecat pe nimeni...n-am facut nici o referire la capacitatile vocale ale lui Connect-R,la calitatile sale de MC...e treaba lui si numai a lui ce canta,cu cine canta...chiar ma bucur,daca ar iesi cu ceva bani din ce face...am pronuntat numele lui,fiindca tu ai zis ca n-ai canta niciodata cu arsenium sau ceva de genul asta...inca o data,nu am nimic cu Connect-R,nu-l cunosc si n-am cum sa dau cu parerea despre el...oricum,am citit pe undeva ca era luat la misto Adrian Demetrian(de la Big Brother) si nu mi s-a parut corect...nu sunt mari diferente intre el si Connect-R,unul din ei chiar are voceBRUGNER_okocha wrote:
nu, chiar nu am nimic cu Connect-R, ne cunoastem de mult timp, suntem si vecini, si cred ca ceea ce face el se datoreaza unor aspecte pe care multi nu le stiu. Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea despre o persoana publica, insa nu trebuie sa judecam atat de aspru oameni pe care nu ii cunoastem.

"All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
da...cred ca mike se numea respectivul...ideea e ca,din cate am inteles,Adrian a terminat albumul si o sa aiba loc si lansarea in 2 luni de zile...pt cei ce nu au auzit nici o mel,e mai mult R&B...omu' chiar are voce!!!Shearer wrote:Adrian a cantat ieri cu un negru o melodie la teo
am prins doar finalul piesei
"All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- BRUGNER_okocha
frate, nu cred ca am zis nimic de Adrian.temple wrote:stai un pic,ca n-am judecat pe nimeni...n-am facut nici o referire la capacitatile vocale ale lui Connect-R,la calitatile sale de MC...e treaba lui si numai a lui ce canta,cu cine canta...chiar ma bucur,daca ar iesi cu ceva bani din ce face...am pronuntat numele lui,fiindca tu ai zis ca n-ai canta niciodata cu arsenium sau ceva de genul asta...inca o data,nu am nimic cu Connect-R,nu-l cunosc si n-am cum sa dau cu parerea despre el...oricum,am citit pe undeva ca era luat la misto Adrian Demetrian(de la Big Brother) si nu mi s-a parut corect...nu sunt mari diferente intre el si Connect-R,unul din ei chiar are voceBRUGNER_okocha wrote:
nu, chiar nu am nimic cu Connect-R, ne cunoastem de mult timp, suntem si vecini, si cred ca ceea ce face el se datoreaza unor aspecte pe care multi nu le stiu. Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea despre o persoana publica, insa nu trebuie sa judecam atat de aspru oameni pe care nu ii cunoastem.daca tu ziceai sa nu judecam asa de aspru oamenii pe care nu ii cunoastem,atunci de ce s-a vorbit despre Adrian asa cum s-a vorbit?

da' nici n-am zis ca ai zis tu ceva de Adrian,am citit o replica a cuiva pe topicul asta,insa cu multe pagini in urma...probabil ca ai dreptatea,Adrian n-a cantat Hiphop si nu ma deranjeaza cu absolut nimic chestia asta,e problema lui ce gen abordeaza..de ce zici ca e discriminat Connect-R?el a ales sa cante cu Simona Nae,cu Arsenium...din punctul meu de vedere,nu e nici o problema...el o da bine,indiferent cu cine canta...aaaaa,ca versurile lui n-au nici un mesaj puternic,asta e altceva...e alta discutieBRUGNER_okocha wrote:frate, nu cred ca am zis nimic de Adrian.temple wrote:stai un pic,ca n-am judecat pe nimeni...n-am facut nici o referire la capacitatile vocale ale lui Connect-R,la calitatile sale de MC...e treaba lui si numai a lui ce canta,cu cine canta...chiar ma bucur,daca ar iesi cu ceva bani din ce face...am pronuntat numele lui,fiindca tu ai zis ca n-ai canta niciodata cu arsenium sau ceva de genul asta...inca o data,nu am nimic cu Connect-R,nu-l cunosc si n-am cum sa dau cu parerea despre el...oricum,am citit pe undeva ca era luat la misto Adrian Demetrian(de la Big Brother) si nu mi s-a parut corect...nu sunt mari diferente intre el si Connect-R,unul din ei chiar are voceBRUGNER_okocha wrote:
nu, chiar nu am nimic cu Connect-R, ne cunoastem de mult timp, suntem si vecini, si cred ca ceea ce face el se datoreaza unor aspecte pe care multi nu le stiu. Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea despre o persoana publica, insa nu trebuie sa judecam atat de aspru oameni pe care nu ii cunoastem.daca tu ziceai sa nu judecam asa de aspru oamenii pe care nu ii cunoastem,atunci de ce s-a vorbit despre Adrian asa cum s-a vorbit?
Eu ma refeream la Connect-R pentru ca el, mai demult, canta strict hip hop, Adrian nu a cantat in viata lui hip hop, parerea mea, sper ca nu te ofenseaza asta! Dar mi se pare ca e cam discriminat Connect-R.
Frate cand era in Inspectorat si Giganzi
sincer imi place connect'r....si sincer are cateva piesa care si acum le ascult....omu e k....doar ca plm....are si el nevoie de bani ca noi toti...si daca ii face prin muzica si anume cantand hip-hop kiar daca o face cu alte stiuluri de muzica...makar o face bine....
Fata de alti distrusi care ei fak....hip-hop.....si plm..habar nu au de dume si sa nu intram in restu....plm...omu e baza.
Pax........
LAter Edit: Brugner, Connect'R e discriminat de Becali ?
sa il dea in judecata si Connect'R
)
......
PS pt tarani :A FOST O GLUMA !!!

Fata de alti distrusi care ei fak....hip-hop.....si plm..habar nu au de dume si sa nu intram in restu....plm...omu e baza.
Pax........
LAter Edit: Brugner, Connect'R e discriminat de Becali ?

PS pt tarani :A FOST O GLUMA !!!

- BRUGNER_okocha
ce ziceam eu e ca el incepuse sa fie mancat de cur, inca de cand a intrat in Racla. Si crede-ma ca stiu bine, insa nu am de cand sa mai continui discutia ca se apropie "G@y Fest", e sambata, si nu vreau sa fiu in ton cu acest eveniment (ii iau apararea lui C-R)temple wrote:da' nici n-am zis ca ai zis tu ceva de Adrian,am citit o replica a cuiva pe topicul asta,insa cu multe pagini in urma...probabil ca ai dreptatea,Adrian n-a cantat Hiphop si nu ma deranjeaza cu absolut nimic chestia asta,e problema lui ce gen abordeaza..de ce zici ca e discriminat Connect-R?el a ales sa cante cu Simona Nae,cu Arsenium...din punctul meu de vedere,nu e nici o problema...el o da bine,indiferent cu cine canta...aaaaa,ca versurile lui n-au nici un mesaj puternic,asta e altceva...e alta discutieBRUGNER_okocha wrote:frate, nu cred ca am zis nimic de Adrian.temple wrote: stai un pic,ca n-am judecat pe nimeni...n-am facut nici o referire la capacitatile vocale ale lui Connect-R,la calitatile sale de MC...e treaba lui si numai a lui ce canta,cu cine canta...chiar ma bucur,daca ar iesi cu ceva bani din ce face...am pronuntat numele lui,fiindca tu ai zis ca n-ai canta niciodata cu arsenium sau ceva de genul asta...inca o data,nu am nimic cu Connect-R,nu-l cunosc si n-am cum sa dau cu parerea despre el...oricum,am citit pe undeva ca era luat la misto Adrian Demetrian(de la Big Brother) si nu mi s-a parut corect...nu sunt mari diferente intre el si Connect-R,unul din ei chiar are vocedaca tu ziceai sa nu judecam asa de aspru oamenii pe care nu ii cunoastem,atunci de ce s-a vorbit despre Adrian asa cum s-a vorbit?
Eu ma refeream la Connect-R pentru ca el, mai demult, canta strict hip hop, Adrian nu a cantat in viata lui hip hop, parerea mea, sper ca nu te ofenseaza asta! Dar mi se pare ca e cam discriminat Connect-R.
- BRUGNER_okocha
eu nu am autodezamagiri, ci doar dezamagiri. Insa, recunosc ca sunt putin extremist, poate odata cu trecerea timpului voi deveni mai putin vehement, insa cu siguranta, in adancul sufletului meu, voi ramane devotat acestei idei, de sustinere a unei miscari exclusiviste, fara influente proaste din partea substantelor chimice. Abstractul este momentan la moda in RO, in randul a 300 de oameni, maxim. Si sper sa mai emigreze dintre ei, Spania ne asteapta cu bratele deschise, cel putin!Sun|Rah wrote:Brugner, astept ziua aia cand iti vei da seama ca n-ai cum sa ramai purist pe viata, va avea loc o autodezamagire!