Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
da.am auzit si eu azi.ODIHNEASCA-SE IN PACE.
am auzit la stiri o chestie foarte foarte frumoasa,apropos de topicul facut de mine "cum e sa simti muzica".
cica o vecina sunase la politie salvare si pompieri acum ceva timp crezand ca gica petrescu murise ,pentru ca batusera la usa mult timp si nu raspunsese.si au urcat pompierii pe geam la el in casa.si ce sa vada.gica petrescu statea in pat ascultand muzica la pick-ul.absolut superb.
"DRUMURILE NOASTRE TOATE,SE VOR INTALNI VREODATA"-so true
Cand s-a aflat ca traieste singur intr-o casa, inconjurat de mizerie nimeni nu a facut absolut nimic si acum toata lumea il regreta. S-a mai dus inca unu din cei de sus...
alka wrote:Cand s-a aflat ca traieste singur intr-o casa, inconjurat de mizerie nimeni nu a facut absolut nimic si acum toata lumea il regreta. S-a mai dus inca unu din cei de sus...
R.I.P
da, perfect adevarat...nu a fost si nici nu va fi singurul UITAT de lume...culmea, tocmai acesti oameni pe a caror muzica multi au uitat de singuratate, golind paharele, dansand sau stand la masa cu prietenii
Sa'i fie tarana usoara!
alka wrote:Cand s-a aflat ca traieste singur intr-o casa, inconjurat de mizerie nimeni nu a facut absolut nimic si acum toata lumea il regreta. S-a mai dus inca unu din cei de sus...
R.I.P
dar voi ati facut ceva??
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
R.I.P
dar voi ati facut ceva??
tie nu ti-a venit niciodata sa canti du'ma acasa mai tramvai/du'ma la casuta mea,casuta noastra,fetitele din bucuresti,cel mai frumos tango,cine a pus carciuma'n drum?
daca ti-au venit macar astea in minte e clar ca ai facut ceva
R.I.P
dar voi ati facut ceva??
ce putem sa fac eu? un simplu om intr-o tara care nu-si respecta valorile? cand am zis ca nimeni nu a facut nimic ma refer la acei oameni care conduc, conduc si iar conduc...(nu ma refer neaparat la politica)