este primul eveniment cred de gen din seria celor care au loc nowadays la care am reusit sa ajung.n-am dat banii pe bilet pentru ca eu sunt un incuiat care crede ca oamenii astia care pun muzica n-ar trebui sa fie platiti pt faptul ca pun muzica altora spre ascultare celor care vin la concertele lor.am facut rost de o invitatie de 2 pers si am zis sa profit de ocazie sa vad care e combinatia( a nu se intelege ca daca herbaliser venea cu tot cu baetii din phi life cypher nu as fi platit un bilet...bineinteles ca da)
ei bine o sa fac un review din prisma unui ascultator puritan care isi restrange aria de ascultare si intelegere la cateva genuri muzicale (hip hop , funk , soul , reggae si inca cateva genuri derivate).
noi am ajuns pe la inceputul serii acolo , iar pe scena secundara se derula un program ouuuukei de muzica ascultabila iar pe cea principala unul de muzica inascultabila gen drujbareala dusa la extrem.cu ideile mele preconcepute in cap eram sigur ca o sa am parte de o un prestatie dnb de mare amploare , insa nu m-am tirat inca acasa si am mai asteptat putin.
pe scena secundara dupa un timp programul a devenit si acolo inascultabil si m-am mutat pe cea principala unde un alt baiat , bully am inteles ca il chema nush exact cum se scrie numele asa ca imi cer scuze pt misspelling , a inceput sa o arda chiar misto de tot a trecut imediat cu showul la un program de hip hop ols school foarte foarte tare si prima melodie care a pus-o a fost .... skee-lo - i wish

omul a continuat super misto cu diverse piese gen welcome to jamrock,hip hop de la dead prez sau ishims de la a.g. si am intrat ca baetii in feeling apoi a urmat omul de la herbaliser care a pus muzica aleasa ca si arie de ascultare din genurile care le-am enumerat mai sus hip hop funk etc...a fost super ok chiar m-am simtit bine si imi pare putin rau ca n-am fost la 1st rate.insa e riscant tre sa recunosc pt ca dai banii insa nu stii ce te asteapta in spatele usilor.

pace ollie teeba ,foarte misto a ars-o.